Gökhan Tongay 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Eveet sonunda yaptık baya iyi oldu Atıf beye çok teşekkürler. İşte resimler. Biz hep kilit mekanizmasının arka kısmıyla ilgilendik asıl kısım kilidin kendisiymiş. Antalyadakilere kendim montaj yapabilirim isteyen varsa yazsın 1 saate biter muhtemelen. Yorum bağlantısı
Atıf Dinçer 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Ben teşekkür ederim Gökhan bey,yardımcı olabildiysem. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 ya bu bagaj işide pek kötü bu arabada.Kayseriden arkadaşlar yokmu bana yardım edecek bu işi yapabilecek. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 kendiniz de yapabilirsiniz resimleri koydum. Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Gökhan bey malzeme olarak neler lazım? İçeriden bir düğmeye bastımmı açılsın yeter? Aracım bu Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Sahin doğan arka kapı acma motoru bisiklet teli ve kılıfı arkasındaki topuzu en ince olan olursa işinize daha iyi yarar. Motoru sabitlemek için vida ve kabloyu sabitlemek için bir ayak yeterli olur bir de kablo ve düğme. Kablo için koçtaş gibi yerlerden küçük raf ayağı bile alınabilir bir de kelepçe lazım kablonun gerginliğini ayarlamak için bişikletçilerde vardır yuvarlak bir dişli döndürdükçe geren ya da gevşeten. Bir de clips lazım o da motorun başına kabloyu sabitlemek için Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Çok teşekkür ederim gökhan bey malzemeleri bi toplimde sonra ne yapacağımı sorarım [emoji3] Yorum bağlantısı
Recommended Posts