İçeriğe Yönlendir

1998 Glx Otomatik Vites Spor Modunda Takılımış Gibi...

Yasin Özbek

Recommended Posts

Yasin Özbek

Merhaba, 1998 otomatik vites Glx aranıza katılıyorum, sorunum aracımın vites geçişleri yüksek devirde gerçekleşiyor. Şanzuman ve Genel bakımları yeni yapıldı ama soruna çare bulunamadı; en son motor beyninden(başka bir mekanik adı varmı bilemiyorum) kaynaklı olabileceği eklendi ekonomi modunu algılanamadı söylendi neler yapmalıyım.Aracımda Lpg yok Km bilgisi 135 000 Ekonomi modundan Spor moduna aldığımda spor modu işığım da çalışıyor ayrıca hiç bir uyarı ve arıza ışığı ikaz olarak yanmıyor. Tavsiye ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Spor moduna aldığınızda vites geçiş devirleri artıyor mu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

maslak size yakınsa test srüşü yapabiliriz, soru cevapla biraz zor ilerler, hele ki sport tuşu çalışmıyor ise, devir kaç mesela vites değişiminde? 4. vitese geçiyor mu?

o/d yanıp sönüyor mu?

Yorum bağlantısı
Yasin Özbek

Spor moduna aldığınızda vites geçiş devirleri artıyor mu?

vites geçişler o/v spor eko modlarında hep aynı süreci takip ediyor.

Yorum bağlantısı
Yasin Özbek

maslak size yakınsa test srüşü yapabiliriz, soru cevapla biraz zor ilerler, hele ki sport tuşu çalışmıyor ise, devir kaç mesela vites değişiminde? 4. vitese geçiyor mu?

o/d yanıp sönüyor mu?

merhaba Çağlar bey, sizinle tanışmak  çok isterim yeni üyeyim ama form daha öncede takip ediyordum Maslak uzak sayılmaz size ulaşabileceğim tel yada adres bilgisine ulaşırsam muhakkak size uğrarım. Aracım uygun yol şartlarında gaza hafifçe dokunulduğunda 2500 devirde tüm vitesleri 1-2-3-4 geçiriyor o/d modu ve spor modu gösterge ışıklarında bir sıkıntı yok çalışıyor son kontrolünü yapan arkadaş 0605 güç aktarımı rom test hatası kodu buldu sıfırlama yapamadığını diğer yapılan computestler sıkıntısız olduğunu olabilecek hatanın beynin sanki devir algısının spor modda olduğu gibi algıladığını belirtiyor. Gaza yüklendiğimizde araba vites değiştirmek için yüksek devirlere çıkıyor 4. viteste 2500 devirde 100-120 km hızla gidildiğinde gaza yüklenildiğinde hemen vites küçültüp 5000 devir ve üstüne  civarına çıkarak tekrar rahatlamak için gaza az yüklenmesini istiyor, sorunum yüzünden benzin istasyonuna resmen ortak oldum, çare bulabilirsek sevinirim ilgilenen okuyan yazan herkese teşekkürler..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...