İçeriğe Yönlendir

2006 Mondeo Tdci (Hamdi) Genel Bakım

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı

Satılık portif var, seyyar lift niyetine

:D :D :D çay içiyordum puf oldu :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Furkan hocam (ustam) bu gidişle özel servisi yakında açarsın gibi. :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Furkan Usta, benim aracın trigeri değişecek de, ne zaman getirsem size acaba.  :biggrin:

Kardeşim ellerine sağlık.  :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Furkan eline sağlık :bravo: Önümüzdeki ay Eskişehir'e Zeynayı almaya geleceğim nasipse benim aracın bakımı'da gelmişti e artık ellerinden öper ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Furkan Usta, benim aracın trigeri değişecek de, ne zaman getirsem size acaba.  :biggrin:

Kardeşim ellerine sağlık.  :bravo:  :bravo:

Ben triger değişecek kadar bilmiyorum Ali hocam, onlar şimdilik zor. Ama yağını suyunu değişirim :)

Furkan eline sağlık :bravo: Önümüzdeki ay Eskişehir'e Zeynayı almaya geleceğim nasipse benim aracın bakımı'da gelmişti e artık ellerinden öper ;)

Abi senin yanında bize halt yemek düşer, saygılar  :tap2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Berat Erdem Aktaş

Arabayı hortumlarken, Özkan bidonları getir :D

ne güldüm ya  :hahahoho:  elinize sağlık güle güle kullanın aracınızı  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Furkan Avcı

Geçen İki hafta önce Özkan Yalova'da Hüseyin hoca (Matur) ile beraber mondeo'nun bakımını yaptırdı. Allah razı olsun hoca sayesinde çok komik bir rakama;

Castrol Edge 5w-30 6.5 litre yağ (1.5 litre kalan alındı) + yağ filtresi + polen filtresi + hava filtresi değişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bu arada kesinlikle motor sesi azalmış, ben geçen hafta Karamürsel'de direk farkettim :nazar:

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Turkiye de ki sayili mondeo lar arasına girdi bu arac bence.

Kilometre 115.000 oldu abi Rahmetli babam 2011 de 90.000 de almıştı. Şerefsiz birinin elinde olsa kilometreyi 50.000 e düşürüp satsa kimse sorgulamaz maaşallah :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Allah kaza bela vermesin uzunca bir süre kalır inşallah, yoksa forumdan ve gerçek binici biri harici satmayacağım.

Sat dedim bana satmadı :) bende olsa şimdi 150k idi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Klasik olana kadar devam, güzel günlerde kullanın kardeşim. Selamlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Klasik olana kadar devam, güzel günlerde kullanın kardeşim. Selamlar.

Allah hep seninle olsun güzel abim benim, aleyküm selam...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara

Allah hep seninle olsun güzel abim benim, aleyküm selam...

Amin Allah cümlemizin yoldaşı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Masallah hamdiye... Guzel araba,daha da guzellesmistir.. Saklayabildiginiz kadar saklayin abi... Allah kaza bela gostermesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Masallah hamdiye... Guzel araba,daha da guzellesmistir.. Saklayabildiginiz kadar saklayin abi... Allah kaza bela gostermesin...

Allah razı olsun, inşallah bakalım, yerine iyisini alalım derse anam o zaman değişiriz ancak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Allah razı olsun, inşallah bakalım, yerine iyisini alalım derse anam o zaman değişiriz ancak.

Annemiz oyle birsey dediginde,nasip olsa da bi Eskisehir daha yapsak insallah abi :)... Boyle bir arabaya hergun birsey yapardim herhalde.. Hayirlisi herseyin...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

kazasız belasız inşallah.Bakım budur.Elinize sağlık...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Furkan Avcı

Bugün, hamdinin 130.000 bakımı geldi, Yağ - Yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve mazot filtresi değişti.

Tek bir aksilik yaşadık, yağ filtresinin kapağını sökmek için gerekli aparatımız yoktu ingiliz anahtarı ile sıkarken kapağı çatlatmışız farketmeden,

arabayı çalıştırdık her şey güzel, bir eğilip bakayım sızıntı var mı dedim ne göreyim, foşur foşur kapaktan atıyor yarım litre yağ akmıştı yere hemen motoru durdurduk.

Gidip kapağın yenisini aldık, birde 36 lık lokma ucuda aldım sonraki bakımları riske atmamak için :p

İçindeki yağı karterden boşaltıp, yeni kapağı taktıktan sonra geri doldurduk, işlem tamamlandı.

Çok şükür bir sıkıntı yok.

Not: Mazot filtresini değişirken yine hortumladık hamdiyi :D :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Bugün, hamdinin 130.000 bakımı geldi, Yağ - Yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi ve mazot filtresi değişti.

Tek bir aksilik yaşadık, yağ filtresinin kapağını sökmek için gerekli aparatımız yoktu ingiliz anahtarı ile sıkarken kapağı çatlatmışız farketmeden,

arabayı çalıştırdık her şey güzel, bir eğilip bakayım sızıntı var mı dedim ne göreyim, foşur foşur kapaktan atıyor yarım litre yağ akmıştı yere hemen motoru durdurduk.

Gidip kapağın yenisini aldık, birde 36 lık lokma ucuda aldım sonraki bakımları riske atmamak için [emoji14]

İçindeki yağı karterden boşaltıp, yeni kapağı taktıktan sonra geri doldurduk, işlem tamamlandı.

Çok şükür bir sıkıntı yok.

Not: Mazot filtresini değişirken yine hortumladık hamdiyi :D :D

Yakındır abi açacaksın bi tükkan :) Eline koluna sağlık [emoji106]
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Gürkan Dursun

Özellikle mazot filtresi kismini tebrik ediyorum.. bir turlu çözemedim ben o isi.. mazot filtresine ozel egitim basligi acilsa yeridir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...