Emre Usta 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 Bende Orjinalden yanayim.Tuna bey sayesinde ustaya yaptirdim tarif ettim.Katlanir ayna alip ids ile aktif olacagini dusunuyorum.modul takip kablo kesip bicmeye gerek kalmaz. Katlanir 2 adet ayna alip 500 civari para vermeye deger mi ?bence degmez Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) Bende Orjinalden yanayim.Tuna bey sayesinde ustaya yaptirdim tarif ettim.Katlanir ayna alip ids ile aktif olacagini dusunuyorum.modul takip kablo kesip bicmeye gerek kalmaz. Katlanir 2 adet ayna alip 500 civari para vermeye deger mi ?bence degmez Orjinal her zaman iyidir katlanır ayna bazen gerekli olabiliyor.. Bir yerden geçerken tek tuşla aynaları kapayıp zarar gelmesini önleyebiliyorsun. E tabi birde işin şekil şukul tarafı var aracın park halindeyken duruş asaleti var .. Katlanır ayna candır bence imkan var ise yapılmalı ayrıca İds te katlanır ayna seçebiliyorsun bu menü mevcut .. Trend teybini 6 hoparlör yaparken görmüştüm. Arka hoparlör takacaksan tesisatıda yan direklere kadar mevcut 2 Kasım 2016 tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 Fazladan led ampullerden arka ayak aydinlatmasini 4 metre kablo ile beraber ön ayak aydinlatmalarina baglantisini yaptim.Ledleri kabloya lehim yaptiktan sonra ilerde kopmasi durumunda sicak silikon ile kisa devre yapmasini engelllesin hemde bir butun olsun diye kapattim 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 Araç kokusunun zarar verdigi teyp unitesini kaydirmaz ped ile kapatmistim ancak çirkin goruntu nedeniyle plastidip sprey ile boyamaya karar verdim.Plastik aksamin kaucuk boya oldugunu fark ettim.Komple parcayi zimbara yaptiktiktan sonra 4 kat demir grisi rengine boyadim. Not: Oto kokusunu artık kullanmiyorum. Oto kokusunun zarar verdiği yer ve zimpara öncesi Boyanmis hali Yorum bağlantısı
Alper Kumaş 1 Aralık 2016 Paylaş 1 Aralık 2016 Bugün ön panjuru söktüm alüminyum folyo bant ile nikelajli on panjura dönüştürdüm. hocammmm sis farınızı nerden temin ettiniz... link varsa atarmısınız bende düşünüyorum böyle birşey ....tşk ederim Yorum bağlantısı
Emre Usta 1 Aralık 2016 Yazar Paylaş 1 Aralık 2016 G plast sis fari diye internette arastirin. N11 , gittigidiyor,sanalpazar sirketlerinede bakin. Fiyat olarak 2 sene once 95 liraya almistim. Yorum bağlantısı
Emre Usta 11 Ocak 2017 Yazar Paylaş 11 Ocak 2017 Hava eksili derecelerden 4 dereceye cikinca once motoru bir guzel temizledim Daha once deri direksiyon kilifini siyah renk dikmistim ancak kirmizi rengin ic ambiyans isigi teyp gosterge isiklari ile uyumlu olacagini dusunerek evde buldugum kirmizi iple uzerinden tekrar diktim. 3 Yorum bağlantısı
Emre Usta 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 Yapmayi dusunduğüm iç kapı kolu aydinlatma ve esya koyma yerlerine kirmizi mantar led ile isiklandirdim.mantar led 2v ile calistigi icin araya direnc baglayip makaron ile kapattim.mantar ledi ve elektrik kablolarini sicak silikon ile sabitledim.Malzemeler 4.8 mm kirmizi mantar ledDirenç 1.5k ohm Makaron Elektrik kablosu 3 metre 2 Yorum bağlantısı
Ali Kılıç3 16 Mart 2017 Paylaş 16 Mart 2017 On 07.03.2017 at 21:51, Emre Usta yazdı: Güle güle kullan eline sağlık güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 20 Mart 2017 Yazar Paylaş 20 Mart 2017 (düzenlendi) Yırtılan vites köruğunu ve vites topuzu semasini değistirdim.Silecek fıskiyesini yagmurlama sprey tipiyle degistirdim. buda silecek videosu 20 Mart 2017 tarihinde Emre Usta tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 25 Mart 2017 Yazar Paylaş 25 Mart 2017 L.locker marka 3D bagaj havuzu aldim.Fazla sert degil yumusak da degil kenarlarda bosluk kalmadi. 3 Yorum bağlantısı
Emre Usta 27 Mart 2017 Yazar Paylaş 27 Mart 2017 Motor üst koruma kapağınıda taktım. 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Mart 2017 Paylaş 27 Mart 2017 3 dakika önce, Emre Usta yazdı: Motor üst koruma kapağınıda taktım. Çok güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 11 Nisan 2017 Yazar Paylaş 11 Nisan 2017 (düzenlendi) Elm327 cihazi ve forscan programi ile aracin 7 km hiza ulasinca otomatik kapi kilitlemesini aktif ettim. 11 Nisan 2017 tarihinde Emre Usta tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Silicek fiskiyelerini nerden aldinizSM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 Silicek fiskiyelerini nerden aldinizSM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÇinden aliexpressten aldim 2ile 3 dolar arasinda fiyati degisiyor .Turkiyede gittigidiyor n11 gibi sitelerde 20-25 lira arasinda degisiyor Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Merhaba elm 327 cihazıyla otomatik kapı kitleme işlemini yapabilir miyiz ? Forscan dediğiniz programı nasıl bulabilirim acaba ? Yorum bağlantısı
Emre Usta 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 Merhaba elm 327 cihazıyla otomatik kapı kitleme işlemini yapabilir miyiz ? Forscan dediğiniz programı nasıl bulabilirim acaba ? Forscan.org sitesinde var program ucretsiz ancak lisans key dosyasini aktif etmek icin siteye uye olunmasi gerekiyor Yorum bağlantısı
Murat Korkmaz 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 14 saat önce, Emre Usta yazdı: Forscan.org sitesinde var program ucretsiz ancak lisans key dosyasini aktif etmek icin siteye uye olunmasi gerekiyor Teşekkür ederim sağolun Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 On 12.04.2017 at 17:25, Emre Usta yazdı: Çinden aliexpressten aldim 2ile 3 dolar arasinda fiyati degisiyor .Turkiyede gittigidiyor n11 gibi sitelerde 20-25 lira arasinda degisiyor Sizin aldığınız ürünün linki var mı acaba Yorum bağlantısı
Emre Usta 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 Sizin aldığınız ürünün linki var mı acabaSatici urunu satistan kaldirmis.elm327 cihazi 1.5 versiyon olmasi yeterli Yorum bağlantısı
Canberk Eken 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 On 09.09.2016 at 16:41, Emre Usta yazdı: Ostime ugradim cikmacidan aldim uyum sorunu olmadi.ust plastik aksam ile ekran 200 liraya geldi Üst plastik değişimi geniş ekranla şart mı? Sony ile ben de bu değişimi yapacağım fakat benim o kapak kırmızı renkte. Bu kapağı kullanabilecek araç da sanıyorum sadece 2012 titanıum-x+ Plus paket. Yani kazalı araçtan çıkmasını bulmak imkansız gibi bir şey. Yorum bağlantısı
Emre Usta 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 Üst plastik değişimi geniş ekranla şart mı? Sony ile ben de bu değişimi yapacağım fakat benim o kapak kırmızı renkte. Bu kapağı kullanabilecek araç da sanıyorum sadece 2012 titanıum-x+ Plus paket. Yani kazalı araçtan çıkmasını bulmak imkansız gibi bir şey.Genis ekran takmak icin ust kapak degismiyor.Sadece ekran degisiyor.ekran bulmasi biraz zor oluyor ekrani deneyip almakta fayda var bazen calismama yapabiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts