Misafir 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Yağ varmı !! var var... Su varmı !! var var... Şeker varmı !! var var... E ne duruyorsun ? Helva yapsana... İbrahim sende st yapsana,ne duruyorsun... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 Yağ varmı !! var var... Su varmı !! var var... Şeker varmı !! var var... E ne duruyorsun ? Helva yapsana... İbrahim sende st yapsana,ne duruyorsun... Abi kıvamı tutturamıyoruz.Özel bi tarif verde yapalım Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Abi kıvamı tutturamıyoruz.Özel bi tarif verde yapalım İlteber gibi biri varken bize söz kalmaz....ha parlamıyor de parlatalım Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ilteber abi nokta atisi yapmış 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 İlteber gibi biri varken bize söz kalmaz....ha parlamıyor de parlatalım İlteber abi sağolsun herzaman yanımda o olmasa connecti bile satmazdım ben ticari ile devam ediyor olurdum. .Ama birgün senin mekana da getireceğim Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ilteber abi nokta atisi yapmış Teşekkürler Cengiz cümlemize.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Ibrahimin daha şekeri eksik Olips verelim full nane.. İlteber abi sağolsun herzaman yanımda o olmasa connecti bile satmazdım ben ticari ile devam ediyor olurdum. .Ama birgün senin mekana da getireceğim Mekan açık kardeşim buyrun gelin... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 (düzenlendi) Olips verelim full nane.. Mekan açık kardeşim buyrun gelin... Abi çift elma daha güzel 8 Mayıs 2014 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Abi çift elma daha güzel Torkun taze daha iyice açılsın öyle gel o zaman Yorum bağlantısı
İbrahim Can 8 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2014 Torkun taze daha iyice açılsın öyle gel o zaman O şekil yapalım ozaman abi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Makina çok fena geliyor, süreci biliyoruz. Bu konu çok hit yapar. Atın fava bekleyin. Temiz olsun yavaş olsun kardeşim inş.. Yorum bağlantısı
Nurettin Özdemir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin Teşekkürler cümlemize inş.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 Farlarimiz bi-xenon yapilmak uzere adresine birakildi.Trend farlari takinca araba cok degisiyormus be:) Gozlerini soktuk.. Trend gozlerle bir sure idare etcez.. 3 Yorum bağlantısı
Tanju Açargül 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 sonucu şimdiden çok merak ettim:) maşallah 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Maşallah kazası belasiz kullanirsin inslh 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 İbo far yıkamada yaptırırsın sen Mercan'ınki gibi. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 İbo far yıkamada yaptırırsın sen Mercan'ınki gibi.Onlar ince isler abim sirayla yapilacak hayirlisiyla ins.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 10 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2014 İbo fırtına hayırlı olsun güle güle ağız tadıyla sağlıklı sıhhatli binmek nasip etsin .Yapılan modifiyeler yerinde güzel olmuş.Tesekkurler Serkan abi cumlemize ins.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 sonucu şimdiden çok merak ettim:) maşallahBende merakla bekliyorum. Ama guzel olcagindan suphem yok. Ilker Kemal abi bu isin ehlii. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Allah kaza bela vermesin iyi günerde sağlıcakla güle güle binin inşallah. Maşallah Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Allah kaza bela vermesin iyi günerde sağlıcakla güle güle binin inşallah. MaşallahTesekkurler Öztunc abi cumlemize ins.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 Sistem ne olacak İbrahim detay alalım Valla Guner ben fazla bilmiyorum bu isi Ilteber abininki gibi olcak bi ampuller onun markadan olmicak ondan yokmus koito bakas ds2 mi ne ole bisedi galiba:D Goksel abi detayini yazar.. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 O zaman şöyle yapalım. Abi burdan sistemin ayrıntılarını alalım özelden de maliyetini :D:DAma led falan yapmadik sade bise istedim amerikan parklar yeterli zaten bukadarini soleyebilirim:) Yorum bağlantısı
Recommended Posts