İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Fırtınası (34Yc 4187)

İbrahim Can

Recommended Posts

İbrahim Can

Ellerinize sağlık. :nazar::bravo:

Sağol Kerem abi. :)

Eline sağlık, Polisaj makinasını kaça aldınız?

Teşekkürler abi 250-300 TL arası idi sanırım.

Ellerinize sağlık sonuç mükemmel [emoji106][emoji106][emoji106]

Sağol kardeşim. :)

Maşallah ayna gibi oldu focuslar :) bir sonraki etkinliklerde de fiestalar

Fiestalardaki sonuc daha belirgin olucak :flowers:

Ellerinize sağlık özellikle Gökselin :)

Srp colli çok güzel işler çıkartmış..

Teşekkürler abicim aynen öyle colli'yi çok beğendim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İbrahim maaşallah, senin araban da harikaymış kardeşim.

Allah nazarlardan saklasın :good1:

Bir YMN değil ama :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Senin fk nın boncukları bitmedi mi hala aksiyon göremiyoruz :p:biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Teşekkürler Emre abi :)

'YMN' tektir abi :seytan:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Güle güle kullan ibocum. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen memnun kaldıysan gerisi teferruat

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can
(düzenlendi)

Güle güle kullan ibocum. Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi sonuçlar alırız inşallah. Sen memnun kaldıysan gerisi teferruat

Ellerine saglik abi okadar ugrastin begenilmezmi[emoji4]

Daha iyi sonuclar aldikca ceyizi gelistiririz.[emoji2]

tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Bayramdan sonra mudanya'ya geliyorum, şeytan diyor geç karşıya istanbul'a :)

Ellerinize sağlık 10 numara olmuş.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

kazasız belasız kullan ibrahim kardeşim. vialand civarlarındasın sanırım. bende GOP ta oturuyprum. bi gün yakından görmek isterim. bende yakın zamanda ön tampon vs gibi dokunuşlar yapacağım. senden destek almak isterim usta, parça tedarik vs gibi konularda. bende 1-2 hafta önce 2005 focus 2 hb trend dizel aldım. ilk sahibinden. bayii faturası yedek anahtarı kitapçıkları bile duruyor. biraz güzel dokunuşlar gerekiyor. yardımlarını bekliyorum ibrahim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Sormasi ayip, piyasayipiyasayinin gerceklesen fiyati adina soruyorum, kaca aldiniz 2005 trend focusu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Bugun Manuel dpf rejenasyonu yaptik basariyla sonuclandi.10 dk kadar 4000 devir calistirdi araci garip seslerde duydum islem sirasinda bakalim simdi nekadar sure sonra rejenasyon acicak

75ab5b2671ff77de7cc8799b628c954c.jpg

b2cb88c653d778c05c72e203e2d09e46.jpg

kazasız belasız kullan ibrahim kardeşim. vialand civarlarındasın sanırım. bende GOP ta oturuyprum. bi gün yakından görmek isterim. bende yakın zamanda ön tampon vs gibi dokunuşlar yapacağım. senden destek almak isterim usta, parça tedarik vs gibi konularda. bende 1-2 hafta önce 2005 focus 2 hb trend dizel aldım. ilk sahibinden. bayii faturası yedek anahtarı kitapçıkları bile duruyor. biraz güzel dokunuşlar gerekiyor. yardımlarını bekliyorum ibrahim

Tesekkurler daha iyisi size nasip olsun.

Evet Kucukkoy' de oturuyorum, elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.

Bir bulusmada gorusuruz ins.[emoji106]

Sormasi ayip, piyasayipiyasayinin gerceklesen fiyati adina soruyorum, kaca aldiniz 2005 trend focusu

Sana 2010 lazim[emoji16]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Elinize sağlık uygulamalar çok güzel olmuş...:)

Tesekkurler[emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Sana 2010 lazim[emoji16]

2010 lara çok para istiyolar kardeşim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

2010 lara çok para istiyolar kardeşim :)

Askere gidecek olan genç arkadaşların birinde vardır belki uygun fiyatlı :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Askere gidecek olan genç arkadaşların birinde vardır belki uygun fiyatlı :)

2 sene sonra ev alacağı için paraya ihtiyacı olacak birilerinden buluruz herhalde uygun fiyatlı temiz bişey :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

2 sene sonra ev alacağı için paraya ihtiyacı olacak birilerinden buluruz herhalde uygun fiyatlı temiz bişey :)

Evet mümkün olabilir gibi bencede yes şön bitte :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Evet mümkün olabilir gibi bencede yes şön bitte :)

Wundebahh  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

26 liraya aldım kardeşim. . 1500 tl bi masraf yaptım. EGR sisteminde sorun vardı.çekişini etkiliyordu. o giderildi. triger seti değişti. filtreleri yağı değişti. ustanın dediğine göre turbo bakımı yapıldı. ön takımdan ufak tefek sesler geliyordu. rot vs gibi onlar elden geçti. zaten bu masrafları var diye satan kişi biraz düştü. piyasası 28 civarı. birde ilk sahibinden ve sigara içilmemiş olması büyük şansım oldu. bu işlerde usta çok önemli. güvendiğin ustaya aracı emanet edeceksin.çok şükür ustam iyi

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

26 liraya aldım kardeşim. . 1500 tl bi masraf yaptım. EGR sisteminde sorun vardı.çekişini etkiliyordu. o giderildi. triger seti değişti. filtreleri yağı değişti. ustanın dediğine göre turbo bakımı yapıldı. ön takımdan ufak tefek sesler geliyordu. rot vs gibi onlar elden geçti. zaten bu masrafları var diye satan kişi biraz düştü. piyasası 28 civarı. birde ilk sahibinden ve sigara içilmemiş olması büyük şansım oldu. bu işlerde usta çok önemli. güvendiğin ustaya aracı emanet edeceksin.çok şükür ustam iyi

Hayırlı olsun, piyasa uçmuş diyenler bir daha düşünsün.

Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç

Bugun Manuel dpf rejenasyonu yaptik basariyla sonuclandi.10 dk kadar 4000 devir calistirdi araci garip seslerde duydum islem sirasinda bakalim simdi nekadar sure sonra rejenasyon acicak

Tesekkurler daha iyisi size nasip olsun.

Evet Kucukkoy' de oturuyorum, elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz.

Bir bulusmada gorusuruz ins.[emoji106]

Sana 2010 lazim[emoji16]

ibrahim benim araç 2005 ilk çıkan focus2 makyajsız kasa. benim araca bu senin araçtaki krom çerçeveli ön tampon olur mu acaba bilgin var mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

ibrahim benim araç 2005 ilk çıkan focus2 makyajsız kasa. benim araca bu senin araçtaki krom çerçeveli ön tampon olur mu acaba bilgin var mı?

Ön tampon uymuyor. Makyajlı arka tampon uyuyor sandece. Sizin focuslarda da üst panjur var nikelajlı bildiğim kadarıyla.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Dün Bayrampaşa Göker otonun oralarda gördüm seni, iş yerinin servisindeydim. Maşallah hemen fark ediliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...