İbrahim Can 7 Nisan 2016 Yazar Paylaş 7 Nisan 2016 hayırlı tezkereler ibo Sagol Baris abicim En büyük asker bizim asker... Eyw Mustafa abim [emoji4] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 kardeşim hayırlı tezkereler. bendede seninkinin 2005 i var. focus2 yani.dayının dükkan neredeydi. yakınsa ona uğrayalım ustaya ihtiyacımız olduğunda. dostlar kazansın , dostluk kazansın 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 hayırlı tezkereler. sinop çok güzeldir merkezde misin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 kardeşim hayırlı tezkereler. bendede seninkinin 2005 i var. focus2 yani.dayının dükkan neredeydi. yakınsa ona uğrayalım ustaya ihtiyacımız olduğunda. dostlar kazansın , dostluk kazansınSagolasin abi. Gule gule kullan aracini. Kartal oto sanayide abi dukkan. Gidecegin zaman haber ver sen gitmeden arayayim.hayırlı tezkereler. sinop çok güzeldir merkezde misin.Aynen kardesim merkezdeyim cok guzel yer gercekten.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Yc bugun piyasadaydı[emoji41] Ön tarafı bıraz pıstırdık, ön panjura kırmızı şerit çektik ufak tefek ezık yerlerinin düzeltilmesi ve komple iç dış kuafor yapılması için randevu aldık[emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Makina ilgiye hasret kalmıştı, hemen canlandı yine Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Araba seni sen arabayı özlemiştin iyi günlerde kullan İbrahim... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Haziran 2016 Yazar Paylaş 9 Haziran 2016 Guzel olmus Ibo masallah. Teşekkürler Sami. Makina ilgiye hasret kalmıştı, hemen canlandı yine Sagol kardeşim valla öyle ya[emoji4] Ama çabuk toparlıcak[emoji2]Araba seni sen arabayı özlemiştin iyi günlerde kullan İbrahim... Teşekkürler Sertaç abi özlemişim valla [emoji1303] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 Bugunude boş geçirmedik YC ile ilgilendik[emoji4] Düşen at logosunun yerine yenisini taktım Bir arkadaşımın hediyesi olan kırmızı kliper kapaklarını taktırdım. Dayımın tamirhaneyi aksesuarcıya çevirdim bugun[emoji23] Bir senedir çatıda duran ön tampon lipini de bi elden geçirdim ve montajını yaptık. Lipi komple zımparaladım, sprey astar atıp parlak siyaha boyadım[emoji4] Elimden gelmez böyle işler ama kendim uğraşim istedim olduğu kadarıyla yaptım[emoji2] Arka fren disklerini tornalattım, bütün günü sanayide geçirdim[emoji23] En güzel yanı da bütün bunların maliyetinin Dayı- yeğen torpilinden bedava olması [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 İbo la, geldin niye haber vermiyon. Hoşgeldin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 İbo la, geldin niye haber vermiyon. Hoşgeldin. Öm attım abim[emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 (düzenlendi) zamanında ne st, rs vs vardı forumda, şimdi bir tane makyajlı 3 dışında aklıma gelmiyor ki o da satıldı zaten. 13 Eylül 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts