İbrahim Can 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Hayırlı olsun ibrahim.. Sağol Hakan abim.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 St bulamadınız mı abi. Aklımı çeliyorsunuz ama param yok ya En güzeli hayırlı olsun bakalım. Sağol Güner. St yada bunu düşünüyoduk bulduğumuz st lerde çizik ve yıpranmışlığı çoktu bunu buluncada aldık. Hayırlı olsun ibo artık tak üzerinde görelim Sağol Coşkun abi yay işinide halledelim de takacağım inş. Yorum bağlantısı
Coşkun Demir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Güzel olucak inşallah ymn olcan galiba maşallah aracında güzel yakışır kardeşim Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 1500 e aldım lastikleri petlas alıcam voglant yayla takımı tamamlamış olacağız inş..Bende petlas takdım ibrahim. İyi seçim, nazar Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 İlker Kemal abimizin yaptığı bi-xenon larımızı aracımıza taktık.Temiz işciliği ve ilgisi için kendisine teşekkür ediyorum ellerine sağlık.. Bi-xenon kullanmak gerçekten çok keyifli şiddetle tavisye edilir. Dün Ankara'dan gelen Erkan DİKİCİ abimde sağolsun almış olduğum ışıklı vites topuzunun montajını yaptı.Sök-tak 10 dk falan sürdü galiba Onada ayrıca teşekkür ediyorum eline sağlık aibicim.. Kardeşim kusura bakma yeni gördüm resimleri, harika olmuşlar valla. Artık İstanbul korksun FCTR sellocularından iyimi Gönlünce güzel günlerde kullan. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Güzel olucak inşallah ymn olcan galiba maşallah aracında güzel yakışır kardeşim İnş abi kısmet.. 'YMN' bitanedir abi ne yapsakda o hep 'YMN' olarak ayrı olacaktır. YMN'de bizim YC'de bizim abi sıkınıt yok. :) Kardeşim kusura bakma yeni gördüm resimleri, harika olmuşlar valla. Artık İstanbul korksun FCTR sellocularından iyimi Gönlünce güzel günlerde kullan. Estağfurullah Serhan abim teşekkürler.. Birbirimizden kaçar olduk sello yemeyelim diye valla :D Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 İnş abi kısmet.. 'YMN' bitanedir abi ne yapsakda o hep 'YMN' olarak ayrı olacaktır. YMN'de bizim YC'de bizim abi sıkınıt yok. :) Estağfurullah Serhan abim teşekkürler.. Birbirimizden kaçar olduk sello yemeyelim diye valla :D Gördüm video'yu devşan gibi olmuşsunuz 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Gördüm video'yu devşan gibi olmuşsunuz Sello yiyen herkes soluğu İlker Abi'de alıyor. :D 2 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Sello yiyen herkes soluğu İlker Abi'de alıyor. :D < > Adamla anlaşma yaptın dimi ; 100 sello bir TL 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 28 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2014 Adamla anlaşma yaptın dimi ; 100 sello bir TL Jantları nasıl aldık sanıyorsun :D 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 31 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 31 Mayıs 2014 Jant ve lastiklerimizde tamam çok şükür[emoji2] 3 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Güle güle kullan. Kazasız belasız : nazar 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Bu fırtına bir harika dostum Bomba gibi olacak maşallah Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 İbo kardes cok şık olmuş,bizede ayarlasan su sellective janttan diyorum 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Maşallah.. İbrahim.. Kazasız belasız kullan inşallah.. /> /> Tavşan videosu nerede ben göremedim /> 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Agresif olmuş İbo, bijonalara erindin sanki. 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 İbo çok şık olmuş kardeşim güle güle kullan.. Yaylar ne oldu ? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Haziran 2014 Yazar Paylaş 1 Haziran 2014 Güle güle kullan. Kazasız belasız : nazar Sagol Oğuz abi. Bu fırtına bir harika dostum Bomba gibi olacak maşallah Tesekkürler kardeşim inş [emoji2] İboo hayırlı olsun kardeşim Sağolasın darısı başına inş kardeşim[emoji2] Masallah yakismis... Teşekkürler. İbo kardes cok şık olmuş,bizede ayarlasan su sellective janttan diyorum Sağol abi. Eğer bulursam haber veririm abi inş. Maşallah.. İbrahim.. Kazasız belasız kullan inşallah.. /> /> Tavşan videosu nerede ben göremedim /> Sağol abi. Videoyu nerde paylaştılar bilmiyom valla[emoji2][emoji2] Her geçen gün başka oluyor maşallah... Sağol abim maşallahlarınızı eksik etmeyin.[emoji2] Agresif olmuş İbo, bijonalara erindin sanki. Abim bijonlar eski haftaya dayımın tamirhaneye götürcem yaylar için bijonlarıda halledicez inş[emoji2] İbo çok şık olmuş kardeşim güle güle kullan.. Yaylar ne oldu ? Sağol abicim. Yaymı dedin[emoji2][emoji116] 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Haziran 2014 Yazar Paylaş 1 Haziran 2014 İbo jantları güle güle kullan maşallah 10 numara 5 yıldız süper olmuş. Teşekkürler Serkan abi daha iyileri sizlerin oldun inş. Yayların rengi güzelmiş.. Alalım sanadabir takım abi[emoji2] Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 Sagol Oğuz abi. Tesekkürler kardeşim inş [emoji2] Sağolasın darısı başına inş kardeşim[emoji2] Teşekkürler. Sağol abi. Eğer bulursam haber veririm abi inş. Sağol abi. Videoyu nerde paylaştılar bilmiyom valla[emoji2][emoji2] Sağol abim maşallahlarınızı eksik etmeyin.[emoji2] Abim bijonlar eski haftaya dayımın tamirhaneye götürcem yaylar için bijonlarıda halledicez inş[emoji2] Sağol abicim. Yaymı dedin[emoji2][emoji116] Yaylan artık İbo Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Haziran 2014 Yazar Paylaş 1 Haziran 2014 Yaylan artık İbo Bu haftasonu inş abi[emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts