Misafir 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 cek tabiki' ama ceza yersen ben birsey duymadim. ben yemiyorum . kadir gecesinde dogmusum galiba hic ama hiic yakalanmadim polisleree Yorum bağlantısı
muhammet erecekli 18 Şubat 2015 Paylaş 18 Şubat 2015 eyvallah ozgur.guzel oldu gibi sanki. ama leylek gibi havadan ucuyor biraz Kimliği gördükleri içindir belki evet etkisi olabilir. ama yok ya gercekten orduda yada samsunda hic denk gelmedim kontrollere. artik nedir nedendir bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Şubat 2015 Yazar Paylaş 19 Şubat 2015 İbrahim hayırlı olsun kardeşim. Ben cam filmi için cam söktürme taraftarı değilim. Gene de emeğine sağlık. Ayrıca tampon altı kartonu taktırdın madem motor alt koruma yokmu sende onu neden taktırmadın? Sağol abicim, cam söktürmeden balon falan olmasın, erken kalkmasın diye söktürdüm abi.Yaptırdığım yer işin ehli ustalardı. Motor alt koruma var ön taraftaki kırılmıştı st tampondan sonra güzel vidalanmadı sanırım. 3 mu.!!! o renk benim gozlugumun renk tonu. Resimde koyu gözüküyor güzel araç Allah kazasız binmek nasip etsin inşalllah Teşekkürler cümlemize inşallah. Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 21 Şubat 2015 Paylaş 21 Şubat 2015 bizdeki biyle. daha sesini cikaran olmadi karadeniz seridinde:) İbrahim kardeşimin konusunu meşgul ettim ama bahçede fazla jant kalmış. 1 Yorum bağlantısı
muhammet erecekli 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 İbrahim kardeşimin konusunu meşgul ettim ama bahçede fazla jant kalmış. aynen konuyu baltaladik biraz. k bakmasin kardesimiz. jantlar satildi. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Şubat 2015 Yazar Paylaş 22 Şubat 2015 aynen konuyu baltaladik biraz. k bakmasin kardesimiz. jantlar satildi.Estagfurullah kardesim sıkıntı yok canin sagolsun[emoji3] [emoji6] YC focus çok yakında airride Hoyttt o nerden, cikti kim dedi [emoji16] [emoji16] [emoji16] Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 YC focus çok yakında airride bi an aman tanrım didimmmm [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 22 Şubat 2015 Paylaş 22 Şubat 2015 Airride son nokta olur , çok hoş olur çokta iyi olur :seytan1: :good: 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 23 Şubat 2015 Yazar Paylaş 23 Şubat 2015 bi an aman tanrım didimmmm [emoji1]Yok kardesim yok ona kadar bidunya is var basimda[emoji16] [emoji16] Airride son nokta olur , çok hoş olur çokta iyi olur :seytan1: :good:Yaparsam guvenilir biyerde yaptiririm ama suanda ole bi dusuncem yok [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 23 Şubat 2015 Paylaş 23 Şubat 2015 Yok kardesim yok ona kadar bidunya is var basimda[emoji16] [emoji16] Yaparsam guvenilir biyerde yaptiririm ama suanda ole bi dusuncem yok [emoji2] Güvenilir yer belli , air bursada yaptırılır ) herşey gönlünce olsun hocam 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 24 Şubat 2015 Yazar Paylaş 24 Şubat 2015 Güvenilir yer belli , air bursada yaptırılır ) herşey gönlünce olsun hocam Sağol kardeşim hepimizin inş. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2015 Paylaş 18 Mart 2015 Çok kalmadım konuda şöyle bir göz banyosu yaptım çıktım.İyi geldi yaa ohhh .Kocaman maşallah kardeşim :nazar: Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 Çok kalmadım konuda şöyle bir göz banyosu yaptım çıktım.İyi geldi yaa ohhh .Kocaman maşallah kardeşim :nazar: Çok birşey yok zaten abi fazla vaktini almamıştır Teşekkür ederim abicim Maşallah aracınız çok güzel Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Güzel araba be.. Kaldırıma çıkıp airbag'leri açmasaydın iyiydi. Allah'tan sanayide yaptırdık da hasar kayıtlara geçmedi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Güzel araba be.. Kaldırıma çıkıp airbag'leri açmasaydın iyiydi. Allah'tan sanayide yaptırdık da hasar kayıtlara geçmedi. taklalıymış ama gece olduğundan altı güneş görmemiş galiba bunun Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 taklalıymış ama gece olduğundan altı güneş görmemiş galiba bunun Yok yok , tavan daha fazla ezilmesin diye hemen düzelttik. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Mart 2015 Yazar Paylaş 19 Mart 2015 Güzel araba be.. Kaldırıma çıkıp airbag'leri açmasaydın iyiydi. Allah'tan sanayide yaptırdık da hasar kayıtlara geçmedi. taklalıymış ama gece olduğundan altı güneş görmemiş galiba bunun Yok yok , tavan daha fazla ezilmesin diye hemen düzelttik. Çok şükür ustada iyi topladı da sırıtmıyor. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mart 2015 Yazar Paylaş 20 Mart 2015 hiçte belli olmuyordu Abi çok ince işcilik ile yapıldı belli olması çok zor 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 20 Mart 2015 Paylaş 20 Mart 2015 Güle güle kullan İbrahim ufak tatlı dokunuşlar yerinde olmuş Kazasız belasız günlerde kullan.... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mart 2015 Yazar Paylaş 20 Mart 2015 Güle güle kullan İbrahim ufak tatlı dokunuşlar yerinde olmuş Kazasız belasız günlerde kullan.... Teşekkürler Serhan abicim. Hepimiz inş. Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 21 Mart 2015 Paylaş 21 Mart 2015 (düzenlendi) 2010'dan beri neredeyse arabalarimin tamaminda cam filmi vardi. Hic sorun yasamadim. O kadar da cevirmeye girdim halbuki. Gule gule kullan sen kardesim. Hic sikinti olmaz. Guzel olmus. 2 numara iyidir her zaman. 21 Mart 2015 tarihinde Aykut Can tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts