Anıl Akgül 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 Hayırlı olsun İbo'm Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla .. Sıra sana geliyo bak dikkat et Fırtına harika maşallah .. Şu arkadaki şeritleri söküp film mi yapsan acaba ? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 Hayırlı olsun İbo'm Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla .. Sıra sana geliyo bak dikkat et Fırtına harika maşallah .. Şu arkadaki şeritleri söküp film mi yapsan acaba ? Sağol abicim.Sıradayım abi daha var şeridi sökücem de unutuyom abi. Nası bir film mesela camamı? 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 15 Aralık 2014 Paylaş 15 Aralık 2014 (düzenlendi) Sağol abicim.Sıradayım abi daha var şeridi sökücem de unutuyom abi. Nası bir film mesela camamı? Romantik komedi olur macera aksiyon olur farketmez Komple cam filmi 3M 15 Aralık 2014 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 Aynen komple cam filmi 3M Abi aslında film yüzünden çevirmede sıkıntı yaşamak istemiyorum. Yaptırırsamda arka 3'lüye yaptıracağım, oda biraz rahatlayınca 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 (düzenlendi) 2 haftalık sessizliğimizi bozalım Hafta sonu Sınavım için Ankara'ya gittim.Sağolsun Göksel abi de beniz yalnız brakmadı beraber gittik. Yc'e yaptırmak isteyipte yaaptıramadığım birçok uygulamayı yaptırdık. Cumartesi sabah 10:30 gibi Ankara Tan oto önündeydik.Sağolsun Serkan Toker abimiz bizi karşıladı. Erkan ve Akın ustalarımıza Yc'i bıraktık hemen işe koyuldular. Daha önceden hazırlanmış altı kesilip ampulleri ayarlanmış,zemin aydınlatmalı aynalarımız takıldı; kapı döşemeleri söküldü ve kaplo tesisatı orj. tesisat gibi çekildi. Ve sonuç mükemmel.. Daha sonra kapı kolu içlerine submarine aydınlatmalarımız kapı kolları çerçeveleri sökülerek ledler takıldı ve kablo tesisatı çekildi; Bu resmi çok beğendim Sıra geldi kaput amortisörüne; Bu uygulamanın yapım aşamalarını çekemedim çay içiyordum o sıra Erkan abiye yetişemedim, geldiğimde bitmişti. Bitmedi Akın abim otomatik kapı kitlemeyi ve teyb ekranını yol bilgisayarı ekranında da çıkmasını aktifleştirdi. Uzun süredir torpitoda bekleyen 3. stop çakar modülümüzün montajını da Erkan abiyi yakalmışken yapalım dedik Bagaj kapağı döşemesinde spoiler stobuna giden kablo arasına modülümüz takıldı. Modülün çalışma videosunu yakın zamanda ekleyeceğim. Erkan abim sağolsun birde anahtarlık hediye etti Bunlarda gün içindeki pozlardan; Beni tek göndermeyip yanımda gelip benim işlerim için uğraşan Göksel abime, Ankara'da bizi karşılayan Serkan abime ve ismini sayamadığım bizi misafir eden Ankaralı abilerime. Tan oto baş teknisyeni Akın abime ve Elektrik teknisyeni Erkan abime yaptıklarından ötürü çok teşekkür ediyorum.Ellerinize sağlık, yapılan herşey çok güzel oldu. 30 Aralık 2014 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi 14 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 İbo güle güle kullan, yapılanlar 10 numara. Güle güle kullan her zaman bekleriz Erkan abi kapı içi sub isterim 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Maşallah maşallah .. Her yapılan uygulama yerinde ve harika olmuş .. İnce ayrıntılar bunlar .. Ama güzellik de ayrıntılarda gizlidir .. Çok beğendim İbo'm emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık .. Ankara'ya mı gitsem napsan ? Bir dahaki sınav ne zaman 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 İbo güle güle kullan, yapılanlar 10 numara. O kolay Erkan abi kapı içi sub isterim Yorum bağlantısı
Burak Gülnar 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Maşallah valla, ne güzel uygulamalar olmuş öyle. Bu otomatik kapıların kilitlenmesi ve Teyp ekranını Yol Bilgisayarı ekranında gösterme işinin bende çok istiyorum İstanbul Anadolu Yakasında yapan varmıdır ki. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Güzel uygulamalar. Ağız tadıyla bin İbrahim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 2. bir YMN vakası.. Maşallah kardeşim, keyifle sür inşallah. Hepsi fevkaladenin fevkinde olmuşlar.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Harika olmuş Ibrahim. Güle güle kullan kardeşim. Erkan ve Akın ustaların ellerine sağlık, senin de kesene bereket. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Hepsi tek tek hayırlı olsun Ibrahim. Araba her geçen gün çağ alıyor maşallah 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 Maşallah valla, ne güzel uygulamalar olmuş öyle. Bu otomatik kapıların kilitlenmesi ve Teyp ekranını Yol Bilgisayarı ekranında gösterme işinin bende çok istiyorum İstanbul Anadolu Yakasında yapan varmıdır ki. Teşekkürler. Yetkili servisler bu uygulamayı yapabilirler. Güzel uygulamalar. Ağız tadıyla bin İbrahim. Sağol hocam 2. bir YMN vakası.. Maşallah kardeşim, keyifle sür inşallah. Hepsi fevkaladenin fevkinde olmuşlar.. Teşekkürler Kerem abi.YMN'a bukadar yakın olunca tutamıyom kendimi İbo nerden buldun wrc yi Oem değil abi, Ankara'da yaptırdım. Harika olmuş Ibrahim. Güle güle kullan kardeşim. Erkan ve Akın ustaların ellerine sağlık, senin de kesene bereket. Sağol Ali abicim cümlemize inş. Sağolsunlar herşeyin en iyisini yaptılar. Hepsi tek tek hayırlı olsun Ibrahim. Araba her geçen gün çağ alıyor maşallah Allah razı olsun Serkan abi, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Maşallah çok güzel eklentiler. Sağolasın Sami Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Maşallahı var yine fiestalara yapamazmıyız amortisörü ya tam yerinde çay içmişin he [emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Eray bu kapı içine yapılanlar ile ilgili bi çalışsakmı 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Aralık 2014 Yazar Paylaş 30 Aralık 2014 Maşallahı var yine fiestalara yapamazmıyız amortisörü ya tam yerinde çay içmişin he [emoji16][emoji16] Aynalara bile zor yetiiştim. Dışardaydım 5 dk içinde aynaları takmış 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Eray bu kapı içine yapılanlar ile ilgili bi çalışsakmı Abi finaller bitsin kapıya girişicem kolay iş hallederiz ayna altı da var kafamda [emoji6] 2 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Abi finaller bitsin kapıya girişicem kolay iş hallederiz ayna altı da var kafamda [emoji6] Bitir şu finallerini artık :) 3 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Yapılanların hepsi dört dörtlük olmuş kardeşim güle güle kullan. (Bu arada kırmızı 2,5 da çok güzelmiş.) 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Abi finaller bitsin kapıya girişicem kolay iş hallederiz ayna altı da var kafamda [emoji6] Bitir şu finallerini artık :) Bu işi Çorlu'da yapmaya ne dersiniz 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts