Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 İlk resimde gördüğünüz neşterleri aparat olarak kullandım.Deliklere oturttuktan sonra bıcak yardımıyla kendime doğru cektim teyibi..Neşterlerde hiçbir işlem yok olduğu gibi taktım tırnaktan kurtardım Aracımı bilmeyenler ve hatırlamayanlar için konusu.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243568-buda-benim-focus-2gonzales/ Sony teyibin kalitesini gerçekten anlatamam.Track cd yapmaktan sıkıldım ve bu cok iyi oldu sesi tok ve net cıkıyor şiddetle öneririm! Erkan abim saolsun güzel bi şekilde paketlemiş yollamıs bu stoplar gercekten harika.Yuvalarına orjinal gibi oturdu. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Haıylrı olsun. Teyp ekranı sanıyorum temizlik istiyor. Forumda detaylı konusu mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Alper Keskin 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hayırlı olsun.Seste bariz kalite farkı oluşmuştur Stoplara gelince.Dış kısımda ikinci bir şeffaf pleksiglass bölüm mü var? Biraz garip duruyor... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Teyp ekranı temizliği ve CD okumama (Göz temizliği) için fiyat sordum, 50 den başlar, 180 e kadar yolu var dediler. Şenliğe aparatlarla gelenlere rüşvet kaşılığı temizlettiriyim bari Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Haıylrı olsun. Teyp ekranı sanıyorum temizlik istiyor. Forumda detaylı konusu mevcut. flashtan dolayı öyle görünüyor abi en büyük korkumdu Allaha Şükür cok iyi aydınlatıyor Hayırlı olsun.Seste bariz kalite farkı oluşmuştur Stoplara gelince.Dış kısımda ikinci bir şeffaf pleksiglass bölüm mü var? Biraz garip duruyor... dışı şeffaf abi bence böyle daha güzel duruyor Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 hayırlı olsun. stoplar japon balıkları gibi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hayirli olsun.Sony teybe acilen benimde ihtiyacım var. Kafam karıştı jant lastikten mi başlasam spoilerden mi teypten mi karar veremedim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hayırlı olsun.sırada ne var ? Makyajlı kasa tamponu mu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Hayirli olsun.Sony teybe acilen benimde ihtiyacım var. Kafam karıştı jant lastikten mi başlasam spoilerden mi teypten mi karar veremedim. tesekkurler.tayp derim ben Hayırlı olsun.sırada ne var ? Makyajlı kasa tamponu mu ? tesekkurler.ne denk gelirse artık Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Güzel olmuş Teyb içinde hayırlı olsun Bence Bide Aygazlardan kurtulmanız lazım. Bir de denk gelirse çerçeve. ( Çerçeveye ihtiyaç olmayabilir. Bizimkinlerden göz alışkınlığı olduğu için farklı duruyor. ) Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Güzel olmuş Teyb içinde hayırlı olsun Bence Bide Aygazlardan kurtulmanız lazım. Bir de denk gelirse çerçeve. ( Çerçeveye ihtiyaç olmayabilir. Bizimkinlerden göz alışkınlığı olduğu için farklı duruyor. ) teşekkürler.Şuan da kargoda geliyor düğmeler Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hayırlı olsun.Seste bariz kalite farkı oluşmuştur Stoplara gelince.Dış kısımda ikinci bir şeffaf pleksiglass bölüm mü var? Biraz garip duruyor... focus-sedan-2-ve-25-kasa-asya-stop yakından fotoğraflar var bu konuda, kırmızı yer içeride dış kapağı şeffaf dediğiniz gibi. güle güle kullanın ikisinide, stopların akşam yanık halini atabilirmisiniz, 2.5 da soket tam oturmadıpından sanırım ışık dağılımı kötü oldu, focus 2 de nasıl merak ettim. bende bu şekilde oldu. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 focus-sedan-2-ve-25-kasa-asya-stop yakından fotoğraflar var bu konuda, kırmızı yer içeride dış kapağı şeffaf dediğiniz gibi. güle güle kullanın ikisinide, stopların akşam yanık halini atabilirmisiniz, 2.5 da soket tam oturmadıpından sanırım ışık dağılımı kötü oldu, focus 2 de nasıl merak ettim. bende bu şekilde oldu. aksam olsun ceker atarım abi Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Yakışır kardeşime. Güzel olmuş Mustafa eyvallah abim hediye ettğin spoileri yapıstıracak birşey bulsam anamurdan dönmeden onuda yapıstıracam ya Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hayırlı olsun stoplar çok güzel durmuş... 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 focus-sedan-2-ve-25-kasa-asya-stop yakından fotoğraflar var bu konuda, kırmızı yer içeride dış kapağı şeffaf dediğiniz gibi. güle güle kullanın ikisinide, stopların akşam yanık halini atabilirmisiniz, 2.5 da soket tam oturmadıpından sanırım ışık dağılımı kötü oldu, focus 2 de nasıl merak ettim. bende bu şekilde oldu. sisler kapalıyken sisler acıkken Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Güle güle kullan Mustafa, özellikle teybin sesi her şeye bedel bence..... Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Güle güle kullan Mustafa, özellikle teybin sesi her şeye bedel bence..... teşekkürler abim, dünya varmıs vala 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 telefonla çekilmiş sanırım fotolar birşey anlaşılmıyor. varsa makine ile yada ışık ayarını (+/-) en kısık değere getirip (-3 falan olur genelde) çekebilirmisin zahmet olmazsa, tam arkasından. Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 19 Nisan 2014 Yazar Paylaş 19 Nisan 2014 (düzenlendi) telefonla çekilmiş sanırım fotolar birşey anlaşılmıyor. varsa makine ile yada ışık ayarını (+/-) en kısık değere getirip (-3 falan olur genelde) çekebilirmisin zahmet olmazsa, tam arkasından. makine yok abi ama sizin ışık şiddetiyle aynı gibi bence yeterli buda arkadasımın aracı ona da taktık. 19 Nisan 2014 tarihinde Mustafa Şahinn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts