İbrahim Can 7 Nisan 2016 Yazar Paylaş 7 Nisan 2016 Barış Ünal yazdı: hayırlı tezkereler ibo Sagol Baris abicim Mustafa Özcan yazdı: En büyük asker bizim asker... Eyw Mustafa abim [emoji4] GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 22 Nisan 2016 Paylaş 22 Nisan 2016 kardeşim hayırlı tezkereler. bendede seninkinin 2005 i var. focus2 yani.dayının dükkan neredeydi. yakınsa ona uğrayalım ustaya ihtiyacımız olduğunda. dostlar kazansın , dostluk kazansın 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 hayırlı tezkereler. sinop çok güzeldir merkezde misin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 25 Nisan 2016 Yazar Paylaş 25 Nisan 2016 Serdar Çekiç yazdı: kardeşim hayırlı tezkereler. bendede seninkinin 2005 i var. focus2 yani.dayının dükkan neredeydi. yakınsa ona uğrayalım ustaya ihtiyacımız olduğunda. dostlar kazansın , dostluk kazansınSagolasin abi. Gule gule kullan aracini. Kartal oto sanayide abi dukkan. Gidecegin zaman haber ver sen gitmeden arayayim. Süleyman Can Şahin yazdı: hayırlı tezkereler. sinop çok güzeldir merkezde misin.Aynen kardesim merkezdeyim cok guzel yer gercekten.GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Yc bugun piyasadaydı[emoji41] Ön tarafı bıraz pıstırdık, ön panjura kırmızı şerit çektik ufak tefek ezık yerlerinin düzeltilmesi ve komple iç dış kuafor yapılması için randevu aldık[emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Makina ilgiye hasret kalmıştı, hemen canlandı yine Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 8 Haziran 2016 Paylaş 8 Haziran 2016 Araba seni sen arabayı özlemiştin iyi günlerde kullan İbrahim... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Haziran 2016 Yazar Paylaş 9 Haziran 2016 Sami Demirpaz yazdı: Guzel olmus Ibo masallah. Teşekkürler Sami. Ozan Altundal yazdı: Makina ilgiye hasret kalmıştı, hemen canlandı yine Sagol kardeşim valla öyle ya[emoji4] Ama çabuk toparlıcak[emoji2] Sertaç Karginer yazdı: Araba seni sen arabayı özlemiştin iyi günlerde kullan İbrahim... Teşekkürler Sertaç abi özlemişim valla [emoji1303] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Haziran 2016 Yazar Paylaş 10 Haziran 2016 Bugunude boş geçirmedik YC ile ilgilendik[emoji4] Düşen at logosunun yerine yenisini taktım Bir arkadaşımın hediyesi olan kırmızı kliper kapaklarını taktırdım. Dayımın tamirhaneyi aksesuarcıya çevirdim bugun[emoji23] Bir senedir çatıda duran ön tampon lipini de bi elden geçirdim ve montajını yaptık. Lipi komple zımparaladım, sprey astar atıp parlak siyaha boyadım[emoji4] Elimden gelmez böyle işler ama kendim uğraşim istedim olduğu kadarıyla yaptım[emoji2] Arka fren disklerini tornalattım, bütün günü sanayide geçirdim[emoji23] En güzel yanı da bütün bunların maliyetinin Dayı- yeğen torpilinden bedava olması [emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 11 Haziran 2016 Paylaş 11 Haziran 2016 İbo la, geldin niye haber vermiyon. Hoşgeldin. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Haziran 2016 Yazar Paylaş 13 Haziran 2016 Ayhan Sırtıkara yazdı: İbo la, geldin niye haber vermiyon. Hoşgeldin. Öm attım abim[emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 13 Eylül 2020 Paylaş 13 Eylül 2020 (düzenlendi) zamanında ne st, rs vs vardı forumda, şimdi bir tane makyajlı 3 dışında aklıma gelmiyor ki o da satıldı zaten. 13 Eylül 2020 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts