Anıl Akgül 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 İbo tam çay içecek zamanı buldun hakikaten .. Çekmedin yapım aşamasını kolaylaştırmadın Mesut'un işini 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Tamam işte bu demirlerden taksak Bitiyo olay 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Tamam işte bu demirlerden taksak Bitiyo olay İbo bundan 2 takım sipariş etsin o zaman Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 ama şimdi takıldı kafama f2 f2,5 farkeder mi montajda? Benzinli diZel farkeder mi bi de Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Dünden beri gidip gelip kapı içi sub lara bakıyorum. Karar verdim ama girişecem bu işe bende. Ledleri falan kendim yerleştirip sadece tesisat işini elektrikçiye halletreceğim. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 İbo tam çay içecek zamanı buldun hakikaten .. Çekmedin yapım aşamasını kolaylaştırmadın Mesut'un işini Abi usta hızlı benlik birşey yok. Tamam işte bu demirlerden taksak Bitiyo olay Du bakalım sorim abi. Dünden beri gidip gelip kapı içi sub lara bakıyorum. Karar verdim ama girişecem bu işe bende. Ledleri falan kendim yerleştirip sadece tesisat işini elektrikçiye halletreceğim. Akşam çok güzel duruyor Kol çerçevelerini söküp ledleri yerleştirirsin kablo bağlantısını hazır edersin.Tesisatı götürüp çektirirsin en kötü. İbo bundan 2 takım sipariş etsin o zaman Edeyim abi amortisör ve menteşelerden dimi? ama şimdi takıldı kafama f2 f2,5 farkeder mi montajda? Benzinli diZel farkeder mi bi de Farketmez bence abi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 İbrahim harika dokunuşlar olmuş kardeşim hepsi birbirinden harika Arkadaşlarımızında ellerine sağlık. Gönlünce kullan kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Aparatları ayarlamak için çok ugraştık ölçüleri var şuan amortisör leride özel yaptıriyoruz onun kaldırma basıncını ilk yaptığımızda amortisör cüde baya amortisör denedikten sonra karar verdik montajını herkes yapa bilir çok kolay Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 İbrahim harika dokunuşlar olmuş kardeşim hepsi birbirinden harika Arkadaşlarımızında ellerine sağlık. Gönlünce kullan kardeşim Teşekkür ettim Serhan abicim beğendiğine sevindim saygılar[emoji4] Aparatları ayarlamak için çok ugraştık ölçüleri var şuan amortisör leride özel yaptıriyoruz onun kaldırma basıncını ilk yaptığımızda amortisör cüde baya amortisör denedikten sonra karar verdik montajını herkes yapa bilir çok kolaySiz uğraştınız ben hazıra kondum galiba[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Sıkıntı yok daha gün yüzüne çıkmamış projeler var Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Bugün 06 DT 8272 beşevlerde gördüm 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Aralık 2014 Yazar Paylaş 31 Aralık 2014 Sıkıntı yok daha gün yüzüne çıkmamış projeler varProje sızın işiniz abim[emoji4][emoji106] Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Hayırlı olsun ibo yapılanlar çok güzel olmuş. Erkan ustamızında eline sağlık... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Ocak 2015 Yazar Paylaş 1 Ocak 2015 Hayırlı olsun ibo yapılanlar çok güzel olmuş. Erkan ustamızında eline sağlık... Teşekkürler abi[emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Guest Aykut Can 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Bazi arabalar da insanlar gibi sansli oluyor demek. Sahibi, bu islerde yalniz birakmayani, islerini yapan ustasi bu islerin piri olunca ortaya boyle kaliteli isler cikiyor. Kardesim Allah nazarlardan sakinsin, kaza bela vermesin. Cidden cok keyifli bir arac oldu Yc. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 4 Ocak 2015 Yazar Paylaş 4 Ocak 2015 Bazi arabalar da insanlar gibi sansli oluyor demek. Sahibi, bu islerde yalniz birakmayani, islerini yapan ustasi bu islerin piri olunca ortaya boyle kaliteli isler cikiyor. Kardesim Allah nazarlardan sakinsin, kaza bela vermesin. Cidden cok keyifli bir arac oldu Yc. Allah razı olsun kardeşim. Aynen dediğin gibi ustamız sağlam olunca herşey güzel oluyor.Sana focus yapamadık ama olsun Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 fiestaya yapacam bu amortisörlerden göreceksiniz 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 5 Ocak 2015 Yazar Paylaş 5 Ocak 2015 fiestaya yapacam bu amortisörlerden göreceksiniz Yap yap senin elinden gelir 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Dün uzun süredir aklımda olupda fırsat bulamadığım carbon clean yapıldı YC'e. Göksel abim sağolsun kendi işini bırakıp benim aracımı için uğraştı kendi elleriyle yaptı cc'i Eline koluna sağlık abim bu araçda benden daha çok emeğin var CC sonrası son zamanlarda sesli çalışan aracım ciddi anlamda sesi kesilmiş, fazla test edemedim ancak ilk farkettiğim şey buydu.Bir tüp de Tunap attık depoya haftasonuda diğer bakımlarını yapacağım, komple bi elden geçsin 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Güle güle kullan kardeşim. Sağol abicim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Güle güle kullan, maliyeti ne kadar bu uygulamanın? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Güle güle kullan, maliyeti ne kadar bu uygulamanın? Teşekkürler Köksal abi, 100 TL maliyeti var. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Şubat 2015 Paylaş 11 Şubat 2015 Kardeşim güzel günlerde kullan ciğerleri rahatlattınız valla .. Tunaptan sonra çay da mı döküyoruz 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Şubat 2015 Yazar Paylaş 11 Şubat 2015 Kardeşim güzel günlerde kullan ciğerleri rahatlattınız valla .. Tunaptan sonra çay da mı döküyoruz Sağol abim. YMN'ın özel karışımı o 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts