İbrahim Can 14 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 14 Mayıs 2014 Farların elimde, benim arabanın arka sağ jantının içine 1000tl koymaz isen Farını yok bil. He unutmadan sakın polise haber verme Ortak bir noktada bulusup takasi gerceklestirebiliriz:lol: Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 İbrahim vitesi arttırmaya başlamışsın. Hızını almışken vur kırbacı Farlar on numara e zaten ustası da belli. Güle güle kullan şimdiden. Takipteyiz Sagol abicim elimizden geldigince yapiyoruz cok sukur:)Farlari da taktik resimlerinide ekleyecegim en kisa zamanda.:)Bu haftada tampon spoileri boyaya vercem kismet olursa. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Maşallah ibrahim çok güzel araban. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Daha da iyi olucak bellii... 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 Maşallah ibrahim çok güzel araban. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Daha da iyi olucak bellii...Sagolasin abi cunlemize ins.. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Zamanında ne yapıcam dedim bolken almamışdım st topuzu. şimdi arıyorum yokk.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 Zamanında ne yapıcam dedim bolken almamışdım st topuzu. şimdi arıyorum yokk..Servisden alcan abi baska turlusu yok malesef suanda.. Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Farların hayırlı olsun İbrahim. Bekliyoruz fotoğrafları 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Servisden alcan abi baska turlusu yok malesef suanda..Servis servet ister ona. St jantın orjinal göbeğini sordum tanesine 45₺Dediler. Pehh Yorum bağlantısı
İbrahim Can 15 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2014 Farların hayırlı olsun İbrahim. Bekliyoruz fotoğraflarıTesekkur ederim Ali abim haftasonu cekecegim ins otoparka biraktim farlari takip. Servis servet ister ona. St jantın orjinal göbeğini sordum tanesine 45₺ Dediler. Pehh 290 TL abi. Ben servisten aldim. Difizorude servisten alacagim. Orj. Jant fiyatini sordunmu ne kadar acaba. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 15 Mayıs 2014 Paylaş 15 Mayıs 2014 Tesekkur ederim Ali abim haftasonu cekecegim ins otoparka biraktim farlari takip. 290 TL abi. Ben servisten aldim. Difizorude servisten alacagim. Orj. Jant fiyatini sordunmu ne kadar acaba. St jant yok dediler. Mondeo selektive jantına 600₺ dediler. Difizöre nekadar istediler? Sen pedalı ve kabzayı servisdenmi aldın. Fiyat? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 St jant yok dediler. Mondeo selektive jantına 600₺ dediler. Difizöre nekadar istediler? Sen pedalı ve kabzayı servisdenmi aldın. Fiyat?Difizor 400 falan abi. Kabza ve pedal setini connectim varken Goksel abi ayirmisti benim icin fiyatlarini bilmiyorum:) Kardeşim en güzeli servisten almak. Ben de spoiler bakıyordum biliyorsun. Hatta birkaç tanıdıkla görüştüm falan. Anlaşamadık. Bastırır parayı servisten alırım dedim ben de. İnternette satılanlar zaten hep fiberdi biliyorsun. Farların kavga sebebi kardeşim bu arada, onu söyleyeyim (diğer araçlardan bahsetmiyorum, anladın sen ). Tedbirini al bence. Aynen oyle Aykutum oyle yapcam bende..Bizim orda cok kullanmamam gerekiyir sanirim sellektoru:) 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 Erkan abinin getireceklerinden niye almıyorsun ki. ST oem Marşpiyelin fiyatı 550 tl WRC oem difizörün fiyatı 550 tl ST oem difizörün fiyatı 230 tl Ne zaman geleceği ve fiyatlarının ne olacağı daha belli değil diye biliyorum.Hemen almayacağım ozaman kadar gelirse tabiki Erkan abiden alırım. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 Çok büyük bi fark olmaz olsa bile 230 lira 400 liranın yanına yaklaşmaz bence 50-60 lira oynar en fazla. Kısmet bakalım.. Jant işini halletsem daha iyi olacak aslında. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 St difüzör mü 400 lira. Tanesi mi 600 TL kdv dahil mi. Evet tanesi. Valla kdvsini sormadım tane 600 diyince, hızla uzaklaşdım... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 İbrahim sen Ankara da bir arkadaştan sıfır st jantlarını almamışmıydın? Oem değilmiymiş ne oldu o iş?Yok abi olmadi o is. Ariyorum hala seninde aklinda olsun;) Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 İlker Kemal abimizin yaptığı bi-xenon larımızı aracımıza taktık.Temiz işciliği ve ilgisi için kendisine teşekkür ediyorum ellerine sağlık.. Bi-xenon kullanmak gerçekten çok keyifli şiddetle tavisye edilir. Dün Ankara'dan gelen Erkan DİKİCİ abimde sağolsun almış olduğum ışıklı vites topuzunun montajını yaptı.Sök-tak 10 dk falan sürdü galiba Onada ayrıca teşekkür ediyorum eline sağlık aibicim.. 12 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Hayırlı olsun Ibo ikisi icin tekrar. Bixenona zaten laf yok tabi atmaya alışman lazım Vites topuzu da iç ambiansi çok çekici yapmış B) Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Hayırlı olsun Ibo ikisi icin tekrar. Bixenona zaten laf yok tabi atmaya alışman lazım Vites topuzu da iç ambiansi çok çekici yapmış B) Bayılıyorum bu vites topuzuna. Rengi çok uyumlu araçla. Bi-xenonu beğenmedim. Hiç olmamış hiiiç. Sök bence Ya da gelip ben mi sökeyim. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Hayırlı olsun Ibo ikisi icin tekrar. Bixenona zaten laf yok tabi atmaya alışman lazım Vites topuzu da iç ambiansi çok çekici yapmış B) Sağol kardeşim Sello işi zor alışmaya çalışıyorum Bayılıyorum bu vites topuzuna. Rengi çok uyumlu araçla. Bi-xenonu beğenmedim. Hiç olmamış hiiiç. Sök bence Ya da gelip ben mi sökeyim. Abi adres belli ancak otopark güvenliği izin vermez.Aykutla farları sökerken bizi bile hırsız sandılar kendi aracımın farlarını sökemiyordum az daha Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Hayırlısı olsun İbrahim. Güzel günlerde sellektör yap Artık vites kolu neredeydi derdinde kalmamış oldu Yorum bağlantısı
İbrahim Can 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Hayırlısı olsun İbrahim. Güzel günlerde sellektör yap Artık vites kolu neredeydi derdinde kalmamış oldu sağol abi Sorma abi çok zor oluyodu şimdi kolaylaştı çok şükür Yorum bağlantısı
Recommended Posts