İçeriğe Yönlendir

Forumun Yeni Fırtınası (34Yc 4187)

İbrahim Can

Recommended Posts

İbrahim Can

Hafta sonu dostların işlerinden sonra bizde 'YC' e birşeyler yaptık :)

Erkan abiyi sabah otogardan aldık Göksel abiyle, ustayı güzelce doyurduk.Sonrasında koyulduk işe. :)

Göksel abinin aynalar takıldı diğer arkadaşlarımızın amerikan parkları, submarine aydınlatmaları falan yapılırken bende Aykut CAN kardeşimle araçlarımızın kapı fitillerine hortum uygulaması yaptık;

Daha kolay uygulayabilmek açısından fitillerini komple söktük ve hortumu fitillerine taktık.

Q2nZkZol.jpg

iki ucundan da WD-40 sıkıp hortumu taktık.Takıldığı yerde ufak deliklerinden müdahele ettik.

Aykut çok çalıştı :D

E8Yvrxpl.jpg

Ama Ozanın kardeşi Boran daha çok çalıştı ama :)

9aBdnful.jpg

Hortumu bir akvaryumcudan aldık.Elinde 5 mm olduğundan onu aldık ancak eskisinie nazaran az bir fark olmakla birlikte sanırım biraz ufak kaldı.İlerde  7 mm veya 8 mm hortumlarda deniyeceğim.

Sonrasında ayak aydınlatmaları, ön ve arka tepe aydınlatmaları İlteber abimin aldığı T10 ledler ile değiştirdim;

5NFFTMLl.jpg

p9SoJ1yl.jpg

9uMHYyGl.jpg

Buraya kadar sorun yok ampül söküp takmak kolay :biggrin:

İş bagaj aydınlatmalarına gelince sağolsun Eray kardeşim devreye girdi ve çok güzel bir işçilik ile bagajımızı aydınlattı :)

Sağ ve sola 3'lü modül ledlerden yaptı.Ellerine sağlık tekrar kardeşim çok beğendim :flowers:

9aakiC8l.jpg

JFXh9SUl.jpg

Erkan abinin işleri bittiğinde Mustafa KARABULUT' abimden aldığımız ayna içi ledlerin motajına başladık.

Aynalar söküldü ve cam içerisindeki rezistans söküldü.Bu yugulama için rezistans'dan fedakarlık edilir mi? tartışılır.. :)

6lXhaSOl.jpg

Rezistansı falçata yardımıyla söktükten sonra aldımız ledleri ayna içerisine yerleştirdik ve köşelerinden yapıştırıcı yardımıyla sabitledik.

X41EnvRl.jpg

Montaj bittikten sonra sağ aynadaki ledin son birleşimindeki uç ledlerden iki tanesinin yanmadığını farkettik ancak uzaktan okadar ayrıntının belli olmayacağını düşünerek bir daha aynaları söktürmedim.Eklenti çok hoşuma gitti gece çok güzel bir görüntü veriyo ve göz alma durumu yok.

Zemin aydınlatmalı aynaların montajını yaparken sağ aynadaki ledi değiştirebilirm.Ledlerin videosunu da en kısa zamanda paylaşacağım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Güzel oldu güzel her ne kadar ayna kapaklarını açarken için gitse de değdi bence [emoji23]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ayna buğu yaptığında değer mi değmez mi anlarsın..  :D Bi cam açıp aynayı bezle silmeye bakar. ;) Yolcu yoksa vay haline.  :D Elinize sağlık.

Eray..  ;)  :fiuw:

...

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Ayna buğu yaptığında değer mi değmez mi anlarsın.. :D Bi cam açıp aynayı bezle silmeye bakar. ;) Yolcu yoksa vay haline. :D Elinize sağlık.

Eray.. ;):fiuw:

Bişey olmaz abi ya eskiden rezistans mı varmış [emoji23][emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Ayna buğu yaptığında değer mi değmez mi anlarsın..  :D Bi cam açıp aynayı bezle silmeye bakar. ;) Yolcu yoksa vay haline.  :D Elinize sağlık.

Eray..  ;)  :fiuw:

Haftada bir gün arabayı çıkarıyorum abi otoparktan  varsın buğu yapsın :biggrin: :biggrin:

E yani :D

Yorum bağlantısı

Onun için göz kırpmadım. Benim araçtada led yok..  ;)  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Onun için göz kırpmadım. Benim araçtada led yok.. ;):fiuw::D

Hahahah mesaj alındı [emoji16][emoji16]
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Güzel oldu güzel her ne kadar ayna kapaklarını açarken için gitse de değdi bence [emoji23]

Sağol kardeşim seninde eline sağlık :good1:

Aa apaci :fiuw:

Kendimi tutamıyorum :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Sağol kardeşim seninde eline sağlık :good1:

Kendimi tutamıyorum :D :D

Kardeşim kazasız belasız kullan
Yorum bağlantısı
Furkan Kocak

Abi Connecten sonra çok iyi seçim olmuş focust :yes: . Kazasız belasız kullanman duasıyla  :nazar:  :bravo:  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Abi Connecten sonra çok iyi seçim olmuş focust :yes: . Kazasız belasız kullanman duasıyla :nazar::bravo::good1:

Teşekkürler kardeşim cümlemize inş..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

İbocum elinize emeğinize sağlık.

Keşke şu ledlerde sağlam çıksaydı aynadaki..

Ama onda da bir hayır vardır diyelim..

Çok güzel oldu YC olmaya da devam edecek..

Müsait bir zamanında ledlerin yanmamış halinide çek koy..

Yorum bağlantısı
Erkan Uygur

Aykutun çok calistigini söyleyemem bütün yük sendeydi aslinda.Bu arada bagaj aydinlatmana bayildim aynisindan banada yapalim bir ara...

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Maaşallah, fark yaratmaya devam arabanın arka camına, "Bazı Aşklar Cinsellik İçermez" yazalım :D

tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

İbo tam bitti derken birşey daha ekleniyo:) 

Seneye kasko ikiye katlanacak. Maddi manevi değeri artıyor aracın hergün  :good1:  :good1:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

İbocum elinize emeğinize sağlık.

Keşke şu ledlerde sağlam çıksaydı aynadaki..

Ama onda da bir hayır vardır diyelim..

Çok güzel oldu YC olmaya da devam edecek..

Müsait bir zamanında ledlerin yanmamış halinide çek koy..

Teşekkürler Anıl abicim herkes elinden geleni yaptı ve sonuç tabiki güzel oldu.

Ledlerde alırım ilerde tekrar abi sıkıntı yok bu şekilde sırıtmıyo zaten.

Tamamdır abim kapalıykende resimlerini atarım ilk fırsatta.

Aykutun çok calistigini söyleyemem bütün yük sendeydi aslinda.Bu arada bagaj aydinlatmana bayildim aynisindan banada yapalim bir ara...

Teşekkürler abi.

Aykut olsunda çalışmasa da olur.Biz birlikte güzeliz abim :);)

Maaşallah, fark yaratmaya devam arabanın arka camına, "Bazı Aşklar Cinsellik İçermez" yazalım :D

Sağol abim sayende bizde birşeyler yapıyoruz işte :)

Semtin dedikodusu yazalım dicemde kimse bilmiyorki aracın semt'e ait olduğunu :D

İbo tam bitti derken birşey daha ekleniyo:) 

Seneye kasko ikiye katlanacak. Maddi manevi değeri artıyor aracın hergün  :good1: 

Abi valla başka planlar varken araya birşey giriyo o anda onu yapıyoruz. :) Yap yap bitceği yok abi bu işin bitse 'YMN' biterdi :biggrin:

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kardesim ne demek, YC yolunda emin adimlarla ilerledikce biz mutlu oluyoruz.

Yalniz wd40'in kafasi da guzelmis. [emoji23][emoji23][emoji23]

Sağol kardeşim. O son fıs'ı almıcaktın :D

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Pek güzel be...Maşallah yakışır ..

Sağol abicim artık senin kara böceğide görelim :);)

ben burayı bir yerden hatırlıyorum sanki

İyi hatırlarsın hemde :) :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Anıl Akgül

Sağol abicim artık senin kara böceğide görelim :) :))

Görelim be İbom :) Siyah İnci ZuZu :)

Black Pearl..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...