Misafir 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 Alalım sanadabir takım abi[emoji2] Pembe varsa olur bak. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Hayirli olsun allah kaza bela gostermesin karded Hayirli olsun allah kaza bela gostermesin karded Teşekkürler.. Pembe varsa olur bak. :D Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Jantlar çok yakıştı kardeşim güle güle kullan. Üstelik 16' - 18' farkı da hissetmedik. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Jantlar güzel olmuş. Bitince evrim geçirmiş bir Focus olacağa benziyor 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Jantlar çok yakıştı kardeşim güle güle kullan. Üstelik 16' - 18' farkı da hissetmedik. Sağol Rıfat abi yardımların içinde teşekkür ederim.Çok bi fark hissetmedik yay dan sonra değişirmi bilmiyorum ama. Jantlar güzel olmuş. Bitince evrim geçirmiş bir Focus olacağa benziyor Teşekkürler abi jantlardan sonra araba gerçekten daha güzel gözükmeye başladı gözüme, tamponlarıda taktığımda dahada güzel olacak inş.. Yorum bağlantısı
Taner Erbay 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 çok şık dostum güzel günlerde binmen dileğimle.. gerçekten çok hoş.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 Hayırlı olsun İbrahim benim dediğime geldin on numara olmuş Ama biraz daha resim isteriz. Sağolasın Güner havalar bir düzelsin bol bol resim çekeceğiz inş.. çok şık dostum güzel günlerde binmen dileğimle.. gerçekten çok hoş.. Teşekkürler Taner abi daha iyileri sizlere nasip olsun inş.. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Jantlar çok yakışmış İbrahim güle güle kullan, araba güzel bir şekilde ilerliyor hayırlısı olsun insallah... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Haziran 2014 Yazar Paylaş 3 Haziran 2014 Jantlar çok yakışmış İbrahim güle güle kullan, araba güzel bir şekilde ilerliyor hayırlısı olsun insallah... Teşekkürler Sertaç abi. Ymn'nin izinden. Maşallah. Sağolasın Hocam.. Şimdi gerçek bir Focus hüviyetine kavuştu araba kardeşim. Kazasız belasız, jantları sürtmeden, çizmeden kullanmak nasip olsun. Nazar değmesin. Teşekkürler kardeşim cümlemize inş.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 İbo bu jantlardan bir takım lazım ankarada samimi bir arkadaşıma satıcının adres telefon bilgisi var mı ? Elinde bir takım daha var mı? aşağıda linki olan satıcı abi. http://firatotolastik.sahibinden.com/ Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Bu jantlari ben alacaktim sonradan Vazgeçtim. S-max janti bu Silver renge boyanmis. Elinde iki takim vardi. Biri boyali biri boyasiz. Boyaliyi ibo almus. Güle güle kullansin. Sağol Erkan abim.. Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Abi konunu daha yeni gördüm Kazasız belasız harika gözüküyor 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Abi konunu daha yeni gördüm Kazasız belasız harika gözüküyor Sağolasın kardeşim sıkıntı yok cümlemize inş.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Allah kaza bela vermesin kardesim. Guzel gunlerde kullan aracini. Alir almaz evrim gecirtmissin arabaya.takipteyim Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Allah kaza bela vermesin kardesim. Guzel gunlerde kullan aracini. Alir almaz evrim gecirtmissin arabaya.takipteyim Teşekkürler abi Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Lastik ve jantlar hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Daha güzelleri de nasip olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Haziran 2014 Yazar Paylaş 4 Haziran 2014 Lastik ve jantlar hayırlı olsun. Çok güzel olmuş. Daha güzelleri de nasip olur inşallah. Allah razı olsun Serkan abı cümlemize inş.. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Oooo zimba gibi olmus jantlar ile ya Gule gule kullan. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 5 Haziran 2014 Yazar Paylaş 5 Haziran 2014 Oooo zimba gibi olmus jantlar ile ya Gule gule kullan. Sağolasın Sami Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Güzel araç. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 5 Haziran 2014 Yazar Paylaş 5 Haziran 2014 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Güzel araç. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Hafta sonu dayımın tamırhaneye götürdük YC 'yi yaylarımızı taktık, komple bakımı yapıldı , egr iptali yapıldı, kliperleri boyadık, rot ayarı yapıldı. Dayı çalışıyor[emoji2][emoji2] Liftten indiğindeki hali; Bizim ailenin fordları [emoji2] Buda son hali. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Hayırlı olsun kanka maşallah jant+yay mükemmel oldu çok ayarinda düşmüş Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 İbrahim hocam çok güzel olmuş kazasız belasız kullanırsınız inşaallah. Yalnız bu fırtınaya difüzör lazım gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts