İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Fırtınası (34Yc 4187)

İbrahim Can

Recommended Posts

İbrahim Can

Cumartesi günü Dayım'ın dükkanda YC'nin 10000 km bakımını yaptırdım.

Sabah erkenden sanayiye gittim olimpia cam'da Lumar marka 2 numara cam filmi yaptırdım.Kapı döşemeleri sökülüp camlar çıkarılarak uygulama yapıldı.

WFeUAGB.jpg?1

ocaPRzu.jpg?1

lcacPWC.jpg?1

Renk tonu ne çok koyu nede çok açık oldu, belki biraz daha koyu yaptırabilirdim ancak bu şekilde görüşümü engellemedi oyuzden daha koyusunu yaptırmadım.

wgIrjoul.jpg?1

3XMVQ4ll.jpg?1

Arka camın perdelerini çektiğim zaman içerinin gözükmesi çok zor oluyo :)

MSfws58l.jpg?1

Sonrasında periyodik  bakım için hava,mazot,polenve mazot filtrelerini değiştirdik.

Yağ değişimi Mobil 1 Esp 5*30 ile yapıldı.

SryMQgTl.jpg?1

Focus 3 amörtisör takozlarını aldım ve eskileri ile değiştirdik.Bozuk yolda önden gelen o takırtı sesi daha tok bir sese dönüştü ve eskisine göre azaldı.Ancak Göksel abi 16'' jantlarda kullanıyor şu anda ve 18'' e göre daha çok etkili.

q6Qut25l.jpg?1

St tamponu taktıktan sonra tamponun altındaki plastik ön koruma kırılmıştı.Gitmişken onuda taktırdım.

ap8Kshjh.jpg?1

4uIcNwlh.jpg?1

Ve en son rot balans ayarı yaptırdım.Yani 14 Şubat çok keyifli geçti :D

Itp9chch.jpg?1

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

İbocum iyi günlerde kullan sevgililer gününüz de çok güzel geçmiş belli ki..

Filmler de iyi oldu bence böyle malum sizin orada trafikçiler sıkıntı yaratabilir böyle olunca sıkıntı da yaşamazsın..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Aşkın depreşmiş belli ki :good1:

Filmin maliyeti ne kadar?

Abi taksit yapcaktım aslında ben 330 falan dediler taksit olunca.Dayım'ın sanayide karşı komşusuydu bunlar oda nakit 250 TL'ye yapın diyince tmm dediler yaptırdık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Abi taksit yapcaktım aslında ben 330 falan dediler taksit olunca.Dayım'ın sanayide karşı komşusuydu bunlar oda nakit 250 TL'ye yapın diyince tmm dediler yaptırdık.

Çok iyi fiyat, güle güle kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Çok iyi fiyat, güle güle kullan.

Teşekkürler abi.Renkli cam işinide sordum sade arka camlar için var 150 TL dedi tanesine.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Güle güle kullan İbrahim.. :)

Teşekkürler Kerem abi. :)

İbocum iyi günlerde kullan sevgililer gününüz de çok güzel geçmiş belli ki..

Filmler de iyi oldu bence böyle malum sizin orada trafikçiler sıkıntı yaratabilir böyle olunca sıkıntı da yaşamazsın..

Sağol Anıl Abim, çok düşündüm ama yaptırdım inş sıkıntı yaşamam.

Fikirlerin ve yardımların içinde çok teşekkür ederim abi başını ağrıttık baya :)

film iyidir ibo ne öyle herşey şeffaf :D

Senin s'de varmıydı la :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Fikirlerin ve yardımların içinde çok teşekkür ederim abi başını ağrıttık baya :)

var kardeşim ;) şu cc yi de konuşuruz bi ara 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Senin içine sinsin kardeşim benim ne zaman ne lazımsa elimden geldiğince yardıma hazırım böyle şeylerin kafı olmaz..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

İbo hayırlı olsun.2 numara olması yerli yerinde olmuş kardeşim . Yazın daha rahat gezersin artık [emoji1][emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Senin içine sinsin kardeşim benim ne zaman ne lazımsa elimden geldiğince yardıma hazırım böyle şeylerin kafı olmaz..

Sagolasin abicim biliyorum[emoji4]

İbo hayırlı olsun.2 numara olması yerli yerinde olmuş kardeşim . Yazın daha rahat gezersin artık [emoji1][emoji1]

Sagol kardeşim. 2 numara kafii daha koyusu gece goruşude engelliyo connect de daha koyuydu sıkıntı oluyodu bu gayet güzel. [emoji2] [emoji6]
Yorum bağlantısı

İbocum yüzyüze hayırlı olsun dedik ama konuda da eksik olmasın. Aynasizlara dikkat et film yüzünden :) ben de çok istiyorum ama çekiniyorum inşallah sıkıntı yasamazsin. Bakımlar da cillop oldu zaten :nazar:

Yorum bağlantısı

aysizlar mi. :) benden bahsedildi sanirim. :)

Yok, o "federaller" diycekti, yanlışlıkla demiş..  :fiuw: Şimdi Ozan düşünsün..  :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

maaşallah kardeşim, bu filmli camlarla ordu'ya gelme, %100 ceza yersin, ordu'da yemeyen kalmadı diyebilirim, yeni vali ve emniyet müdürü ordu'da iki şey bitecek, bir yol kenarında fuhuş için bekleyenler, iki modifiyeli otomobiller, yaydan egsozdan filmden, sticker'dan, app'den, aklına ne geliyorsa, her gün  en az 6 yerde uygulama var :)

Sağol Mustafa abim.

Ordu'ya bunla gelsem bile bizimkisi köy, sen merkez de olduğun için sıkıntı.Zaten bu haliyle köyde kımıldatamam heryerini sürteriz köyde. :)

İbocum yüzyüze hayırlı olsun dedik ama konuda da eksik olmasın. Aynasizlara dikkat et film yüzünden  ben de çok istiyorum ama çekiniyorum inşallah sıkıntı yasamazsin. Bakımlar da cillop oldu zaten :nazar:

Sağol kardeşim.Film güzel oluyoda çevirmelerde sıkıntı işte.Benimkiler çok koyu olmadı içerisi rahatca gözüküyo ama yaptığı gölgeleme yeterli benim için diğer türlü çok açık oluyo :)

aynasizlar mi. :) benden bahsedildi sanirim.

Camların filmlimi senin :biggrin:

Yok, o "federaller" diycekti, yanlışlıkla demiş..  :fiuw: Şimdi Ozan düşünsün.. 

:D

Yorum bağlantısı
muhammet erecekli

Yok, o "federaller" diycekti, yanlışlıkla demiş.. :fiuw: Şimdi Ozan düşünsün.. :D

ah bu aynasizlar. kime sikinti acmiyolarki:) isleri gucleri huysuzluk yapmak
Yorum bağlantısı
muhammet erecekli
8HqKF7g.jpg bizdeki biyle. daha sesini cikaran olmadi karadeniz seridinde:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

bizdeki biyle. daha sesini cikaran olmadi karadeniz seridinde:)

3 numara mı bu be :)

Yorum bağlantısı
Rahmi topal

güzel araç Allah kazasız binmek nasip etsin inşalllah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
muhammet erecekli

3 numara mı bu be :)

3 mu.!!! o renk benim gozlugumun renk tonu.:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

aysizlar mi. :) benden bahsedildi sanirim. :)

Yok, o "federaller" diycekti, yanlışlıkla demiş.. :fiuw: Şimdi Ozan düşünsün.. :D

Federaller aynasizlar hangisi denk gelirse ışte :D ben de zift gibi cama karşıyım ama işini suistimal edip yer arayanlar kötü maalesef. Bununla ilgili kesin yasa olmaması da ayrı bir saçmalık. Cezayı iptal eden de var ceza kesmeyen de ceza kesen de o yüzden :) hem aynasizin da aracında film var imam cemaat ilişkisi ben de çekiyorum hemen :D

Yorum bağlantısı
muhammet erecekli

cek tabiki' ama ceza yersen ben birsey duymadim. ben yemiyorum . :) kadir gecesinde dogmusum galiba hic ama hiic yakalanmadim polisleree

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

8HqKF7g.jpg bizdeki biyle. daha sesini cikaran olmadi karadeniz seridinde:)

Muhammet kardeşim jantlar yakışmış resmini ilk defa gördüm ;)

Sağol Mustafa abim.

Ordu'ya bunla gelsem bile bizimkisi köy, sen merkez de olduğun için sıkıntı.Zaten bu haliyle köyde kımıldatamam heryerini sürteriz köyde. :)

Sağol kardeşim.Film güzel oluyoda çevirmelerde sıkıntı işte.Benimkiler çok koyu olmadı içerisi rahatca gözüküyo ama yaptığı gölgeleme yeterli benim için diğer türlü çok açık oluyo :)

Camların filmlimi senin :biggrin:

:D

İbrahim hayırlı olsun kardeşim. Ben cam filmi için cam söktürme taraftarı değilim. Gene de emeğine sağlık. Ayrıca tampon altı kartonu taktırdın madem motor alt koruma yokmu sende onu neden taktırmadın?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...