İçeriğe Yönlendir

Araç Içi Temizlik

Enes Ayan

Recommended Posts

Enes Ayan

Aracınız için kullanıp memnun kaldığınız temizlik malzemeleri varmı özellikle ön konsul ve plastik aksam ve halı döşeme için benim aracımda döşeme bej renkte bu konuda biraz muzdaribim güzel görünsede leke gösteriyor . Temizlemek için ne kullanmalıyım ? 

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Döşemeler için Aspirins kullanabilirsiniz.Torpido ve plastik aksam içinde Sonax v.b ürünlerden alabilirsiniz..

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kesinlikle kendi kullandığım Meguars ürünleri.

Kullanımı çok basit ilk önce yüzeyleri temiz nemli bezle tozu vs alıyoruz sonra ürünü fiber beze sıkıp kauçuk ve vinilleri siliyoruz.Fabrika çıkışı gibi ışıl ışıl parlıyor,en önemliside kesinlikle uzun ömürlü ve kesinlikle toz pislik vs. tutmuyor bu ürünlere kefilim  :)

Kapı fitillerine dış siyah aksamlara vs herşeye gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz zaten uyguladıktan sonra nedemek istediğimi anlıyacaksınız saygılarımla.

g4016-500x500.pngotm8514512.jpg

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Uygulama pedine yazık onunla boya koruma yapabilirsiniz.Mikrofiber beze sıkıp bence silebilirsiniz.Sakın uygulanacak yere sıkıp silmeyin özellikle camlara gelirse hemen silin lekesi çıkmıyor bilgilerinize =)

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)

güzel ürün, kablo uzunluğu da fena değil: http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-arac-supurgesi-12v-sinbo-svc-3460-106193957.

edit: paspasları da lastikleri parlattığım bezle siliyorum en son, özellikle paspaslar siyahsa çok iyi oluyor.

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Uygulama pedine yazık onunla boya koruma yapabilirsiniz.Mikrofiber beze sıkıp bence silebilirsiniz.Sakın uygulanacak yere sıkıp silmeyin özellikle camlara gelirse hemen silin lekesi çıkmıyor bilgilerinize =)

Aldığım yer pedle yedire yedire uygula dedi. Bez bu malzemeyi emiyor onu da denedim.Ped daha iyi geldi. Bu ürünü alırken aşağıdaki ürünü de aldım ondan da ped çıktı zaten. toplam 2 sarı 1 mor ped var işimi görüyor :)

N5mMUny.jpg

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Meguars ın tüm ürünlerini bilirim prof veya amatör tüm ürünlerini.Hatta aracımı kendimden başka kimseye yıkatmam 2 hafta sonrada polisajla boya bakım vs yapıcam.

Uygulama pedleri belli zamandan sonra yırtılıyor ve hediye oldukları için bek kaliteli değiller en güzeli yine mequarsın el uygulama pedi;

120390395c5g.jpg

otm853080.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş
(düzenlendi)

Bej döşemeler için kaliteli marka Asprin ve kosla oxyaction halı muhteşem karışım bilginize...

tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Meguars ın tüm ürünlerini bilirim prof veya amatör tüm ürünlerini.Hatta aracımı kendimden başka kimseye yıkatmam 2 hafta sonrada polisajla boya bakım vs yapıcam.

Uygulama pedleri belli zamandan sonra yırtılıyor ve hediye oldukları için bek kaliteli değiller en güzeli yine mequarsın el uygulama pedi;

aynen bende öyleyim. araba yıkama keyfimi kimseye vermem :) meguiars ın tüm ürünleri çok iyi bende yavaş yavaş bi set oluşturuyorum.Elimdeki sette şu aşağıdakiler var şimdilik. Varsa kesinlikle şunu da al diyeceğiniz başka ürün tavsiye alabilirim :)

MHeoM44.jpg

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Aracımı yıkarken:

nxtwash.gifveya 73_buyuk_zoom.jpg

Yıkama eldiveni en önemlisi çünkü yapısı sayesinde pislikleri içine hapsedip boyayı çizmiyor:

vqfxq.jpg

Kurulama bezi:

botm852000227.jpgKesinlikle mükemmel bir kurulama bezi komple aracı kuruluyor bıraksan 2 araç kurulucak.

Boya koruma ömrünü uzatmak için:

meguiars-ultimate-quick-detailer-650-ml-163_0905_product_spotlight_00z+meguiars_Bu iki ürünü kurulanmış boyalı yüzeye bölgesel aynı anda sıkıp kullanıyorum.12 saat sonra içerdikleri koruma sayesinde showcar ışıltısı yakalıyorum.

Bu spreyleri bölgesel yüzeye sıkıp silmek için ise:

110360890_tn24_0.jpg

Jant için:

Formula-1-Gold-Jant-Temizleyici-ve-ParlaBalata pisliği vs olduğu için bu ucuz ürünü tercih ediyorum.Aynı anda 4 janta sıkıp ilk sıktığım janta dönüp bu ürünle hiç uğraşmadan temizliyorum:

285_buyuk_zoom.jpg

Lastik parlatıcı en beğendiğim toz pislik veya sararma yapmayan pırıl pırıl parlatan ve haftalarca etkisi süren:

2014316145333_meguiarsnxtlastiktemizleyi

Normal yıkama ve boya koruma süresini uzatan yıkama şeklim budur.Ayriyetten aracınızı yıkarken iki kova yapın biri şampuanlı su diğeri ise dolu saf su olsun.Mesela aracın tavanınnı şampuanla yıkadınız eldivene hapsolan pislikler vs tekrar şampuanlı kovaya sokmadan saf su kovasına 1 kere daldırıp çıkartın sonra şampuanlı kovaya daldırıp bölgesel yıkamayı gerçekleştirin.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bunun ilk orjinali bu mu acaba..değişik isimlerde o kadar çok var ki her markette 2-3 çeşit aspirinss, aspiriks, aspirens, gaspirin, aspirex falan filan :D

Bence aspirin vs uğraşacağınıza bırakacağı detarjanı temizleyecem diye uğraşacağınıza mükemmel bir ürün olan:

OA_1621287.jpg

1 hafta önce 98 model içi leş gibi olan passat araca uyguladım.Azım açık kaldı pislikler nereye gitti anlamadım.Mesela uygulanacak döşeme veya tavan vs. sıkıp ucundaki tırtırlı başlığıyla çok az bir şekilde yaklaşık 3-4 saniye fırçalayıp az nemli bezle siliyorsunuz ve sonuç gözlerinize inanamayacaksınız.Ben uygularken azım açık kaldı.

Hatta yan komşum geldi eşini çağırdı hanım baksana nasıl olmuş tertemiz eşide rica etti benden evdeki bembeyaz koltuğuna kola çay karışımı gibi birşey dökülmüş ve ne yaptıysa çıkartamamış bu ürünü denedi yaklaşık 10 saniyelik işlemle kirden eser kalmadı.

Yorum bağlantısı
Enes Ayan
(düzenlendi)

Aracımı bu gün yıkattım yıkamadan çıkıp kuruyunca tavan böyle beyazlamış gibiydi iyi kurulnamamış falan dediler vernik attı diye korktum ama pasta cila sürdü  azıcık bir kesimine gitti ama komple 100 lira istedi. Bunun daha ucuz yollusu yokmu iç kuaför için se 150 lira istiyorlar.

tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

En iyi döşeme vs temizliğide:

Gönderilen Resim

Diğer ev ürünleri kullanmayı tercih etmem.

bu izleri temizliyor mu lekeler cikiyor mu alcam birazdan
Yorum bağlantısı
Enes Ayan

bu izleri temizliyor mu lekeler cikiyor mu alcam birazdan

bende aldım gelmesini bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

bende aldım gelmesini bekliyorum.

ben alisveris merkezine gidip alcam bakalim nasilmis
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kesinlikle tüm izleri temizliyor.Uygulanacak yere sıkın 2 saniye bekleyin,fırçasıyla 3-4 sanıye bastırmadan fırçalayın ve çok az nemli bezle silin gözlerinize inanamayacaksınız.

Uygulamayı mesela tavana uygulayacaksanız çok az bölüm bölüm yapın ki daha temiz olur.Mesela 40*40 cm gibi yapıp devam edin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Enes Ayan

Carpex adlı ürünü aldim gerçekten çok etkili kullanimi kolay yalniz çok kir varsa iki kutu almanizi öneririm

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...