İbrahim Can 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Görmeyeli baya yol almışsın İbrahim uzun zamandır girmiyodum maşallah çok güzel olmuş araç Teşekkürler abi. Nerelerdeydin gözükmedin epeydir. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 29 Nisan 2015 Paylaş 29 Nisan 2015 Teşekkürler abi. Nerelerdeydin gözükmedin epeydir. Başıma tatsız olaylar geldi. İzdivadaydım Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Nisan 2015 Yazar Paylaş 29 Nisan 2015 Başıma tatsız olaylar geldi. İzdivadaydımAllah yardimcin olsun abi. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 Allah yardimcin olsun abi.Sagol ibrahim artık aranızdayım Yorum bağlantısı
Özgen Acar 30 Nisan 2015 Paylaş 30 Nisan 2015 maşallah çok güzel olmuş fakat plakalıkların acilen çıkması lazım 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2015 maşallah çok güzel olmuş fakat plakalıkların acilen çıkması lazım Sağolasın. plakalık sadece arkada plexi olarak vardır Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 11 Mayıs 2015 Paylaş 11 Mayıs 2015 İbrahim egsoz un sesini merak ediyorum vidyo koysan iyi olurdu Yorum bağlantısı
İbrahim Can 12 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2015 İbrahim egsoz un sesini merak ediyorum vidyo koysan iyi olurdu Abim koycam inş bir kere kaydettim ama kötü oldu eklemedim oyuzden. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2015 YC 'yi yaza hazirladik[emoji4] Dayimin dukyani kapadim ince temizlik yaptim arabayi kendin yikamak kadar guzek birsey yok ozlemisim heryerini temizledim[emoji4] Butun kış yagmur camur sonucu; Dayimda ilac varmis sagolsun halletti[emoji4] Jantalrida unutmadik[emoji2] Sonuc; Sonrasinda guzel bir yikama ve cila[emoji4] 8 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2015 Üstübü ile çepese mi attın kanka?Yok ustubu bulamadim siyah pedle siyah cila attim. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Yok ustubu bulamadim siyah pedle siyah cila attim.Motor cillop olmuş kardeşim güle güle kirlet Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 Maşallah, güzel olmuş ibo, elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 17 Mayıs 2015 Paylaş 17 Mayıs 2015 İbo ellerine sağlık çok güzel olmuş .. Nasıl kolların durumu 1 Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 18 Mayıs 2015 Paylaş 18 Mayıs 2015 Maşallah temizliğine kadar herşey ince ince gidiyor. Bu ilaçtan bizde de var (boyacı bir tanıdık sağolsun aracı yıkarsın diye bana da doldurmuş) motora bu şekilde sıkmakta bir sıkıntı olmuyor mu?Korkuyorum açıkçası motora sıvı temasından. Benim araç da tdci, çoğu kimse dizel motorları normal basınçlı suyla yıkıyor ve birşey olmaz diyor ama ben hala çekiniyorum :/ Yorum bağlantısı
İbrahim Can 18 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 18 Mayıs 2015 Maşallah temizliğine kadar herşey ince ince gidiyor. Bu ilaçtan bizde de var (boyacı bir tanıdık sağolsun aracı yıkarsın diye bana da doldurmuş) motora bu şekilde sıkmakta bir sıkıntı olmuyor mu?Korkuyorum açıkçası motora sıvı temasından. Benim araç da tdci, çoğu kimse dizel motorları normal basınçlı suyla yıkıyor ve birşey olmaz diyor ama ben hala çekiniyorum :/Tesekkurler abicim[emoji2] Ben herhangi bir sorun yasamadim abi ilac ustune suyla durulama yaptik sonrasinda baya hava vurdul ve bezle kuruladik. Bir tek amerikan park modulunu sarmamistim o yanmadi soketleri cikarip hava vurdum aksama kadarda takmadim kurusun die sonra taktim oda calisti. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2015 Maşallah, güzel olmuş ibo, elinize sağlık Teşekkürler Lokman Abicim. Maşallah ibrahim nazar [emoji2] Sağol abi. Allah nazardan saklasın. Amin Serkan Abi hepimizin araçlarını inş. İbo ellerine sağlık çok güzel olmuş .. Nasıl kolların durumu Sağol abi yaptığım gün bir senenin hamlığıyla ne kolum kalktı ne ben.Her yerim ağrıdı bir gün boyunca neyseki normale döndüm 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2015 Emniyet kemeri kiliflarim geldi guzelde oldu [emoji4] 9 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 28 Mayıs 2015 Paylaş 28 Mayıs 2015 Listeye ekledim güle güle kullan İbocum.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Mayıs 2015 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2015 Listeye ekledim güle güle kullan İbocum.. Ver siparişi abi gayet güzel ürün sağolasın Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Haziran 2015 Yazar Paylaş 8 Haziran 2015 Hafta sonu YC' e degen nazarligi duzelttirdim. Sol arka koseyi dikkatsizligim sonucu ezdirmistim boyatmayi dusunmedigim icin boyasiz gocuk duzeltme yontemiyle yaptirmaya karar verdim iyikide boyatmamisim cok guzel calistilar ve temiz sonuca ulastik. Aracimi ilk aldigimda da ufak gamzeleri yaptirdigim Goksel abimin dostlari olan ekibe gozum kapali emat ettim ve yine super bir sonucla goze batan yeri duzelttik. Yardimlarindan dolayi Goksel abime tekrar tesekkur ediyorum sayesinde hep guzel insanlar taniyorum[emoji4]Sira resimlerde;Oncesi;Duzeltme asamasi;Kapilardaki otoparkda olusan gamzelerde temizlendi;Ve sonuc[emoji2][emoji106]Alttaki boya atan yeride rutus yaptikmi gozume eskisi gibi batmicak.Allah herkese kazasiz belasiz surusler nasip etsin.[emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2015 Paylaş 8 Haziran 2015 Hayırlı olsun kardeşim. Aynı duyguyu bende yaşadım. Boyasız hallolması güzel moral oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts