İbrahim Can 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 Ellerinize sağlık. Sağol Kerem abi. Eline sağlık, Polisaj makinasını kaça aldınız? Teşekkürler abi 250-300 TL arası idi sanırım. Ellerinize sağlık sonuç mükemmel [emoji106][emoji106][emoji106] Sağol kardeşim. Maşallah ayna gibi oldu focuslar bir sonraki etkinliklerde de fiestalar Fiestalardaki sonuc daha belirgin olucak Ellerinize sağlık özellikle Gökselin Srp colli çok güzel işler çıkartmış.. Teşekkürler abicim aynen öyle colli'yi çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 İbrahim maaşallah, senin araban da harikaymış kardeşim. Allah nazarlardan saklasın Bir YMN değil ama 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 İbrahim maaşallah, senin araban da harikaymış kardeşim. Allah nazarlardan saklasın Bir YMN değil ama Senin fk nın boncukları bitmedi mi hala aksiyon göremiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Senin fk nın boncukları bitmedi mi hala aksiyon göremiyoruz Ben hava atmayı sevmiyorum 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 İbrahim maaşallah, senin araban da harikaymış kardeşim. Allah nazarlardan saklasın Bir YMN değil ama Teşekkürler Emre abi 'YMN' tektir abi 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Güle güle kullan ibocum. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen memnun kaldıysan gerisi teferruat 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 3 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2015 (düzenlendi) Güle güle kullan ibocum. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen memnun kaldıysan gerisi teferruatEllerine saglik abi okadar ugrastin begenilmezmi[emoji4] Daha iyi sonuclar aldikca ceyizi gelistiririz.[emoji2] 3 Temmuz 2015 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Güle güle kullan ibocum. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen memnun kaldıysan gerisi teferruat Bayramdan sonra mudanya'ya geliyorum, şeytan diyor geç karşıya istanbul'a Ellerinize sağlık 10 numara olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Elinize sağlık uygulamalar çok güzel olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 kazasız belasız kullan ibrahim kardeşim. vialand civarlarındasın sanırım. bende GOP ta oturuyprum. bi gün yakından görmek isterim. bende yakın zamanda ön tampon vs gibi dokunuşlar yapacağım. senden destek almak isterim usta, parça tedarik vs gibi konularda. bende 1-2 hafta önce 2005 focus 2 hb trend dizel aldım. ilk sahibinden. bayii faturası yedek anahtarı kitapçıkları bile duruyor. biraz güzel dokunuşlar gerekiyor. yardımlarını bekliyorum ibrahim 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Sormasi ayip, piyasayipiyasayinin gerceklesen fiyati adina soruyorum, kaca aldiniz 2005 trend focusu 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2015 Bugun Manuel dpf rejenasyonu yaptik basariyla sonuclandi.10 dk kadar 4000 devir calistirdi araci garip seslerde duydum islem sirasinda bakalim simdi nekadar sure sonra rejenasyon acicak kazasız belasız kullan ibrahim kardeşim. vialand civarlarındasın sanırım. bende GOP ta oturuyprum. bi gün yakından görmek isterim. bende yakın zamanda ön tampon vs gibi dokunuşlar yapacağım. senden destek almak isterim usta, parça tedarik vs gibi konularda. bende 1-2 hafta önce 2005 focus 2 hb trend dizel aldım. ilk sahibinden. bayii faturası yedek anahtarı kitapçıkları bile duruyor. biraz güzel dokunuşlar gerekiyor. yardımlarını bekliyorum ibrahimTesekkurler daha iyisi size nasip olsun.Evet Kucukkoy' de oturuyorum, elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. Bir bulusmada gorusuruz ins.[emoji106] Sormasi ayip, piyasayipiyasayinin gerceklesen fiyati adina soruyorum, kaca aldiniz 2005 trend focusuSana 2010 lazim[emoji16] 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 5 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2015 Elinize sağlık uygulamalar çok güzel olmuş...Tesekkurler[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Sana 2010 lazim[emoji16] 2010 lara çok para istiyolar kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 2010 lara çok para istiyolar kardeşim Askere gidecek olan genç arkadaşların birinde vardır belki uygun fiyatlı 2 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Askere gidecek olan genç arkadaşların birinde vardır belki uygun fiyatlı 2 sene sonra ev alacağı için paraya ihtiyacı olacak birilerinden buluruz herhalde uygun fiyatlı temiz bişey 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 2 sene sonra ev alacağı için paraya ihtiyacı olacak birilerinden buluruz herhalde uygun fiyatlı temiz bişey Evet mümkün olabilir gibi bencede yes şön bitte 2 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Evet mümkün olabilir gibi bencede yes şön bitte Wundebahh 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 6 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2015 Güle güle kullanın…Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Sormasi ayip, piyasayipiyasayinin gerceklesen fiyati adina soruyorum, kaca aldiniz 2005 trend focusu 26 liraya aldım kardeşim. . 1500 tl bi masraf yaptım. EGR sisteminde sorun vardı.çekişini etkiliyordu. o giderildi. triger seti değişti. filtreleri yağı değişti. ustanın dediğine göre turbo bakımı yapıldı. ön takımdan ufak tefek sesler geliyordu. rot vs gibi onlar elden geçti. zaten bu masrafları var diye satan kişi biraz düştü. piyasası 28 civarı. birde ilk sahibinden ve sigara içilmemiş olması büyük şansım oldu. bu işlerde usta çok önemli. güvendiğin ustaya aracı emanet edeceksin.çok şükür ustam iyi Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 26 liraya aldım kardeşim. . 1500 tl bi masraf yaptım. EGR sisteminde sorun vardı.çekişini etkiliyordu. o giderildi. triger seti değişti. filtreleri yağı değişti. ustanın dediğine göre turbo bakımı yapıldı. ön takımdan ufak tefek sesler geliyordu. rot vs gibi onlar elden geçti. zaten bu masrafları var diye satan kişi biraz düştü. piyasası 28 civarı. birde ilk sahibinden ve sigara içilmemiş olması büyük şansım oldu. bu işlerde usta çok önemli. güvendiğin ustaya aracı emanet edeceksin.çok şükür ustam iyi Hayırlı olsun, piyasa uçmuş diyenler bir daha düşünsün. Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bugun Manuel dpf rejenasyonu yaptik basariyla sonuclandi.10 dk kadar 4000 devir calistirdi araci garip seslerde duydum islem sirasinda bakalim simdi nekadar sure sonra rejenasyon acicak Tesekkurler daha iyisi size nasip olsun. Evet Kucukkoy' de oturuyorum, elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. Bir bulusmada gorusuruz ins.[emoji106] Sana 2010 lazim[emoji16] ibrahim benim araç 2005 ilk çıkan focus2 makyajsız kasa. benim araca bu senin araçtaki krom çerçeveli ön tampon olur mu acaba bilgin var mı? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2015 ibrahim benim araç 2005 ilk çıkan focus2 makyajsız kasa. benim araca bu senin araçtaki krom çerçeveli ön tampon olur mu acaba bilgin var mı? Ön tampon uymuyor. Makyajlı arka tampon uyuyor sandece. Sizin focuslarda da üst panjur var nikelajlı bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Dün Bayrampaşa Göker otonun oralarda gördüm seni, iş yerinin servisindeydim. Maşallah hemen fark ediliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts