İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Fırtınası (34Yc 4187)

İbrahim Can

Recommended Posts

Metin Başkaya

Bugün de egsozlarımızı taktırdık. Bundan sonra biraz yavaşların heralde , keyfini sürmek kaldı artık[emoji4]

Maslah Hakan abimizin yanına gittik Göksel abiyle difizörün sol taraf hafif asagıdaydı onu düzelttirdik.

Sonrasında egsozcuya gectik.

Uç olarak bunları beğendim;

O sırada YMN ustalarla yapılacakları konusuyor[emoji2]

Sonra boru kesildi ve sağ ve sol tarafa borular çekildi ve egsoz uçlarımız takıldı;

Susturucu iptal[emoji2]

Daha temiz haliyle resimlerini çekeceğim en kısa zamanda[emoji4]

Göksel abime bütün gün benim işlerimle ilgilenip uğraştığı için de ayrıca teşekkür ediyorum[emoji4]

Kardeşim hayırlı olsun, canavar olmuş araba : :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Güle güle kullan kardeşim. Egsozlar yapılabilecek en iyi işcilik ile yapıldı. Eğer ki bir hata varsa oda ferrari teknolojisinde bile kullanılan fiber teknolojisinin hatasıdır ;) Artık keyfini sür derim bencede

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Ben farklı bir çıkış seçimi bekliyordum. İbo beğenmiş hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Güzel günlerde güle güle kullan kardeşim..

Yapanın emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık..

Fırtına şimdi çok daha agresif :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Oy maşallahhhhhh [emoji7] kardeşim hayırlı uğurlu olsun. [emoji106]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Vaay :) süper olmuş tam tadında olmuş harika olmuş :) duman durumu nedir % olarak ? En alttan bir foto da isterük boru nasıl döşendi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

:nazar:  Çok güzel olmuş İbrahim.. Ellerinize sağlık..  :nazar:

Kardeşim hayırlı olsun, canavar olmuş araba : :)

Metin Bey,

Alıntıları resimli olarak yapmıyoruz.  ;)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kazasız belasız kullan kardeşim çok iyi oldu [emoji106][emoji4]

Sağol kardeşim :flowers:

:nazar:  Çok güzel olmuş İbrahim.. Ellerinize sağlık..  :nazar:

Teşekkürler Kerem abicim sağolasın..

Hayırlı olsun İbrahim çok güzel görünüyor... :nazar:

Teşekkürler abi..

Hayırlı olsun. Evet alttan foto bekliyoruz..

Sağol Onurhan abi alttan resim var eklediklerimin içinde o ara aracın içindeydim tam boru hattını çekmeyide unuttum valla :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onurhan Çelebi

Sağol Onurhan abi alttan resim var eklediklerimin içinde o ara aracın içindeydim tam boru hattını çekmeyide unuttum valla :)

Egzozları ayırmak için çatal kullandınız mı? Hayır ben kullanmadım ben buna pişmanım da.. :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Vaay ,süper olmuş tam tadında olmuş harika olmuş duman durumu nedir % olarak ? En alttan bir foto da isterük boru nasıl döşendi

Aynen Mesut abi güzel oldu çok şükür.Duman olayı %50 & %50 net olmasana 45-55 vs.'dir tahminim ben o ara gaz veriyodum Göksel abi ayarlattı o işi :biggrin:

Oy maşallahhhhhh [emoji7] kardeşim hayırlı uğurlu olsun. [emoji106]

Sağol kardeşim benim. :)

Güle güle kullan çok güzel olmuş

Sağolasın  Tuğrul abi..

Güzel günlerde güle güle kullan kardeşim..

Yapanın emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık..

Fırtına şimdi çok daha agresif

Çok teşekkürler abicim darısı başına diyeyim ne diim :biggrin:  Köşedekileri görelim artık ;)

ooo kobra egzos

aynen :fiuw:

Ben farklı bir çıkış seçimi bekliyordum. İbo beğenmiş hayırlı olsun.

Abi tekli genişleri de denedik ama genede içimize sinen bu oldu sağolasın.

Maşallah maşallah

Hala biraz yamuk ama sen nasıl düzeleceğini biliyorsun

Yamukluğu biz düzelttik siz yoktunuz :fiuw:

Güle güle kullan kardeşim. Egsozlar yapılabilecek en iyi işcilik ile yapıldı. Eğer ki bir hata varsa oda ferrari teknolojisinde bile kullanılan fiber teknolojisinin hatasıdır  Artık keyfini sür derim bencede

Abi herşey için teşekkürler cm-cm uğraştın herşeyiyle. O hataları da görmicem artık elimizde olan bu :)

Kardeşim hayırlı olsun, canavar olmuş araba :

Metin abi çok sağol İleriki zamanda sendeki gibi dolgu yapılarak tamponla bir gözükecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Egzozları ayırmak için çatal kullandınız mı? Hayır ben kullanmadım ben buna pişmanım da.. :)

Onur ya çatal yapacan ya da benim gibi sol tarafı içten biraz tıkayacan :) bende şu anda % 45 55 rolantide :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abi borular böyle çekildi ama içerisine dolgu yapıldı ve dumanın eşit çıkması sağlandı.Test edildi eşit çıkıyor :)

Onur ya çatal yapacan ya da benim gibi sol tarafı içten biraz tıkayacan :) bende şu anda % 45 55 rolantide :)

Aynen içten tıkadık abi bizde :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

abi aynı sıkıntı bende de var [emoji85]

Kardeşim içerisini doldurttur biraz kolayca yaparlar.. ;)

Yorum bağlantısı
Özgür Turhan

İbo hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş güle güle kullan. Eksoz içini bir tarafını doldurtunca araba hararet yapmaz mı? Eksoz gazı çıkışında değişiklik var mı yığılma vs.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

İbo hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş güle güle kullan. Eksoz içini bir tarafını doldurtunca araba hararet yapmaz mı? Eksoz gazı çıkışında değişiklik var mı yığılma vs.

Teşekkürler abicim.

Sağ egsozun borusunun kaynatıldığı yere yapılıyor abi.İşlem amacı iki kanalada eşit duman gitmesini sağlamak.Yığılma vs. yok susturucu iptali ile hafif bir hırıltılı ses veriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Hiç sıkıntı olmaz sol veya sağ borunun tamamını tıkasanız dahi sonuçta bir taraf tam açıl olacağı için yine de dumanın tamamı atılır. Burdaki amaç tamamen görseldir.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...