İçeriğe Yönlendir

Asya Tipi Stop Ve Sony Teybim

Mustafa Şahin2

Recommended Posts

Mustafa Şahin2

İlk resimde gördüğünüz neşterleri aparat olarak kullandım.Deliklere oturttuktan sonra bıcak yardımıyla kendime doğru cektim teyibi..Neşterlerde hiçbir işlem yok olduğu gibi taktım tırnaktan kurtardım

Aracımı bilmeyenler ve hatırlamayanlar için konusu..

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243568-buda-benim-focus-2gonzales/

Gj3mWuJ.jpg

ufuejH8.jpg

jIwjRS6.jpg

ljsBXd5.jpg

Sony teyibin kalitesini gerçekten anlatamam.Track cd yapmaktan sıkıldım ve bu cok iyi oldu sesi tok ve net cıkıyor şiddetle öneririm!

Erkan abim saolsun güzel bi şekilde paketlemiş yollamıs bu stoplar gercekten harika.Yuvalarına orjinal gibi oturdu.

drMBdZW.jpg

LLQFWWH.jpg

Tz0ZbG0.jpg

m0QrYyD.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Haıylrı olsun. Teyp ekranı sanıyorum temizlik istiyor. Forumda detaylı konusu mevcut.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Hayırlı olsun.Seste bariz kalite farkı oluşmuştur :) Stoplara gelince.Dış kısımda ikinci bir şeffaf pleksiglass bölüm mü var? Biraz garip duruyor...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Teyp ekranı temizliği ve CD okumama (Göz temizliği) için fiyat sordum, 50 den başlar, 180 e kadar yolu var dediler.  :shok: Şenliğe aparatlarla gelenlere rüşvet kaşılığı temizlettiriyim bari  :seytan:

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Haıylrı olsun. Teyp ekranı sanıyorum temizlik istiyor. Forumda detaylı konusu mevcut.

flashtan dolayı öyle görünüyor abi en büyük korkumdu Allaha Şükür cok iyi aydınlatıyor

Hayırlı olsun.Seste bariz kalite farkı oluşmuştur :) Stoplara gelince.Dış kısımda ikinci bir şeffaf pleksiglass bölüm mü var? Biraz garip duruyor...

dışı şeffaf abi bence böyle daha güzel duruyor :)

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Hayirli olsun.Sony teybe acilen benimde ihtiyacım var. Kafam karıştı jant lastikten mi başlasam spoilerden mi teypten mi karar veremedim. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hayırlı olsun.sırada ne var ? Makyajlı kasa tamponu mu ? :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Hayirli olsun.Sony teybe acilen benimde ihtiyacım var. Kafam karıştı jant lastikten mi başlasam spoilerden mi teypten mi karar veremedim. :)

tesekkurler.tayp derim ben :D

Hayırlı olsun.sırada ne var ? Makyajlı kasa tamponu mu ? :p

tesekkurler.ne denk gelirse artık :D

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Güzel olmuş Teyb içinde hayırlı olsun Bence Bide Aygazlardan kurtulmanız lazım. Bir de denk gelirse çerçeve. ( Çerçeveye ihtiyaç olmayabilir. Bizimkinlerden göz alışkınlığı olduğu için farklı duruyor. )

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Güzel olmuş Teyb içinde hayırlı olsun Bence Bide Aygazlardan kurtulmanız lazım. Bir de denk gelirse çerçeve. ( Çerçeveye ihtiyaç olmayabilir. Bizimkinlerden göz alışkınlığı olduğu için farklı duruyor. )

teşekkürler.Şuan da kargoda geliyor düğmeler :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

focus-sedan-2-ve-25-kasa-asya-stop yakından fotoğraflar var bu konuda, kırmızı yer içeride dış kapağı şeffaf dediğiniz gibi.

güle güle kullanın ikisinide, stopların akşam yanık halini atabilirmisiniz, 2.5 da soket tam oturmadıpından sanırım ışık dağılımı kötü oldu, focus 2 de nasıl merak ettim.  bende bu şekilde oldu.

wshxyNt.jpg

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

focus-sedan-2-ve-25-kasa-asya-stop yakından fotoğraflar var bu konuda, kırmızı yer içeride dış kapağı şeffaf dediğiniz gibi.

güle güle kullanın ikisinide, stopların akşam yanık halini atabilirmisiniz, 2.5 da soket tam oturmadıpından sanırım ışık dağılımı kötü oldu, focus 2 de nasıl merak ettim.  bende bu şekilde oldu.

aksam olsun ceker atarım abi

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Yakışır kardeşime. Güzel olmuş Mustafa ;)

eyvallah abim :) hediye ettğin spoileri yapıstıracak birşey bulsam anamurdan dönmeden onuda yapıstıracam ya :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

sisler kapalıyken

8rzSe3v.jpg

wn7G9kM.jpg

sisler acıkken

pTnOQF3.jpg

eocCYQy.jpg

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullan Mustafa, özellikle teybin sesi her şeye bedel bence.....

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

Güle güle kullan Mustafa, özellikle teybin sesi her şeye bedel bence.....

teşekkürler abim, dünya varmıs vala :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

telefonla çekilmiş sanırım fotolar birşey anlaşılmıyor. varsa makine ile yada ışık ayarını (+/-) en kısık değere getirip (-3 falan olur genelde) çekebilirmisin zahmet olmazsa, tam arkasından.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2
(düzenlendi)

telefonla çekilmiş sanırım fotolar birşey anlaşılmıyor. varsa makine ile yada ışık ayarını (+/-) en kısık değere getirip (-3 falan olur genelde) çekebilirmisin zahmet olmazsa, tam arkasından.

makine yok abi ama sizin ışık şiddetiyle aynı gibi bence yeterli

iZF2hPF.jpg

rCTTCt5.jpg

buda arkadasımın aracı ona da taktık.

iLjG8fx.jpg

tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...