Ersen Tapan 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Oradaki eksik parça bende de yok. araştırdım adı bakalit. link veriyorum umarım işine yarar... http://www.yedekparcaford.com/?urun-4298-fiesta-on-cam-izgara-yan-bakaliti-sol-2006-2008-ford Teşekkürler ben alayım ondan birtane. Hala sökmedin mi ? abi takozu Fiorinomu bu birsey olmaz 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Teşekkürler ben alayım ondan birtane. Fiorinomu bu birsey olmaz Demi abi Boşuna dememişler Alırsın Ford Olursun Lord 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bakalit değil sıkıntı, zaten yerinde duruyor, camın köşesinde ucu görünüyor, senin sıkıntı ya takozdan yada kanalın içindeki dubelden, görünen dubel sanki yana kaymış gibi, orayı kurut, amortisör kısmında tabiii,sonra ön cama hortumla su tut, bunu anında denemen gerekirdi en basit tespit yöntemidir bu 2 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Çok şey denedim ama olmadı. En güzeli o bölgeyi söküp yeniden toplamak galiba.. Gözükmeyen bir sorun var orada. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Çok şey denedim ama olmadı. En güzeli o bölgeyi söküp yeniden toplamak galiba.. Gözükmeyen bir sorun var orada. Ön cama su akıttın ve amortisöre geldimi yani? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Ön cama su akıttın ve amortisöre geldimi yani? Evet damlıyor alttan.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Evet damlıyor alttan.. O zaman plastik tapadan kaçırıyordur, yada o plastik parça camın altındaki tırnağa geçmedir, oradanda kaçabilir, sen en güzeli tapaları çıkar, silecekleri sök ve plastik kaplamayı komple çıkar, sonrası kolayca halledersin, basit iş 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 O zaman plastik tapadan kaçırıyordur, yada o plastik parça camın altındaki tırnağa geçmedir, oradanda kaçabilir, sen en güzeli tapaları çıkar, silecekleri sök ve plastik kaplamayı komple çıkar, sonrası kolayca halledersin, basit iş plastik tapanın azıcık silikona ihtiyacı var gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Hemen hallet, yan etki olarak spoyler açısı bozulur diyorlar ona göre Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Hemen hallet, yan etki olarak spoyler açısı bozulur diyorlar ona göre Herşey bozulur benim açı değişmez Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Herşey bozulur benim açı değişmez vidalı tabeee Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Düzeltme: fotoğraf ekleme. Benim de bu şekilde sağlı sollu 2 Mayıs 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Evet sorun anlaşıldı. İşaretlediğim bölgedeki parça bende yok.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Oradaki eksik parça bende de yok. araştırdım adı bakalit. link veriyorum umarım işine yarar... http://www.yedekparcaford.com/?urun-4298-fiesta-on-cam-izgara-yan-bakaliti-sol-2006-2008-ford Düzeltme: fotoğraf ekleme. Benim de bu şekilde sağlı sollu Arkadaşlar teşekkürler. Parçanın siparişini verdim. Gelince çaresine bakıcaz.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Arkadaşlar teşekkürler. Parçanın siparişini verdim. Gelince çaresine bakıcaz.. Rica ederim abi ne demek hayırlı olsun şimdiden Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Bu nerden Abim? 1 saatte hızlı kargo ile mi geldi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Bu nerden Abim? 1 saatte hızlı kargo ile mi geldi Tez canlılığım sağolsun. Dün akşamüstü sipariş vermiştim sabah geldi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Yalnız o parça o araya olmazki, camın önünde durur o, senin işaretlediğin kısım normaldede açık, su alma sebebin başka, sanırım işine yaramayacak, al sana benim arabanın resmi, araya bak parçanın sadece ucu gözüküyor zaten, dediğin yerde zaten parça yok. 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Ozan beyde neden o açıklık yok peki . Parça konusunda haklısın ama galiba.. Neyse musait zamanda detaylı bir inceleyim ben onu. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Bakmak lazım, ama suyun gelme sebebi o değil, zaten o kısma suyu döksende amortisöre su gelemez, suyun doğal akış bölgesi oralar, hatta yağmurda o kısma davlumbaz arasında su bile gelir, sen kaputu aç bak bakalım o parça nerede, tam camın köşesinde ve kaput kpalıyken bile görünür hatta çıkarabilirsin bile. Ozan da sa sanırım resimde öyle çıkmış, arayı kontrol etsin bakalım. 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Şu an müsait değilim boş kalınca detaylı inceleme yapıcam. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Şu an müsait değilim boş kalınca detaylı inceleme yapıcam. Şantiyenin avantajları 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 iki resimde aynı zaten, akşam çekildiği için aradaki açıklık görünmüyor, sizin sipariş ettiğiniz parça cam çerçevesindeki eksik parça, benimkinde de sol taraftaki eksik oradan parçayı tanıdım. kolay gelsin... Yorum bağlantısı
Recommended Posts