Metin Başkaya 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Bugün de egsozlarımızı taktırdık. Bundan sonra biraz yavaşların heralde , keyfini sürmek kaldı artık[emoji4] Maslah Hakan abimizin yanına gittik Göksel abiyle difizörün sol taraf hafif asagıdaydı onu düzelttirdik. Sonrasında egsozcuya gectik. Uç olarak bunları beğendim; O sırada YMN ustalarla yapılacakları konusuyor[emoji2] Sonra boru kesildi ve sağ ve sol tarafa borular çekildi ve egsoz uçlarımız takıldı; Susturucu iptal[emoji2] Daha temiz haliyle resimlerini çekeceğim en kısa zamanda[emoji4] Göksel abime bütün gün benim işlerimle ilgilenip uğraştığı için de ayrıca teşekkür ediyorum[emoji4] Kardeşim hayırlı olsun, canavar olmuş araba : 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Maşallah maşallah Hala biraz yamuk ama sen nasıl düzeleceğini biliyorsun Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 (düzenlendi) Güle güle kullan kardeşim. Egsozlar yapılabilecek en iyi işcilik ile yapıldı. Eğer ki bir hata varsa oda ferrari teknolojisinde bile kullanılan fiber teknolojisinin hatasıdır Artık keyfini sür derim bencede 9 Aralık 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Ben farklı bir çıkış seçimi bekliyordum. İbo beğenmiş hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Güzel günlerde güle güle kullan kardeşim.. Yapanın emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık.. Fırtına şimdi çok daha agresif 1 Yorum bağlantısı
Tuğrul Özçelik 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Güle güle kullan çok güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Oy maşallahhhhhh [emoji7] kardeşim hayırlı uğurlu olsun. [emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Vaay süper olmuş tam tadında olmuş harika olmuş duman durumu nedir % olarak ? En alttan bir foto da isterük boru nasıl döşendi 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Hayırlı olsun. Evet alttan foto bekliyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Hayırlı olsun İbrahim çok güzel görünüyor... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Çok güzel olmuş İbrahim.. Ellerinize sağlık.. Kardeşim hayırlı olsun, canavar olmuş araba : Metin Bey, Alıntıları resimli olarak yapmıyoruz. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Kazasız belasız kullan kardeşim çok iyi oldu [emoji106][emoji4] 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Kazasız belasız kullan kardeşim çok iyi oldu [emoji106][emoji4] Sağol kardeşim Çok güzel olmuş İbrahim.. Ellerinize sağlık.. Teşekkürler Kerem abicim sağolasın.. Hayırlı olsun İbrahim çok güzel görünüyor... Teşekkürler abi.. Hayırlı olsun. Evet alttan foto bekliyoruz.. Sağol Onurhan abi alttan resim var eklediklerimin içinde o ara aracın içindeydim tam boru hattını çekmeyide unuttum valla 1 Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Sağol Onurhan abi alttan resim var eklediklerimin içinde o ara aracın içindeydim tam boru hattını çekmeyide unuttum valla Egzozları ayırmak için çatal kullandınız mı? Hayır ben kullanmadım ben buna pişmanım da.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Şöyle ki : abi aynı sıkıntı bende de var [emoji85] 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Vaay ,süper olmuş tam tadında olmuş harika olmuş duman durumu nedir % olarak ? En alttan bir foto da isterük boru nasıl döşendi Aynen Mesut abi güzel oldu çok şükür.Duman olayı %50 & %50 net olmasana 45-55 vs.'dir tahminim ben o ara gaz veriyodum Göksel abi ayarlattı o işi Oy maşallahhhhhh [emoji7] kardeşim hayırlı uğurlu olsun. [emoji106] Sağol kardeşim benim. Güle güle kullan çok güzel olmuş Sağolasın Tuğrul abi.. Güzel günlerde güle güle kullan kardeşim.. Yapanın emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık.. Fırtına şimdi çok daha agresif Çok teşekkürler abicim darısı başına diyeyim ne diim Köşedekileri görelim artık ooo kobra egzos aynen Ben farklı bir çıkış seçimi bekliyordum. İbo beğenmiş hayırlı olsun. Abi tekli genişleri de denedik ama genede içimize sinen bu oldu sağolasın. Maşallah maşallah Hala biraz yamuk ama sen nasıl düzeleceğini biliyorsun Yamukluğu biz düzelttik siz yoktunuz Güle güle kullan kardeşim. Egsozlar yapılabilecek en iyi işcilik ile yapıldı. Eğer ki bir hata varsa oda ferrari teknolojisinde bile kullanılan fiber teknolojisinin hatasıdır Artık keyfini sür derim bencede Abi herşey için teşekkürler cm-cm uğraştın herşeyiyle. O hataları da görmicem artık elimizde olan bu Kardeşim hayırlı olsun, canavar olmuş araba : Metin abi çok sağol İleriki zamanda sendeki gibi dolgu yapılarak tamponla bir gözükecek. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Egzozları ayırmak için çatal kullandınız mı? Hayır ben kullanmadım ben buna pişmanım da.. Onur ya çatal yapacan ya da benim gibi sol tarafı içten biraz tıkayacan bende şu anda % 45 55 rolantide 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Egzozları ayırmak için çatal kullandınız mı? Hayır ben kullanmadım ben buna pişmanım da.. Abi borular böyle çekildi ama içerisine dolgu yapıldı ve dumanın eşit çıkması sağlandı.Test edildi eşit çıkıyor Onur ya çatal yapacan ya da benim gibi sol tarafı içten biraz tıkayacan bende şu anda % 45 55 rolantide Aynen içten tıkadık abi bizde Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 abi aynı sıkıntı bende de var [emoji85] Kardeşim içerisini doldurttur biraz kolayca yaparlar.. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 İbo hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş güle güle kullan. Eksoz içini bir tarafını doldurtunca araba hararet yapmaz mı? Eksoz gazı çıkışında değişiklik var mı yığılma vs. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 İbo hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş güle güle kullan. Eksoz içini bir tarafını doldurtunca araba hararet yapmaz mı? Eksoz gazı çıkışında değişiklik var mı yığılma vs. Teşekkürler abicim. Sağ egsozun borusunun kaynatıldığı yere yapılıyor abi.İşlem amacı iki kanalada eşit duman gitmesini sağlamak.Yığılma vs. yok susturucu iptali ile hafif bir hırıltılı ses veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 İbo hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş güle güle kullan. Eksoz içini bir tarafını doldurtunca araba hararet yapmaz mı? Eksoz gazı çıkışında değişiklik var mı yığılma vs.Hiç sıkıntı olmaz sol veya sağ borunun tamamını tıkasanız dahi sonuçta bir taraf tam açıl olacağı için yine de dumanın tamamı atılır. Burdaki amaç tamamen görseldir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts