Alper Başdemir 25 Ekim 2014 Paylaş 25 Ekim 2014 Maşaallah çok güzel olmuş, Rabbim kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Heh şimdi arkadaki şerit hoş durdu.hayırlı olsun kardeşim ... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Estağfurullah ibocan Biz birlikte güzeliz Sağol abim muhabbetimiz daim olsun inş. Gözünaydın İbo, kavuşmuşsun difüzöre. Sağol Ali abim komple ek olanı iyiydi ama bunla idare etcez[emoji4]Maşaallah çok güzel olmuş, Rabbim kaza bela vermesin.Teşekkürler Alper abicim cümlemize. Dün çıkarken gördüm seninkinide güle güle kullan[emoji2]Heh şimdi arkadaki şerit hoş durdu.hayırlı olsun kardeşim ... Sağol Kardeşim öndeki bıyıkları kestim ama[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 Yakışıklı oldu şimdi. Sağol Abicim [emoji4] Güzel olmuş güle güle kullan Teşekkürler Tuğrul abi köşelerden çift taraflı bant attı slikon bastık ama gıdıp bakmadım tekrar atıp atmadıgına cok gerdiriyo koşeleri [emoji52] Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 İbrahim hocam güzel olmuş güle güle kullanın. Bence egzos çıkışlarını İlteber abininkinden farklı yaptırırsan ortaya daha değişik birşeyler çıkar diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Ekim 2014 Yazar Paylaş 26 Ekim 2014 İbrahim hocam güzel olmuş güle güle kullanın. Bence egzos çıkışlarını İlteber abininkinden farklı yaptırırsan ortaya daha değişik birşeyler çıkar diye düşünüyorum. Sağolasın. Düşünüyoruz farklı ne olabilir diye değişik fikirlere açığız[emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 26 Ekim 2014 Paylaş 26 Ekim 2014 Nihayet difüzör bagajdan çıkmış çok da yakışmış.. Gönlü gibi arabasıda güzel kardeşim güle güle kullan.. Egsozlarada bulunur güzel bişey kesin... Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 27 Ekim 2014 Paylaş 27 Ekim 2014 Teşekkürler Alper abicim cümlemize. Dün çıkarken gördüm seninkinide güle güle kullan[emoji2] Eyvallah kardeşim 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 27 Ekim 2014 Yazar Paylaş 27 Ekim 2014 Eyvallah kardeşim Nihayet difüzör bagajdan çıkmış çok da yakışmış.. Gönlü gibi arabasıda güzel kardeşim güle güle kullan.. Egsozlarada bulunur güzel bişey kesin... İyi dileklerin için teşekkürler abicim.Egsozları bakıcaz abi 12. ayda vizesi var onu bi atlatalımda hayırlısıyla. Senin canavarı da görelim artık yeter sakladığın 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 28 Ekim 2014 Paylaş 28 Ekim 2014 İyi dileklerin için teşekkürler abicim.Egsozları bakıcaz abi 12. ayda vizesi var onu bi atlatalımda hayırlısıyla. Senin canavarı da görelim artık yeter sakladığın < > Canavar..Coming Soon 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 30 Ekim 2014 Yazar Paylaş 30 Ekim 2014 Yaktın kavurdun be ortalığı Estağfurullah Ayhan abim elimizden geldiğince uğraşıyoruz[emoji4] Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Ekim 2014 Yazar Paylaş 31 Ekim 2014 Bu gidişle zor gibi İbo'm Yok yok düzelecek abi sıkma canını Bu aralar seni ziyarete gelebilirm Yorum bağlantısı
Coşkun Demir 1 Kasım 2014 Paylaş 1 Kasım 2014 Maşallah çok güzel görünüyo nazar... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Maşallah çok güzel görünüyo nazar... Sağol abicim cıft taraflı bant tutmadı sılıkonla tekrar doldurcam boslukları dıfızorun. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Kasım 2014 Yazar Paylaş 1 Kasım 2014 Aynen güzel olmuş Teşekkürler abı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts