İçeriğe Yönlendir

Asya Tipi Stop Ve Sony Teybim

Mustafa Şahin2

Recommended Posts

İyi günlerde kazasız belasız  kullan Mustafa sonyde çok yakışmış.Klima düğmeleride gelince süper olur. :):good1: Resimleri bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
(düzenlendi)

İyi günlerde kazasız belasız  kullan Mustafa sonyde çok yakışmış.Klima düğmeleride gelince süper olur. : :):good1: Resimleri bekliyoruz.

teşekkürler abi :) geldi montajı yapıldı 

AMakTV3.jpg

tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Maşallah diyelimde nazar değmesin. :good1::nazar:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Uğur Samyeli

Ya şu neşterle teyp sökme olayını resimli anlatsaydınız keşke.Takılış biçimi ve sökülmesi gibi..

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Ya şu neşterle teyp sökme olayını resimli anlatsaydınız keşke.Takılış biçimi ve sökülmesi gibi..

abi neşterin düz tarafı dısa gelecek sekilde yuvalara yerleştiriyoruz.tırnaklar zaten sıkısacak ve neşter yerinden oynamayacak. hepsine synı işlemi uyguladıktan sonra bıcak yardımıyla teybin kenarından kendinize doğru cektimmi geliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Şu klima düğmelerini nasıl değiştircem bende onu kara kara düşünmekteyim. Bu arada hayırlı olsun ses kalitesi inanılmaz şekilde hemen değişiyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Şu klima düğmelerini nasıl değiştircem bende onu kara kara düşünmekteyim. Bu arada hayırlı olsun ses kalitesi inanılmaz şekilde hemen değişiyor

Çok basıt peçeteyi klıma duğmesnn ustune koyup penseyle kendinize çekıyorsunuz.1 dakıka bıle surmuyor :)
Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Çok basıt peçeteyi klıma duğmesnn ustune koyup penseyle kendinize çekıyorsunuz.1 dakıka bıle surmuyor :)

Benim aracım 2006 makyajlı fiesta bu peçete ve pense işlemi işe yarar mı :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Benim aracım 2006 makyajlı fiesta bu peçete ve pense işlemi işe yarar mı :D

sökmesi aynı da yeni düğmeler için küçük bir işlem gerektiriyor diye biliyorum :D

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

sökmesi aynı da yeni düğmeler için küçük bir işlem gerektiriyor diye biliyorum :D

söküldukten sonra işlem yapması basit :) teşekkür ederim
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Bildiğim kadarıyla bu düğmelerin sökülmesi öyle tutup çekmeyle falan çıkmıyormuş Fiesta da.Panelin sökülmesi gerekiyormuş...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...