İbrahim Can 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 :Bence yemezler ibo Canları sağolsun abi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 1.6 TDI ve golf daha ne olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Haftaya, hafta içi bir akşam ayarlayalım. Faruk Güllüoğlundan Tahinli Cevizli Baklava olsun. E golf için tatlıbak'tan 7tl lik baklava yemeyiz ya 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Araba güzel.maşallah.hayırlı olsun.fiyatı da güzelmiş.fiestdan daha iyi olmuş bence Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun.. Maşallah.. Güle güle kazasız belasız kullanın.. Boya tamaş da yapıldıysa on numara olmuştur.. boyalı demeye gerek yok.. Tabi boya ustalıkları(ustaları) değişmediyse. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun Erdem, iyi günlerde kullan... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... Haftaya, hafta içi bir akşam ayarlayalım. Faruk Güllüoğlundan Tahinli Cevizli Baklava olsun. E golf için tatlıbak'tan 7tl lik baklava yemeyiz ya Kimmiş o tatlıbaktan alan Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... Kimmiş o tatlıbaktan alan Bilmem alan mı var yoksa ben salladım ama tuttu heralde 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun çok hoş duruyor. Dizel manuel bluemotion golf mis gibi. O fiyata çok iyi denk gelmiş cidden bu piyasada Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Bilmem alan mı var yoksa ben salladım ama tuttu heralde Valla senin iletiyi bir ibrahim beğenmiş bende o yalnız kalmasın diye beğendim...tatlıbaktan alıp,karaköy güllüoğlu kutusuna koyanlarıda gördük biz..ama yine yemedik ve yemeyiz Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Valla senin iletiyi bir ibrahim beğenmiş bende o yalnız kalmasın diye beğendim...tatlıbaktan alıp,karaköy güllüoğlu kutusuna koyanlarıda gördük biz..ama yine yemedik ve yemeyiz Vay be sırf glikoz yedirmişler size neyseki işi uyanmışınız abi. Buda bizim lise yıllarında, Samsun'u, Marlboro kutusuna koyduğumuz günleri getirdi aklıma çok yedirdim millete o şekilde Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Vay be sırf glikoz yedirmişler size neyseki işi uyanmışınız abi. Buda bizim lise yıllarında, Samsun'u, Marlboro kutusuna koyduğumuz günleri getirdi aklıma çok yedirdim millete o şekilde Bundan sonraki alacağın tatlılara dikkat ederim o halde... sigarada bunu yapan,tatlıda neler yapmaz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı olsun Erdem. Bi-xenon'mu var yoksa sadece far yıkama mı? 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Bundan sonraki alacağın tatlılara dikkat ederim o halde... sigarada bunu yapan,tatlıda neler yapmaz Çok fena tatlı tüketen adamım Abi. 2 gün yemeyim sağa sola saldırıyorum Herşeyde olduğu gibi tatlıda hayatta kaliteden taviz vermem. Tatlıda bile oem tercihim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Çok fena tatlı tüketen adamım Abi. 2 gün yemeyim sağa sola saldırıyorum Herşeyde olduğu gibi tatlıda hayatta kaliteden taviz vermem. Tatlıda bile oem tercihim O zaman sıkıntı yok,derin bir oh çektim... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Çok fena tatlı tüketen adamım Abi. 2 gün yemeyim sağa sola saldırıyorum Herşeyde olduğu gibi tatlıda hayatta kaliteden taviz vermem. Tatlıda bile oem tercihim Sonra gobegi eritmem lazım diyosun abi sen salona yazilinca görürüm hoca tatlıyi kesince yemek programindan Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Sonra gobegi eritmem lazım diyosun abi sen salona yazilinca görürüm hoca tatlıyi kesince yemek programindan 10 mekik daha fazla çekerim gene tatlıdan vazgeçmem tatlı yemeyince asabi oluyorum gaz pedalına daha çok basıyorum 1 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı Olsun .... Teşekkürler Hayırlı olsun Teşekkürler 1.6 TDI ve golf daha ne olsun. Allah kaza bela vermesin. Teşekkürler Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Teşekkürler Haftaya, hafta içi bir akşam ayarlayalım. Faruk Güllüoğlundan Tahinli Cevizli Baklava olsun. E golf için tatlıbak'tan 7tl lik baklava yemeyiz ya Sen ayarla günü ama carşamba olmasın nöbet var Araba güzel.maşallah.hayırlı olsun.fiyatı da güzelmiş.fiestdan daha iyi olmuş bence Teşekkürler Hayırlı olsun.. Maşallah.. Güle güle kazasız belasız kullanın.. Boya tamaş da yapıldıysa on numara olmuştur.. boyalı demeye gerek yok.. Tabi boya ustalıkları(ustaları) değişmediyse. Teşekkürler istanbulda boyasız araç bulmak zor gerçekten Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Teşekkürler Hayırlı olsun Teşekkürler Hayırlı olsun Erdem, iyi günlerde kullan... Teşekkürler Serkan Abi Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Maşallah. Teşekkürler Lokman Abi Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... Kimmiş o tatlıbaktan alan Teşekkürler Hayırlı olsun çok hoş duruyor. Dizel manuel bluemotion golf mis gibi. O fiyata çok iyi denk gelmiş cidden bu piyasadaTeşekkürler vallaha bencede iyi denk geldi Hayırlı olsun Erdem. Bi-xenon'mu var yoksa sadece far yıkama mı? Sağol Sani Teşekkürler.Sadece far yıkama var. Bi-xenon da ilerleyen zamanlarda olur işallah. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Tamamdır olmadı bu hafta perşembe çorluluda nargile yapmazsak tatlı organizasyonu yaparız 1 Yorum bağlantısı
Bora Çelebi 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts