İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Fırtınası (34Yc 4187)

İbrahim Can

Recommended Posts

Misafir

Dün İbrahim kardeşimden aldım aracının anahtarını bi ver bakım onunla konuscaz dedim :p kendisi işi dolayısıyla vakit ayiramadigindan izin günümde ben aldım kendi aracım gibi sanayinin yolunu tuttum. St marspiyelleri gelmişti gittim forumumuzun da kıymetli kaporta ustamiz Hakan abinin dükkanına gittim.

Tertemiz bir işçilik ile montajını gerçekleştirdik.

İbrahim kardeşime öncelikle gözünden sakindigi aracını güvenip bana teslim ettiği için teşekkür ederim, kendisi güle güle kullansın bu akşam teslim edicem kendisine dilerim o da beğenir :)

Maşallah :nazar: ları eksik etmeyelim.

35594acd8329a41afc4f52072dc1f89f.jpg

b65b88459e0718d7b27c6094f3aeb33e.jpg

f6ed74c0e2a29dfa1e3decaef47166fe.jpg

9ea27fedbb15b3cd49a1f4010890834d.jpg

76cb8252db54b04e438dcd24309d879a.jpg

bf1abe79a6645a7e5f2d5eb864fe56d1.jpg

Ve son hali:

b6954490e966d1e52d1e226713c7e537.jpg

41732fc990dc805f316126c23070c56f.jpg

8fc940b16898c5737611cff491c3aced.jpg

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah...

Marşpiyelde gelince şerit daha bi hoş geldi gözüme :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Dün İbrahim kardeşimden aldım aracının anahtarını bi ver bakım onunla konuscaz dedim :p kendisi işi dolayısıyla vakit ayiramadigindan izin günümde ben aldım kendi aracım gibi sanayinin yolunu tuttum. St marspiyelleri gelmişti gittim forumumuzun da kıymetli kaporta ustamiz Hakan abinin dükkanına gittim.

Tertemiz bir işçilik ile montajını gerçekleştirdik.

İbrahim kardeşime öncelikle gözünden sakindigi aracını güvenip bana teslim ettiği için teşekkür ederim, kendisi güle güle kullansın bu akşam teslim edicem kendisine dilerim o da beğenir :)

Maşallah :nazar: ları eksik etmeyelim.

Ve son hali:

Kardeşim eline emeğine sağlık.Bütün gün uğraştın benim işim için hakkını helal et..İşelirim yoğunluğundan bir türlü gidemedim Hakan abinin yanına gidemedim.Sen gitmesen daha kim biliri ne kadar daha duracaktı evde. Annemin şunları götür artık demesinden de kurtulmuş oldum :D<>

Hakan Abi gene döktürmüş temiz işcilik çıkarmış ellerine sağlık..Difizör için tekrar rahatsız edicez onu :)< :)>

Olur mu,nasıl olur oturur mu derken gayet güzel olmuş resimlerden görüğüm kadarıyla. Sen beğendiysen benim beğenmem zaten zor kardeşim tekrar çok teşekkür ettim eksik olma :):flowers:

Yorum bağlantısı
Misafir

Kardeşim eline emeğine sağlık.Bütün gün uğraştın benim işim için hakkını helal et..İşelirim yoğunluğundan bir türlü gidemedim Hakan abinin yanına gidemedim.Sen gitmesen daha kim biliri ne kadar daha duracaktı evde. Annemin şunları götür artık demesinden de kurtulmuş oldum :D

Hakan Abi gene döktürmüş temiz işcilik çıkarmış ellerine sağlık..Difizör için tekrar rahatsız edicez onu :)

Olur mu,nasıl olur oturur mu derken gayet güzel olmuş resimlerden görüğüm kadarıyla. Sen beğendiysen benim beğenmem zaten zor kardeşim tekrar çok teşekkür ettim eksik olma :):flowers:

Rica ederim kardeşim ne demek dostluklar bugünler için ;)
Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Marşpiyelleri nerden aldınız??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

İbrahim hocam araba değişmeye başladı güle güle kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

İbrahim bir eksik kaldı hayırlısıyla onu da bulunca dışı tamamdır. Güle güle kullan yeenim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

İbrahim bir eksik kaldı hayırlısıyla onu da bulunca dışı tamamdır. Güle güle kullan yeenim.

Sağol Ayhan abım onuda arıyoruz komplesını bulamıyoruz sade orta kısmını alıcaz ılerde bulursak degıstırırız.

İbrahim hocam araba değişmeye başladı güle güle kullan.

Teşekkürler..

Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Marşpiyelleri nerden aldınız??

Tuğrul abi oem çok aradık ama malum yok tek elınde olanda çok para istiyo oyuzden ıcıme sınmesede fıfty tunıngde fıber yaptırdık. Ama on yargıma ragmen kalıp ve boya gayet guzel en azından kırılırsa ıcım acımaz[emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik

B'nde çok aradım bulamadım oemi. B'nde Ankara'ya gelince karlıkçı halilde yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Kardeşim on numara oldu şeritlerle de birbirini çok güzel tamamladı...

Bize de referans oldu güzel günlerde güle güle kullan..

Yorum bağlantısı
İbrahim Can
(düzenlendi)

B'nde çok aradım bulamadım oemi. B'nde Ankara'ya gelince karlıkçı halilde yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim

Oem ford logolu maspiyel var ama Tuğrul abi bıtanesinin, öndeki ikinci parçası yok bulurum dersen orayı irtibata geçersin benimle. tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Olm niye fiber diyorsun. Orjinal diyeceksin öğrenemedin mi daha işi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Oem fifty tuning saman damgalı :p
Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik

O parçayı bulabileceğimi hiç sanmıyorum izmirde ford st parçası bulmak samanlıkta iğne aramak gibi:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kardeşim on numara oldu şeritlerle de birbirini çok güzel tamamladı...

Bize de referans oldu güzel günlerde güle güle kullan..

Sağol Anıl abicim dediğin gibi şeritler daha güzel oldu şimdir.Ben beğendim yaptırmak isteyenler içinde örnek oldu dediğin gibi..

Bizde neyse o abi bunu senden öğrendim :):flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

O parçayı bulabileceğimi hiç sanmıyorum izmirde ford st parçası bulmak samanlıkta iğne aramak gibi:)

Doğru söylüyorsun abi diğer alternatifi düşün bence..

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Güzel durmuş güzel dün canlı canlı gördüm ayrı bi hava kattı maşallah [emoji106]

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Oem fifty tuning saman damgalı :p

Bol çizikli tutkallı :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Ozan kardeşimin eline sağlık. [emoji41]

29f44b6c73f429000fbddf225c0fd7b7.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Aynalar elektrikli mi

Yok almadım daha abi ona sıra gelmedi.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Kardeşim foto on numara olmuş ama araba biraz yamuk durmuş sanki [emoji28]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kardeşim foto on numara olmuş ama araba biraz yamuk durmuş sanki [emoji28]

Resim çektirmeye alışkın olmadığımızdan ayarlayamamışımdır kardeşim :biggrin:

Uzerinde tatlisi henuz yenmemis seyler var Huseyin. Ondandir. [emoji23]

Tatlı için sırasını bekliyor önünde daha yenmemiş çok tatlı var :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Neyy biri tatlı dedi [emoji15]

Tatlı günlerini ayarlayında bi istanbul seyahati yapalım [emoji16][emoji16]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...