İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 oooooo ibo hayırlı olsun şimşekler vites topuzuda hoş olmuş.maşallah kazasız belasız Teşekkürler Serkan abicim Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 İbrahim ayıptır sorması niye otoparka bırakıyorsun aracı Kapıda bırakırsam kaputta ev ödevi yapıyor sağolsun çocuklar Connectten tecrübelendim, gece çok geç gelmediğim sürece otoparka çekerim. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Pahalıya gelmesin Çok şükür bi maliyeti yok Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Allah nazarlardan saklasın bu güzelliği 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Zerafetin, otomobil ile buluşmasının son örneklerinden olacak bu Fırtına da inşallah 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Allah nazarlardan saklasın bu güzelliği Teşekkür ettim Ali abicim sağolasın.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Bir aracın değişiminin ve dönüşümünün adımlarına yakınen şahit olmak çok zevkli. Kendi aracımıza yapamıyoruz bir şey (Das Auto izin vermiyor ). Biz de kendi aracımız gibi gördüğümüz arkadaşlarımızın arabasında hem hevesimizi alıyoruz, hem de Allah kaza bela vermesin diye bol bol dua ediyoruz. Kardeşim tekrar hayırlı olsun farlar. Okçuluk derslerini zaten erbabından alıyorsun, sorun olmaz. Vites topuzu da çok şık oldu. Güle güle kullan. Allah razı olsun kardeşim. Her sıkıntımda yanımdasınız çok şükür. Önemli olan araç değil senini benimi olmayan dosluğumuzdur. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 İlker Kemal abimizin yaptığı bi-xenon larımızı aracımıza taktık.Temiz işciliği ve ilgisi için kendisine teşekkür ediyorum ellerine sağlık.. Bi-xenon kullanmak gerçekten çok keyifli şiddetle tavisye edilir. Dün Ankara'dan gelen Erkan DİKİCİ abimde sağolsun almış olduğum ışıklı vites topuzunun montajını yaptı.Sök-tak 10 dk falan sürdü galiba Onada ayrıca teşekkür ediyorum eline sağlık aibicim.. Hayırlı olsun ibrahim. Çok güzel xenonlarda topuzda kazasız cezasız kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Ibrahim bi-xenon hayirli olsun gercekten cok guzel. Topuz zaten harika. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Zerafetin, otomobil ile buluşmasının son örneklerinden olacak bu Fırtına da inşallah Yardımlarınla olacak inş abim 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 Ibrahim bi-xenon hayirli olsun gercekten cok guzel. Topuz zaten harika. Teşekkürler Sami bi-xenon gerçekten başkaymış Hayırlı olsun ibrahim. Çok güzel xenonlarda topuzda kazasız cezasız kullanmak nasip etsin Sağol Oğuz abi darısı başına inş.. 2 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Teşekkürler Sami bi-xenon gerçekten başkaymış Sağol Oğuz abi darısı başına inş.. İnşallah nasip 1 Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 İbrahim çok şık olmuş hepsi.. Bu vites topuzundan nereden temin edebiliriz ve fiyat nedir ? Bir de bi xenonların videosunu isteriz ... 1 Yorum bağlantısı
Salim Uzun 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Vites topuzu nu nereden ve kaça aldınız.Birde takarken sorun çıkıyormu. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 21 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2014 İbrahim çok şık olmuş hepsi.. Bu vites topuzundan nereden temin edebiliriz ve fiyat nedir ? Bir de bi xenonların videosunu isteriz ... Tesekkürler Anıl abi. Vites topuzunu ford servisinden aldım 280-300 arası bir fiyattı. Bi-xenonlarım videosunu da en kısa zamanda paylaşacağım inş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Yavaş yavaş hedefe doğru gidiyor bu araç...süper olmuş ibrahim... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Yavaş yavaş hedefe doğru gidiyor bu araç...süper olmuş ibrahim... Tesekkürler Hakan abim arayı soğutmadan devam edeceğiz inş. Tampon ve spoilerimiz boyanmak için bekliyor. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Tesekkürler Hakan abim arayı soğutmadan devam edeceğiz inş. Tampon ve spoilerimiz boyanmak için bekliyor. Nerede st jantlar... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Nerede st jantlar... Onuda halledicez yarın inş abi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 22 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2014 Bi takımda bana al köşede dursun kışlıkları takarsın alırım senden seneye İmkanım olsa emin ol alır koyardım köşeye Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 22 Mayıs 2014 Paylaş 22 Mayıs 2014 Aferin İbo, güzel gidiyor maşallah. Geçerim bilirsin 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 23 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2014 Aferin İbo, güzel gidiyor maşallah. Geçerim bilirsin Sagol abim. Bilirim bilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts