İbrahim Can 22 Haziran 2014 Yazar Paylaş 22 Haziran 2014 Kardeşim düzeni kur,bize haber et..başlığıda biz düzeltiriz. Sağol abicim[emoji2] İbrahim arabanın ön jant yamuk duruyor yoksa banamı öyle geliyor Ramazandan sonra ilk sabah namazı diyelim inş Fatih abim canın sağolsun[emoji2] Yorum bağlantısı
İrfan Demir 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 (düzenlendi) Bu tür yapılan modifyeleri gördüm mü içim gidiyo maşallah parıl parıl ediyo ben Burdayım diyo Allah güzel günlerde kazanız belasız binmeyi nasip etsin 27 Haziran 2014 tarihinde İrfan Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 27 Haziran 2014 Yazar Paylaş 27 Haziran 2014 Bu tür yapılan modifyeleri gördüm mü içim gidiyo maşallah parıl parıl ediyo ben Burdayım diyo Allah güzel günlerde kazanız belasız binmeyi nasip etsin Amin cümlemize daha iyileri sizlerin olsun inş.. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Masallh ibrahim çok güzel duruyor buna bi st on tampon iyi gider hani: 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Neden Ramazandan sonraymis? Bunun sahuru var, sahur sonrasi namazi var [emoji2] Sende borclusun Fatih abiye[emoji2][emoji2][emoji6] Masallh ibrahim çok güzel duruyor buna bi st on tampon iyi gider hani:[emoji4] Sağol abi st tampon ve spoiler boyada bu hafta takılacak inş[emoji2] Yorum bağlantısı
Metin Başkaya 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bende Orjinal ST Jant getirttirdim. Ramazan ortası gibi biter arabanın işleri, oldukça farklı planlarım var. Bende resimleri paylaşır yorumlarınızı alırım artık Bu arada ST tampon ve Spoileri nerden temin ettin. İnternette bir sürü var ama güvenemedim. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Bende Orjinal ST Jant getirttirdim. Ramazan ortası gibi biter arabanın işleri, oldukça farklı planlarım var. Bende resimleri paylaşır yorumlarınızı alırım artık Bu arada ST tampon ve Spoileri nerden temin ettin. İnternette bir sürü var ama güvenemedim. Teşekkürler.. Aracınızda hayırlı olsun[emoji2] spoileri Ankaradan aldım, tamponu aylar önce İlteber abimden almıştım. Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Hadi hayırlısı bekliyoruz o zaman 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Sende borclusun Fatih abiye[emoji2][emoji2][emoji6] Sağol abi st tampon ve spoiler boyada bu hafta takılacak inş[emoji2] bak bu güzel haber işte kanka gözümüz gönlümüz şenlensin biraz [emoji16][emoji16][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Mal sahibine benzermiş dedik. Kaliteden taviz vermek yok. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 bak bu güzel haber işte kanka gözümüz gönlümüz şenlensin biraz [emoji16][emoji16][emoji16] Kazasız belasız olacak inş. Emin ellere teslim ettik parçaları gidip taktırmak kaldı[emoji2] Mal sahibine benzermiş dedik. Kaliteden taviz vermek yok. Aynen öyle abim. Montaj sonrası imzasını atman için logolar ile geleceğim yanına.. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 Hafta sonu aylardır evde bekleyen st tampon ve spolılerımızın boyası bıttı ve montaj için Maslakdaki Hakan abinin dükkanına misafir olduk. Connectim varken ılerde focus alacağız düşüncesiyle İlteber abi sağolsun aylarca st tamponu deposunda benim için bekletti. Aracımı bulmada ve yaptığım bütün eklentilerde benden çok emeği olan İlteber abime teşekkür ederim. Hazır Maslağa gitmişken ışıklı vites topuzu boyunuda kısalttık. İşte resimlerimiz; Tampon aksesuarları takıldı; Titanium tampon söküldü; Tamponun takımında hiç problem yaşamadık cuk oturdu[emoji2] Tampondan sonra Tan otoda çalışan Akın abinin gönderdiği st spoilerin montajına geçtik. Spoiler sökülünce çıplak oldu [emoji2] Neyseki st spoiler o çıplaklığı çok güzel kapattı[emoji2] Ve vites topuzu kısaldı İşler bitince st logolarmla YMN' in yanına gittik. Logolarımız takıldı; Ve sonuç ;[emoji2] 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 41x Maşallah Çok fena durdu STitanium yolda En kisa zamanda marspiyel ve difuzor de geldi mi tadından yenmeyecek. Allah kaza beladan nazarlardan saklasin kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Beklediğine değmiş ibo. Kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 İbo adım adım hayallerine kavuştun, Allah daim etsin nazardan korusun. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Güle güle kullan canım kardeşim benim 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 41x Maşallah Çok fena durdu STitanium yolda En kisa zamanda marspiyel ve difuzor de geldi mi tadından yenmeyecek. Allah kaza beladan nazarlardan saklasin kardeşim Sağol kardeşim biraz bunların tadını çıkaralımda diğer parçalarıda uygulucaz inş.. Beklediğine değmiş ibo. Kazasız belasız inşallah. Sağol Erhan abim içime sindi çok şükür.. Artık ceza yiyene kadar plakasız gezersin ibo yakışıklı olmuş maşallah . Yok be app plkamız hazır takcam inş..[emoji2] İbo adım adım hayallerine kavuştun, Allah daim etsin nazardan korusun. Çok şükür Ayhan abim amin cümlemize inş. Elimizden geldiğince yapıyoruz güzelde oldu. Güle güle kullan canım kardeşim benim Sağol abim. Çok güzel olmuş.Maşallah.. Teşekkürler sağolun.. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Vay İbo hakikaten tampon ve spoiler güzel olan aracı bir kat daha güzelleştirmiş .. Maşallah maşallah nazar değmesin .. Bir kaç ufak tefek eksik kaldı zamanla hallolur .. Kazasız belasız cezasız kullan .. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Öndeki 2009 Focus Tit. Fırtına gri kimin la 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Çok yakışıklı olmuş maşallah yakışır ellerinize saglik 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Sabırla özene özene yapılan bir iş.eline, emeğine ,cebine sağlık kardeşim.şu hali bile insanın içini kıpır kıpır yaparken marşpiyel ve difrüzör geldikten sonra düşünemiyorum bile .maşallahhhhh 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 Vay İbo hakikaten tampon ve spoiler güzel olan aracı bir kat daha güzelleştirmiş .. Maşallah maşallah nazar değmesin .. Bir kaç ufak tefek eksik kaldı zamanla hallolur .. Kazasız belasız cezasız kullan .. Teşekkürler Anıl abi, amin cümlemize.. Eksikleri bitmez abi yavaş yavaş devam edicez eklentilere inş.. Öndeki 2009 Focus Tit. Fırtına gri kimin la Bilmiyorum abi Boğaz Köprüsünde yanyana gittik sonra Çamlıca Tepesinde gördüm arkasına park ettim Çok yakışıklı olmuş maşallah yakışır ellerinize saglik Sağol abi.. Sabırla özene özene yapılan bir iş.eline, emeğine ,cebine sağlık kardeşim.şu hali bile insanın içini kıpır kıpır yaparken marşpiyel ve difrüzör geldikten sonra düşünemiyorum bile .maşallahhhhh Sağolasın kardeşim difizör ve maspiyel beklesin biraz acelem yok. St tamponu takıncada arka çok havada kaldı ama nese 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Maşallah kardeşim. Çok güzel olmuş. Allah nazarlardan saklasın. Güle güle kullan.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 7 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2014 Maşallah kardeşim. Çok güzel olmuş. Allah nazarlardan saklasın. Güle güle kullan.. Teşekkürler abicim.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts