Furkan Avcı 20 Nisan 2014 Yazar Paylaş 20 Nisan 2014 Satılık portif var, seyyar lift niyetine :D çay içiyordum puf oldu 1 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Furkan hocam (ustam) bu gidişle özel servisi yakında açarsın gibi. Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Nisan 2014 Paylaş 20 Nisan 2014 Furkan Usta, benim aracın trigeri değişecek de, ne zaman getirsem size acaba. Kardeşim ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Furkan eline sağlık Önümüzdeki ay Eskişehir'e Zeynayı almaya geleceğim nasipse benim aracın bakımı'da gelmişti e artık ellerinden öper 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Furkan Usta, benim aracın trigeri değişecek de, ne zaman getirsem size acaba. Kardeşim ellerine sağlık. Ben triger değişecek kadar bilmiyorum Ali hocam, onlar şimdilik zor. Ama yağını suyunu değişirim Furkan eline sağlık Önümüzdeki ay Eskişehir'e Zeynayı almaya geleceğim nasipse benim aracın bakımı'da gelmişti e artık ellerinden öper Abi senin yanında bize halt yemek düşer, saygılar 1 Yorum bağlantısı
Berat Erdem Aktaş 19 Mart 2015 Paylaş 19 Mart 2015 Arabayı hortumlarken, Özkan bidonları getir ne güldüm ya elinize sağlık güle güle kullanın aracınızı 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Nisan 2015 Yazar Paylaş 11 Nisan 2015 Geçen İki hafta önce Özkan Yalova'da Hüseyin hoca (Matur) ile beraber mondeo'nun bakımını yaptırdı. Allah razı olsun hoca sayesinde çok komik bir rakama; Castrol Edge 5w-30 6.5 litre yağ (1.5 litre kalan alındı) + yağ filtresi + polen filtresi + hava filtresi değişti. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Nisan 2015 Yazar Paylaş 11 Nisan 2015 Bu arada kesinlikle motor sesi azalmış, ben geçen hafta Karamürsel'de direk farkettim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Turkiye de ki sayili mondeo lar arasına girdi bu arac bence. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Turkiye de ki sayili mondeo lar arasına girdi bu arac bence. Kilometre 115.000 oldu abi Rahmetli babam 2011 de 90.000 de almıştı. Şerefsiz birinin elinde olsa kilometreyi 50.000 e düşürüp satsa kimse sorgulamaz maaşallah 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Sat dedim bana satmadı bende olsa şimdi 150k idi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Allah kaza bela vermesin uzunca bir süre kalır inşallah, yoksa forumdan ve gerçek binici biri harici satmayacağım. Sat dedim bana satmadı bende olsa şimdi 150k idi 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Klasik olana kadar devam, güzel günlerde kullanın kardeşim. Selamlar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Klasik olana kadar devam, güzel günlerde kullanın kardeşim. Selamlar. Allah hep seninle olsun güzel abim benim, aleyküm selam... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Allah hep seninle olsun güzel abim benim, aleyküm selam... Amin Allah cümlemizin yoldaşı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Masallah hamdiye... Guzel araba,daha da guzellesmistir.. Saklayabildiginiz kadar saklayin abi... Allah kaza bela gostermesin... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Nisan 2015 Yazar Paylaş 12 Nisan 2015 Masallah hamdiye... Guzel araba,daha da guzellesmistir.. Saklayabildiginiz kadar saklayin abi... Allah kaza bela gostermesin... Allah razı olsun, inşallah bakalım, yerine iyisini alalım derse anam o zaman değişiriz ancak. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 Allah razı olsun, inşallah bakalım, yerine iyisini alalım derse anam o zaman değişiriz ancak.Annemiz oyle birsey dediginde,nasip olsa da bi Eskisehir daha yapsak insallah abi ... Boyle bir arabaya hergun birsey yapardim herhalde.. Hayirlisi herseyin... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 12 Nisan 2015 Paylaş 12 Nisan 2015 kazasız belasız inşallah.Bakım budur.Elinize sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 24 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2016 Bugün, hamdinin 130.000 bakımı geldi, Yağ - Yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve mazot filtresi değişti. Tek bir aksilik yaşadık, yağ filtresinin kapağını sökmek için gerekli aparatımız yoktu ingiliz anahtarı ile sıkarken kapağı çatlatmışız farketmeden, arabayı çalıştırdık her şey güzel, bir eğilip bakayım sızıntı var mı dedim ne göreyim, foşur foşur kapaktan atıyor yarım litre yağ akmıştı yere hemen motoru durdurduk. Gidip kapağın yenisini aldık, birde 36 lık lokma ucuda aldım sonraki bakımları riske atmamak için İçindeki yağı karterden boşaltıp, yeni kapağı taktıktan sonra geri doldurduk, işlem tamamlandı. Çok şükür bir sıkıntı yok. Not: Mazot filtresini değişirken yine hortumladık hamdiyi :D 3 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2016 Paylaş 24 Ağustos 2016 Bugün, hamdinin 130.000 bakımı geldi, Yağ - Yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve mazot filtresi değişti. Tek bir aksilik yaşadık, yağ filtresinin kapağını sökmek için gerekli aparatımız yoktu ingiliz anahtarı ile sıkarken kapağı çatlatmışız farketmeden, arabayı çalıştırdık her şey güzel, bir eğilip bakayım sızıntı var mı dedim ne göreyim, foşur foşur kapaktan atıyor yarım litre yağ akmıştı yere hemen motoru durdurduk. Gidip kapağın yenisini aldık, birde 36 lık lokma ucuda aldım sonraki bakımları riske atmamak için [emoji14] İçindeki yağı karterden boşaltıp, yeni kapağı taktıktan sonra geri doldurduk, işlem tamamlandı. Çok şükür bir sıkıntı yok. Not: Mazot filtresini değişirken yine hortumladık hamdiyi :D Yakındır abi açacaksın bi tükkan Eline koluna sağlık [emoji106] Yorum bağlantısı
Gürkan Dursun 15 Eylül 2016 Paylaş 15 Eylül 2016 Özellikle mazot filtresi kismini tebrik ediyorum.. bir turlu çözemedim ben o isi.. mazot filtresine ozel egitim basligi acilsa yeridir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts