İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Fırtınası (34Yc 4187)

İbrahim Can

Recommended Posts

İbrahim Can

Dün Bayrampaşa Göker otonun oralarda gördüm seni, iş yerinin servisindeydim. Maşallah hemen fark ediliyor.

Aynen abi akşam oradaydım Göker Otoyu geçince sağda müzik sistemi yapan abim var. YC'e bahar hediyesi yaptırıyorum :):fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bugun muzik sistemi icin bagaj kabinimizi yaptirdik haftasonuna sadece montajlama kaldi. [emoji2]

Focusun genis bagajini oldurmeden cok az yer kaplayan bir kabin yapildi.

76ec6bea8bb6b9d051689eaf555e8c23.jpg

Basslari yerlestirip nasil durduguna bir baktik. Haftasonu tamami yapilcak kismet olursa[emoji4]

4bc5c4983534de699dda1fcf705cb940.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

:nazar:

Aman İbrahim baslara birer tane metal koruma demiri taktır da, bagaja koyulan malzemeler denk gelip yırtmasınlar. 

Ben yanlışlıkla öyle bir hata yapmıştım da :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

:nazar:

Aman İbrahim baslara birer tane metal koruma demiri taktır da, bagaja koyulan malzemeler denk gelip yırtmasınlar. 

Ben yanlışlıkla öyle bir hata yapmıştım da :D

Aslında koruma istemiyorum abi görselliği bozuyor ama senin dediğin gibi yırtılma riskine karsı önlem alabilirm :)

41*Maşallah :nazar:

Teşekkürler abim

Canavar olacak canavar :nazar:

Sağol kardeşim :):flowers:

hadi hayırlı olsun

Teşekkürler Lokman abicim. :)

Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Hadi bakalım hayırlı olsun bitince bi test videosu atarsın İbocum dinleriz :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Ooo.. 300 500.. Çok deli olacak İbrahim. Hayırlısı olsun kardeşim.. :flowers:

Sagol Kerem abicim[emoji2]

Hadi bakalım hayırlı olsun bitince bi test videosu atarsın İbocum dinleriz :)

Tesekkurler abi bugun yapildi komple ayrintili anlatimini yapicam burada abi[emoji4]
Yorum bağlantısı

Dün canlı canlı dinledik çok fena :)

Saç köklerine, enseye, bele güzel masaj yapıyor :)

Hiç sarsmadan baş ağırtmadan çok kaliteli bir ses veriyor ben çok beğendim.

Tekrar güle güle kullan kardeşim :nazar:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bagajdan minimum kayıpla çok güzel olmuş güle güle kullan kardeşim sesi iyiydi [emoji106][emoji6]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Dün canlı canlı dinledik çok fena :)

Saç köklerine, enseye, bele güzel masaj yapıyor :)

Hiç sarsmadan baş ağırtmadan çok kaliteli bir ses veriyor ben çok beğendim.

Tekrar güle güle kullan kardeşim :nazar:

Teşekkürler kardeşim. İstediğim de oydu zaten biliyorsun :)

Gerçi sen daha hard seviyorsun :biggrin:

Bagajdan minimum kayıpla çok güzel olmuş güle güle kullan kardeşim sesi iyiydi [emoji106][emoji6]

Sağol kardeşim. En az kayıop ve iyi ses için uğraştık. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Aracımı aldığım günden bugüne kadar yaptığım bütün eklentilerin yanında, bunların diğer yarısını benim ses sistemi oluşturuyordu.

Uzun süredir orta halli temiz birşey yapmak için bekliyordum çok şükür kısmet bugüneymiş, haftasonu müzik sistemimizi de yaptık.

Geçen hafta içi araç bagaj kabini için panzotcuda kaldı, haftasonu için kabin hazırlandı. Bass'ın aşırı titretmesini sevmediğim için prtsuz kağalı kutu hazırladık kabinimiz ve tonlama eksik kalmasın diye çift bass kullandık. Dört kapı mid takımı, middler için Massive amfi , basslar için zetec amfi kullandık. Yine massive çevirici ve kapasitör ile setimizi tamamladık ve uygulamaya koyulduk.

Allah herkezin gönlüne göre versin, araçlarını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş. :flowers:

QrOCEB7.jpg?1

KisoVNk.jpg?18jtLBlT.jpg?1

RzFOAA1.jpg?1V2wq6ER.jpg?1

MHxbjB5.jpg?1   eByvezV.jpg?1

4BgG2GG.jpg?1lMx87H8l.jpg?1

HXqUk31l.jpg?1gQqEF03l.jpg?12SS9XmVl.jpg?1

ESCpSdql.jpg?16zRQMCsl.jpg?1PXLZEd5l.jpg?1

BdHlKfkl.jpg?1

DhZapy9l.jpg?1

E02SXJjl.jpg?1

X93MFTFl.jpg?1

Bagajın son durumu :)

dMsrXiil.jpg?1

HTL9bYql.jpg?1

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

Her parçasına, kablosuna kadar, buram buram kalite olduğu belli. Tertemiz ses  :good1:  :nazar:

: yes : : wundebah : :şön bitte : 

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Canlı canlı performansını dinledik. Muazzam kaliteli bir işcilikle özenle hazırlanmış bir sanat eseri resmen. Ses kaliteside bir okadar kaliteli ve kuvvetli.

Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can
(düzenlendi)

Canlı canlı performansını dinledik. Muazzam kaliteli bir işcilikle özenle hazırlanmış bir sanat eseri resmen. Ses kaliteside bir okadar kaliteli ve kuvvetli.

Tatlisi da bir o kadar kaliteli olsun bence. [emoji23] En cok istedigi seye kavustugu icin tabii. Yoksa daha yiyecegimiz cok tatli var.

Ibocum, gule gule, agiz tadiyla kullan. Yakin zamanda ben de ses sistemi yaptirmis biri olarak ne keyif verdigini anladim. Bunca sene bosu bosuna ne gerek var demisim dedim. Keyfini sur... [emoji5]️

tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

Aracımı aldığım günden bugüne kadar yaptığım bütün eklentilerin yanında, bunların diğer yarısını benim ses sistemi oluşturuyordu.

Uzun süredir orta halli temiz birşey yapmak için bekliyordum çok şükür kısmet bugüneymiş, haftasonu müzik sistemimizi de yaptık.

Geçen hafta içi araç bagaj kabini için panzotcuda kaldı, haftasonu için kabin hazırlandı. Bass'ın aşırı titretmesini sevmediğim için prtsuz kağalı kutu hazırladık kabinimiz ve tonlama eksik kalmasın diye çift bass kullandık. Dört kapı mid takımı, middler için Massive amfi , basslar için zetec amfi kullandık. Yine massive çevirici ve kapasitör ile setimizi tamamladık ve uygulamaya koyulduk.

Allah herkezin gönlüne göre versin, araçlarını kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inş. :flowers:

...                               

güzel günlerde kullan inşallah ibrahim kardeşim. baslara koruyucu birşey düşün bencede yazık günah o kadar emek harcamışsın. 

benim aracın ön tamponu çok iyi durmuyor. bildiğin güvendiğin bir ustan varmı tampon vs gibi işler için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

güzel günlerde kullan inşallah ibrahim kardeşim. baslara koruyucu birşey düşün bencede yazık günah o kadar emek harcamışsın. 

benim aracın ön tamponu çok iyi durmuyor. bildiğin güvendiğin bir ustan varmı tampon vs gibi işler için

Teşekkürler abi. Yük falan koymadığım sürece koruyucu koymam abi. Tatile falan çıkarken takarım elimde var koruyucu.

Maslak'da hakan Usta'ya götürebilirsin.

Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

anfi vs gibi ortadaki elektronik devreleri daha görsel çerçeve şeklinde yapmalısın. ibrahim bi ara görüşelim. birbirimizin araçlarını görelim. fikir alışverişi yaparız. ben henüz yolun başındayım. fikir verirsin bana. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

anfi vs gibi ortadaki elektronik devreleri daha görsel çerçeve şeklinde yapmalısın. ibrahim bi ara görüşelim. birbirimizin araçlarını görelim. fikir alışverişi yaparız. ben henüz yolun başındayım. fikir verirsin bana. 

Abi amfi kapakları çıkabiliyor. İstediğim renk kumaş  ile değiştirebilirm, şimdilik böyle dursun sıkıldığımda farklılık yaparım.

Olur abi görüşelim inş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...