İçeriğe Yönlendir

Altınoluk Kazdağları'nda Bir Sportage

Ali Elöver

Recommended Posts

Ali Elöver

1 Mayıs bugün napiyim derken, camdan baktım Kaz Dağları, dur dedim gidebileceğim yere kadar zorliyim, zaten Ali Androidoğlu da yok firar da yine, bulup da hakkından gelemiyorum, vurdum tekeri yollara istikamet mis gibi havasıyla tepeler dağlar.

Parkur islak ve kırıcı, büyük taşlar kayalar vs derken çıkabileceğim, yani 4 çeker bir aracın gidebileceği kadar gittim, dönüş yolu inişli biraz daha tedirgin etti, tirmanmak daha kolaymış çamurlu taşlı köy yollarında.

Sadece 2 yerde kilitli difransiyele aldim, manuel otomatik 4 çeker vazifesini yeterince gördü.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

• Beğen 13
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bildiğin dümdüz yol, 20 mt geniş kayma mesafesi iyi olmuş uçurum da yok, yakışmış parkur anca....

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bildiğin dümdüz yol, 20 mt geniş kayma mesafesi iyi olmuş uçurum da yok, yakışmış parkur anca....

He valla, otoban gibi yol mübarek.  Çağlar abi, kumda çamurda yumuşak zeminde oynamaya benzemez kaya tırmanışı, alimallah zemin gevşek taşlar kayarsa zemin dengesi değişir hop devrilir araç, allahtan Kia Sportage de kilitli diff falan var takıp yola devam :D

Araba kirlenmemiş bile :D

Bravo bana :) 

Tırt :p

Oraya fiesta da çıkar

Fiesta'yı ben denk getirsem bir koycam ön tamponla bak nelere çıkacak ama, yok adam kayıp koydunsa bul.

Ali Androidoğlu firarda her zamanki gibi, sözde bugün ortaya çıkacaktı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

abi millet oyuncak arabayı gerçek gibi çekmeye çalışır, senin yaptığına bak.  :D  :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bi an oyuncak araba sandım abi ciddden.. Abi seni istanbul çevresi 4x4 buluşmalarına davet ediyoruz şiddetle, araç şöyle gerçek 4x4 parkuru görsün dünya gözüyle,1 avuç kum, 2 torba çakıldan faslasını hak ediyor bu kia.. :fiuw::blush:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi eline sağlık çok güzel çekimler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

abi millet oyuncak arabayı gerçek gibi çekmeye çalışır, senin yaptığına bak. :D:p

iphone kamera filtresi, belli bir alana odak, gerisi flu. Normal halleri de mevcut. Araba oyuncak gibi oluyor :)

oyuncağa benziyor ya. :)

Fort degil bu harbi 4 çeker hem de diff kilitli ;)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Bi an oyuncak araba sandım abi ciddden.. Abi seni istanbul çevresi 4x4 buluşmalarına davet ediyoruz şiddetle, araç şöyle gerçek 4x4 parkuru görsün dünya gözüyle,1 avuç kum, 2 torba çakıldan faslasını hak ediyor bu kia.. :fiuw::blush:

Bari sen yapma eşin fotoğrafçı :)

Ben çamuru sevmiyorum, lastiklerim de cadde lastiği anca kuru da guzel, 1-2 hafif çamura girdim başladı esp yanmaya araba kasilmaya, diff kilidi açtım o zaman tutundu yurudu.

Fazla zorlamam sizin gibi çekinirim ben, devrilir falan mok etmeyelim boyasiz hatasiz arabayı. 2-3 kere yana fazla yattı tedirgin oldum kayalik zeminde ufak taşlar portal veya kavun kadar boyları kayiyor zemin değişiyor araba dengesini kaybeder gibi oluyor :)

Abi eline sağlık çok güzel çekimler.

Saolasın Mehmet kardeşim, bir sen anladın muhteşem eserlerimi ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Saolasın Mehmet kardeşim, bir sen anladın muhteşem eserlerimi ;)

Elindeki kaliteli bir cihaz olduğu belli :)

Dandroidoğlu gelir birazdan :)

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Uzaktan kumandalı mı bu, kaç pilli ?

Mehmet Abi, Fort Fiesta mi sandin bu canavari, pilli değil akülü bu :p

Işıldak aküsü var iki tane yetiyor.

Sportage Katalog çekimleri gibi olmuş:D Kia ya gönder abi resimleri :D

İki kişi anladı sanatımı, saolasın :)

Bu kasa Spo antika oldu, daha da katoloğa koymazlar ama dur ben yolliyim, yollar fordun, dağlar spo'nun diye.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ali abi baştacısın, fotoğraflar cidden güzel de , montajların(!) çok başarılı olduğundan oyuncağa montaj mı yaptı diye dikkatle inceledim :)

Abi ağır arazi daha keyifli, gel seni de çıkaralım yoldan... :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Elindeki kaliteli bir cihaz olduğu belli :)

Dandroidoğlu gelir birazdan :)

Çok doğru dedin Mehmet kardeşim.

Eee boru değil, hatice hiç değil, kalitenin zirvesi iPhone 4s hem de eski model kaç yıllık telefon. Ona rağmen çekimlere bak ;)

Gelse de tamponumun tadına baksa, yok yine sırra kadem bastı :) Birazdan yazar Biga'dan Arkansas' a acil gitmem gerekti, Texas Kadastrosu'na tayinim çıktı dönüşüm en erken ekim 2014 der.

Ali abi baştacısın, fotoğraflar cidden güzel de , montajların(!) çok başarılı olduğundan oyuncağa montaj mı yaptı diye dikkatle inceledim :)

Abi ağır arazi daha keyifli, gel seni de çıkaralım yoldan... :flowers:

Saolasın gözüm, bimukabele...

Evet montajım fena değildir ama bunlar gerçek, ham 4s çekimlerimi isteyene yollarım.

İnşallah yaparız bir ara, ama bu lastiklerle batar kalırsam bana da traktör bulun ;)

Bu da arazi dönüşü evin önündeki sahilden gökkuşağı.

Gönderilen Resim

Biraz daha Altınoluk yagmurlu hava resimleri koyayım o zaman.

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Görüntüler nefis, ancak bir ara ' yav oyuncağın resmini çekmiş bize yuttureyo, yimezler' diye yazdımmmm, sonra sildim. :)

Bu arada o yollara adamlar toros ile gidiyorlar. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ali abi hayırlı olsun nitrolu elektrikli mi bu model araba? Bizim evin arkasında çocuk parkı var orada da böyle parkur var buralarada bekleriz ben de heliyle eşlik ederim takıldığın kumda çakılda çeker kurtarırım seni :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Fotoğraflarda efekt mi var, minyatür efekt gibi. Garip yükledi sanırım benim bilgisayar. Amacına uygun kullanılınca arazi için beklenen performansı vermesi keyifli olmuştur. Şehir içersinde yüksek tüketimlerinin karşılığını en azından arazide sahibine geçiş üstünlüğü sağlayarak vermeli bu SUV'lar. Sanırım Kia bu hakkını veren grubunda.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Tırt ayponun tırt efektleri işte kalitesiz çekince flu falan yapıp hatayi örtme şekli :p NoKIA da yeni model cikarmiyor bu ara :p

Yorum bağlantısı
Ali Elöver

Ali manzaraya bayıldım. :D

Lokman Abi, güzel yer Altınoluk hakkaten. Yazları biraz kalabalik oluyor ve maalesef yaş ortalaması da yüksek. Ben buraya yoğun emekli popülasyonu yüzünden açık huzurevi diyorum annemle babam kızıyor :)

Görüntüler nefis, ancak bir ara ' yav oyuncağın resmini çekmiş bize yuttureyo, yimezler' diye yazdımmmm, sonra sildim. :)

Bu arada o yollara adamlar toros ile gidiyorlar. :)

Anlaşıldi ham resimleri de koymak farz oldu ki oyuncak olmadığı anlaşılsın :)

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...