Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ankara'dan bir arkadaşımızın sanırım 2011 model Picasso aracının farlarına yeni tip Valeo bi-xenon mercek,Gen5 balast 4300k xenon ampul ve mercedes mercek şapkası kullanarak Rabbimin izni ile iyi bir sonuç alarak bitirebildiğim bu far çok iyi bir gündüz farı power led sinyal modifiyesine uygun yapıda.Arkadaşımız bu tarz işlemleri istemediği için sadece mercek montajı ile araca monte edildi. Farlar kesilerek açıldı. Tasa merceğin monteli hali ve mercek kapagının denemelik hali.Mercedes mercek kapagı 2 parçadan oluşuyor.düzgün bir şekilde birleşim yapıldıktan sonra krom tonunda boyandı. Montajlı halleri. Akşam saatlerinde montaj olduğu için duvar resmimizde bu şekilde.Bi-xenon uzun ile Halojen uzunların etkisi bu resimde daha net ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.Halojen ampul beyaz olsa idi bu netice kesinlikle alınamazdı diye düşünüyorum. Araç üzerinden görüntüler. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bir kez daha tebrik ederim abi . Arıza lambası yakmadımı bu meret . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Arıza ışığı için devre kullandım sorun olmadı. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Eline saglik abi ama çok sıradan olmuş bunlar:) alıştık senden farklı şeyler görmeye 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts