Sezgin Aktaş 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 (düzenlendi) Eve gidince evdeki aracada bir gunduz farı uygulaması yapayım dedım ve basladım gunduz farına işlemler şu sekılde reklam tabelalarında kulanılan smd samsung orgınal ledler elimde vardı her 3 lü olup toplamda 3 adet ayrı ayrı bırlestırdım ve yapıstırmaları falan yaptım babamın aracı kendısıde cok begendı ayreten tavan lambasınıda degıstırdım 15 Nisan 2014 tarihinde Sezgin Aktaş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Elinize sağlık , keşke yanan halini de görseydik.. Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 resımlerı yukluyorum baya yavas oldu Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Elinize sağlık , keşke yanan halini de görseydik.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 3 parçalı ledin ayrı olması sönükken biraz göze batıyor gibi geldi. Ama maşallah yanınca arada boşluk falan kalmamış Elinize sağlık. Parklardaki polis modu da iyiymiş Yol vermeyen olursa bir iki kere açıp kapayarak manuel çakar bile yapılır onlarla Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 teşekkurler arkdaslar polis tipi cakar rengarenk yanıp sonuyor park ampullerı Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Elinize sağlık ledler güzel görünüyor ancak o parklari polis görürse cezası büyüktür Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Elinize sağlık ledler güzel görünüyor ancak o parklari polis görürse cezası büyüktür cezaya birşey olmaz polisler babamı tanıyor hemn hemn cogu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 cezaya birşey olmaz polisler babamı tanıyor hemn hemn cogu Şehre dikkat etmemisim küçük yerleşim yerlerinde tanıdık olmasi güzel şehir dışına çıkarken dikkat edilmeli Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Şehre dikkat etmemisim küçük yerleşim yerlerinde tanıdık olmasi güzel şehir dışına çıkarken dikkat edilmeli tesekkurler sıkıntı olmaz umarım diğer sehırlerdede baba parkları gece acmaz oyle dırek kısaları yakar maksat alt tamponda sık dursun Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Eraba guzelmis bende blue ya yapmistim 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Eraba guzelmis bende blue ya yapmistim guzel olmus blue de yakısmıs orta karlık panjurada kenarlara aynı boyut sekılde yapsan daha canlılık kazanır arac :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 guzel olmus blue de yakısmıs orta karlık panjurada kenarlara aynı boyut sekılde yapsan daha canlılık kazanır arac :nazar: :nazar: aslinda guzel durdu iyi fikir ama boyle daha orjinal duruyor hic gunduz farim olmasa oraya yapmak mantikli olurmus aslinda amerikan park follow me home bagaj ustu spoyler difuzor ve on kismi plasti dip kaplama yapma planlarim var suan Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Eve gidince evdeki aracada bir gunduz farı uygulaması yapayım dedım ve basladım gunduz farına işlemler şu sekılde reklam tabelalarında kulanılan smd samsung orgınal ledler elimde vardı her 3 lü olup toplamda 3 adet ayrı ayrı bırlestırdım ve yapıstırmaları falan yaptım babamın aracı kendısıde cok begendı ayreten tavan lambasınıda degıstırdım Fotoğraf ekleyin biz ilk mesaja ekleriz, bir süre sonra düzenleme yapamazsınız... Yorum bağlantısı
Cavit Yordam 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Elinize sağlık güzel olmuş iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Sezgin Aktaş 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Fotoğraf ekleyin biz ilk mesaja ekleriz, bir süre sonra düzenleme yapamazsınız... tesekkurler Yorum bağlantısı
Recommended Posts