Alper Başdemir 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Kardeşim on numara olmuş. Güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Çift egzos her zaman hoşuma gitmiştir, güzel olmuş, kazasız belasız kullan kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Onur ya çatal yapacan ya da benim gibi sol tarafı içten biraz tıkayacan bende şu anda % 45 55 rolantide O zaman senden foto veya video istiyorum Mesut. Bizim egzozcu biraz geç anlıyor. Bir egzoz yaptık ben daha çok yoruldum. Abi borular böyle çekildi ama içerisine dolgu yapıldı ve dumanın eşit çıkması sağlandı.Test edildi eşit çıkıyor Aynen içten tıkadık abi bizde İbrahim ses nasıl? Rüzgar sesi gibi değil mi? Aslında bir video yüklesen? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 (düzenlendi) Hiç sıkıntı olmaz sol veya sağ borunun tamamını tıkasanız dahi sonuçta bir taraf tam açıl olacağı için yine de dumanın tamamı atılır. Burdaki amaç tamamen görseldir. Aynen öyle abi. Kardeşim on numara olmuş. Güle güle kullan Sağolasın Alper abicim Çift egzos her zaman hoşuma gitmiştir, güzel olmuş, kazasız belasız kullan kardeşim Teşekkürler Furkan abicim tekliden daha çok beğendim bende.Cümlemiz inş.. O zaman senden foto veya video istiyorum Mesut. Bizim egzozcu biraz geç anlıyor. Bir egzoz yaptık ben daha çok yoruldum. İbrahim ses nasıl? Rüzgar sesi gibi değil mi? Aslında bir video yüklesen? Abi vala bizde yorulduk yaptırırken.Sağolsun ustalar da biz nasıl istiyorsak ona göre ayarladılar temiz işcilik yaptılar.Yapması gereken iki borunun bağlandığı yerden delik açıp sağ egsoza doğru dumanı yönlendirmek için içini doldurması.Sökmesine falan hiç gerek yok. Ses homurt gibi abi çok abartılı bir ses çıkmıyor.Dpf ve kat iptali şart iyi bir ses alabilmek için.İlerde onlarıda iptal edeceğim belki girmişken yazılımını da yaparız ozaman İlk fırsatta video çekip ekleyeceğim.Dün çok yorulduk otoparka bıraktım hiç incelemedim bile tam olarak 10 Aralık 2014 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Artık tadını çıkarma vakti 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 gule gule kullan ibrahim hocam. Teşekkürler. Artık tadını çıkarma vakti Aynen kardeşim[emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 O zaman senden foto veya video istiyorum Mesut. Bizim egzozcu biraz geç anlıyor. Bir egzoz yaptık ben daha çok yoruldum. İbrahim ses nasıl? Rüzgar sesi gibi değil mi? Aslında bir video yüklesen? Anıl abi video göndermedi mi sana o videoda biraz sağ fazlaydı evet birz daha ayarladım en son şu an fena değil. Araba müsait olunca tekrar çekecem ama 2 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Anıl abi video göndermedi mi sana o videoda biraz sağ fazlaydı evet birz daha ayarladım en son şu an fena değil. Araba müsait olunca tekrar çekecem ama Evet Mesut sağdan çok geliyordu o videoda. Aslına bakarsan beni çok rahatsız etmiyor ama ilk çalıştığında niye eşit duman gelmiyor dedirtiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Evet Mesut sağdan çok geliyordu o videoda. Aslına bakarsan beni çok rahatsız etmiyor ama ilk çalıştığında niye eşit duman gelmiyor dedirtiyor.. Normalde zaten gaz verince çok büyük bir sıkıntı yok asıl mesele rolantide. Işıklarda veya bir yerde beklerken sadece bir borudan duman gelmesi komik oluyor o yüzden tıkadım bi tarafı sorun büyük ölçüde çözüldü. Tavsiye ederim alttan delsin biraz tıkasın sol boruyu. 2 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Normalde zaten gaz verince çok büyük bir sıkıntı yok asıl mesele rolantide. Işıklarda veya bir yerde beklerken sadece bir borudan duman gelmesi komik oluyor o yüzden tıkadım bi tarafı sorun büyük ölçüde çözüldü. Tavsiye ederim alttan delsin biraz tıkasın sol boruyu. Enerjimi toplayıp gitmem lazım egzozcuya. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Aralık 2014 Yazar Paylaş 11 Aralık 2014 Enerjimi toplayıp gitmem lazım egzozcuya. Çok kısa süren bir işlem abi yaptırmışken tam olsun git sen git Normalde zaten gaz verince çok büyük bir sıkıntı yok asıl mesele rolantide. Işıklarda veya bir yerde beklerken sadece bir borudan duman gelmesi komik oluyor o yüzden tıkadım bi tarafı sorun büyük ölçüde çözüldü. Tavsiye ederim alttan delsin biraz tıkasın sol boruyu. Gördüm senin sistemi abi şuanda gayet güzel bence duman oranı 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Onur senin gibi hızlı montajcıya yakışıyormu bu sözler Şimdiye kadar çoktan yapmış olman lazımdı 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Aralık 2014 Yazar Paylaş 11 Aralık 2014 Onur senin gibi hızlı montajcıya yakışıyormu bu sözler Şimdiye kadar çoktan yapmış olman lazımdı Sende başla artık başla[emoji16][emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 kazasız belasız İbrahim. Turuncu yap sen bunu. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 12 Aralık 2014 Yazar Paylaş 12 Aralık 2014 Başladımı bitmez diye korkuyorum Bitmicek die başlamıyosun biliyorum ama artık başla yoksa senin depoya operasyon yapcam kazasız belasız İbrahim. Turuncu yap sen bunu. Sağol Hocam bir ara uğrayayımda yapalım Durduğu yerde eskidi be Anıl Aynen Onurhan abi eskidi gidip alıcam en sonunda o olcak yani 2 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 (düzenlendi) Durduğu yerde eskidi be Anıl Panik yok panik yok çok eğleneceuk çok Bitmicek die başlamıyosun biliyorum ama artık başla yoksa senin depoya operasyon yapcam Sağol Hocam bir ara uğrayayımda yapalım Aynen Onurhan abi eskidi gidip alıcam en sonunda o olcak yani İşleme başladık merak etmeyin ... Feda olsun İbo'm sana nedir yani 12 Aralık 2014 tarihinde Anıl Akgül tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 12 Aralık 2014 Yazar Paylaş 12 Aralık 2014 Panik yok panik yok çok eğleneceuk çok İşleme başladık merak etmeyin ... Feda olsun İbo'm sana nedir yani Sağol abicim o ZZ'e yakışır Yorum bağlantısı
bilal şentürk 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 ibrahim hayırlı olsun güzel olmuş güle güle kullan. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 13 Aralık 2014 Yazar Paylaş 13 Aralık 2014 ibrahim hayırlı olsun güzel olmuş güle güle kullan. Sağol abicim cümlemize. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 Temiz halini yakalamışken birkaç poz çekelim dedik 9 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Aralık 2014 Yazar Paylaş 15 Aralık 2014 Oo hayırdır ibo havlu filan Hafta sonu kardeşimin nişanı vardı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts