İbrahim Can 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Aliexpresden sipariş ettiğim usb aparatı gelidi. Montaj için beklemede[emoji4] Acaba bunu aux girişinden çevirilip usb olarak kullanabilirmiyiz sony'de? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Hadi gözün aydın Ck o dediğin olmaz aux usb ye cevrilmez Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Hadi gözün aydın Ck o dediğin olmaz aux usb ye cevrilmez Sağol kardeşim[emoji4]Connectın aux'unu usb 'e çevirmişlerdi. Akşam bi tesisatcıma uğrim bakalım. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 8 Kasım 2014 Paylaş 8 Kasım 2014 Kardeşim gözün aydın .. En sonunda gelmiş .. Sipariş ettiğini bilseydim 2 tane söyle derdim .. Kaç gün bekler arabada artık Allah Kerim 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Kardeşim gözün aydın .. En sonunda gelmiş .. Sipariş ettiğini bilseydim 2 tane söyle derdim .. Kaç gün bekler arabada artık Allah Kerim Sağol abicim gelmez dedim ama geldi çok güzelde paket yapmışlar başarılı buldum [emoji2] Çok bekletmicem busefer abi bakalım usb çevirebilsek süper olur. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Tesisatçıya gittim olmaz dediler [emoji16][emoji16][emoji16] Ama müzik sistemi yapılırken teybi söktüğümde bakıcam ama dedi ustam. Şimdilik görüntü var icraat yok modunda devam [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Hayırlı Olsu Ibrahim Abi :-) ;-) 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 Hayırlı Olsu Ibrahim Abi :-) ;-) Oo kardeşim hoşgeldin forumumuza teşekkürler[emoji2] Tanışma bölümünde kendini tanıt bütün forum üyelerimize[emoji6] Sizin fiestanında konusunu açtın mı? Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Hayret bu montaj çok hızlı olmuş Maşallah maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Salih YILDIZ 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 Oo kardeşim hoşgeldin forumumuza teşekkürler[emoji2] Tanışma bölümünde kendini tanıt bütün forum üyelerimize[emoji6] Sizin fiestanında konusunu açtın mı? Sağol abi Daha açmadım ama arabayı almadan önce bikaç bişey sormak için bi konu açmıştım şimdi tanıtırım kendimi ama arabayı iki hafta sonra tanıtabilirim yurttayım resimler yok senle çok işimiz olabilir ibrahim abi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 Hayret bu montaj çok hızlı olmuş Maşallah maşallah.. Gezdirmim arabada dedim bu sefer icraatı olmasada göze güzel gözüküyo ordaki boşluğu doldurmuş olduk[emoji2] Sağol abi Daha açmadım ama arabayı almadan önce bikaç bişey sormak için bi konu açmıştım şimdi tanıtırım kendimi ama arabayı iki hafta sonra tanıtabilirim yurttayım resimler yok senle çok işimiz olabilir ibrahim abi Her zaman yardımcı olurum kardeşim[emoji6] Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 9 Kasım 2014 Paylaş 9 Kasım 2014 İbo askere gidince özlersin de arabayı, okulu bitir mutlaka kısa dönem yap. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Kasım 2014 Yazar Paylaş 9 Kasım 2014 İbo askere gidince özlersin de arabayı, okulu bitir mutlaka kısa dönem yap. Özlemem mi be abi[emoji4]bu yıl biterse ıns yaza gidicem kısa dönem abicim. Focusuda otoparka kapatcaz artık babam arada çıkarıp iki turlar [emoji4][emoji2] 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Hadi bakalım hayırlısı, bitsin okul çıkar biran önce aradan. Everürük sora seni. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 Hadi bakalım hayırlısı, bitsin okul çıkar biran önce aradan. Everürük sora seni. Evdekilerde aynısını diyip duruyor be abi nasip inş[emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 (düzenlendi) St şeritlerini söktüm Ne oldu çevirmeye mi takıldın? Bence iyi olmuş ayrı. 15 Kasım 2014 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 Ne oldu çevirmeye mi takıldın? Bence iyi olmuş ayrı. Yok abi çevirmelerde hiç sorun olmadı ama araç kışın kirli oluyo çoğunlukla şeritler kötü gözükdü gözüme söktüm. Böyle maspiyeller falan daha hoş durdu gibi. böylede güzel İbo Teşekkürler abim böylede içime sindi [emoji4] Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Yok abi çevirmelerde hiç sorun olmadı ama araç kışın kirli oluyo çoğunlukla şeritler kötü gözükdü gözüme söktüm. Böyle maspiyeller falan daha hoş durdu gibi. Teşekkürler abim böylede içime sindi [emoji4] Nasıl olur senin araban kirli olamaz, olamaz İbo. Canım benim bir fırsat olsa da görüşsek. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 Nasıl olur senin araban kirli olamaz, olamaz İbo. Canım benim bir fırsat olsa da görüşsek. Abi 1 ayı geçti yıkatmayalı ben bile şaşırdım kendime[emoji2] Abi gerçekten öyle seni yormayalım buraya ,ziyaretine gelcez ilk fırsatta YMN abimle[emoji4] Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 15 Kasım 2014 Paylaş 15 Kasım 2014 Yc her haliyle yakışıklı yav...[emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Demir 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 İbo şeritler sökülmüş bi başka güzel görünüyo böyle iyi katlanır ayna istiyobu evlat 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 16 Kasım 2014 Paylaş 16 Kasım 2014 İbocum şeritli de şeritsizde her haliyle güzel senin araba .. Böyle de çok güzel sade ve şık.. Biraz da böyle takıl olmadı yine çekersin şerit bol nasılsa 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Kasım 2014 Yazar Paylaş 17 Kasım 2014 Yc her haliyle yakışıklı yav...[emoji6] Teşekkürler kardeşim sağolasın İbo şeritler sökülmüş bi başka güzel görünüyo böyle iyi katlanır ayna istiyobu evlat böyle daha sade güzellik oldu abi katlanırdan fedakarlık ettim ama zemin aydınlatmalı aynaları takıcam inş İbocum şeritli de şeritsizde her haliyle güzel senin araba .. Böyle de çok güzel sade ve şık.. Biraz da böyle takıl olmadı yine çekersin şerit bol nasılsa Sağol Anıl abicim aynen Belki komple tavan şeridi yaparm ilerki zamanlarda 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts