Uğur Çınar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 aracımda aldiğimda eps problemi mevcut geçen mayıs garantiden değişmişti aracımda düz gitmek bi zülüm haline geldi sanki boşluk varmış gibi ufaktan bi sağ bi sol yapmam gerekiyor düz gidebilmem için biraz hızlanmaya kalksam daha beter hal alıyor bu soruna bi çözüm bulamadım 4 amörtisör de yaylar sökülerek kontrol edildi sıkıntı yok ön takım komple tek tek kontrol edildi iki sefer de rota girdim gene aynı çoğu zaman viraj a girsem direksiyonda ağırlık oluşuyo sorundan dolayı korkutmaya başladı veya ben çok pimpiriğim lastiklerim bu arada sıfır 205 45 16 lastikler yon desenli değil pt741 bu arada servise gittim lastik ti amörtisör du değip salladılar başından lastikler den demeyin kışlıklarda aynı problem var dı onlarda 175 65 14 dü kimden fikir alayım bilemedim kime gideyim bilemiyim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) yaylar stnadart mı? voglant 3,5 yay var abi standart değil amörtisörler de normale göre sertleştirilmiş 2 Mayıs 2014 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Abi alt takım falan iyi diyorsun ve virajda da sertleşiyor diyorsan benim aklıma direk direksiyon pompası geliyor. Direksiyon hidroliğini komple değiştirsen iyi olur. Belki değişince bir düzelme olabilir. bizim araçlar da pompa yok mert elektrikli direksiyon nette biraz araştırdım direksiyon kutusunun içinde tıkırtı burçlari varmış ondan olabilir diyolar ama bilemedim usta bulsam yaparım da Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Elektirkli derken benim bildiğim abi elektrik sadece destek oluyor. Pompasız hidrolik direksiyon mu olur Hidrolik vardır bence ben bir araştırayım direk elektrikli pompa filan yok bi ara kafayi feci bozmuştum zor zaptettiler beni normal hidrolik direksiyona çevirecektim aracı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Direksiyon kutusunda var mı bir sıkıntı acep ? Birde ne kadar alt takım sorunsuz dense de abi rot mili ve rot başını bir değiştirmek fayda edebilir gibime geliyor.... mert lifte levyeyle tek tek bakıldı ondan sonra rotcuda baktı aynı sistemle Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 sizin araçta direksiyon kutusunun sütünde müşür varmı baktınızmı hiç Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 sizin araçta direksiyon kutusunun sütünde müşür varmı baktınızmı hiç araç era connect değil emrullah abi Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 ok era larda varmıdır böyle bi müşür bumüşür fordlarda düz gitmesini saglıyor diyeyim yani Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 ok era larda varmıdır böyle bi müşür bumüşür fordlarda düz gitmesini saglıyor diyey hiç bilmiyorum direksiyon kutusu gözükmüyor traverse bağlı kutu Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 kutusuna git kronik değilmi zaten yapıldı mustafa ama sorun başka yerdenmi kim anlar bilemedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts