Emre Usta 10 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2014 Havalar düzelmişken arka bagaj çıtasını taktım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Okan 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 sizin aldığınız ürün hangisi acaba ? http://www.aestuning.com.tr/FORD-FIESTA-Kol-Dayama-Alt-AbsUst-Abs-Suni-Deri-Siyah-2009-Sonrasi,PR-2629.html http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2247/Kolcak-Fiesta-2009-Siyah-Deri-Kapak bardaklı olanmı bardaksız olanmI? Yorum bağlantısı
Murat Okan 12 Ağustos 2014 Paylaş 12 Ağustos 2014 sizin aldığınız ürün hangisi acaba ? http://www.aestuning.com.tr/FORD-FIESTA-Kol-Dayama-Alt-AbsUst-Abs-Suni-Deri-Siyah-2009-Sonrasi,PR-2629.html http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/2247/Kolcak-Fiesta-2009-Siyah-Deri-Kapak bardaklı olanmı bardaksız olanmI? Yorum bağlantısı
Hüseyin Demirel 11 Ekim 2014 Paylaş 11 Ekim 2014 nihayet cumartesi günü tatil ve krom çıtayı yapıştırdım .kolçağı taktım kolçak tam oturdu ve vidasız duruyor güle güle kullanın çok güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Berkay Ekinci 12 Ekim 2014 Paylaş 12 Ekim 2014 Bu kolçağın benzeri focus içinde var ben şöyle bir göz atmıştım fakat kolayca kırılacak gibi duruyordu. Siz nasıl memnunmusunuz öyle emanet durur bir yanı varmı. Yorum bağlantısı
Emre Usta 12 Ekim 2014 Yazar Paylaş 12 Ekim 2014 Emanet gibi dursa tavsiye etmezdim fiyati 30 tl degil ki .ben memnunum cuk diye oturuyor Yorum bağlantısı
Emre Usta 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 kis icin orjinal kaucuk paspas ve arka silecek aldim Yorum bağlantısı
Berkay Ekinci 10 Aralık 2014 Paylaş 10 Aralık 2014 Kolçaktan memnunmusunuz? Ben focus için almayı düşünmüştüm fakat kolayca kırılabilecek gibi geldiği için elime vazgeçmiştim. Kazasız belasız binin inşAllah çok güzel aracınız ayrıca. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 10 Aralık 2014 Yazar Paylaş 10 Aralık 2014 Kolçaktan memnunmusunuz? Ben focus için almayı düşünmüştüm fakat kolayca kırılabilecek gibi geldiği için elime vazgeçmiştim. Kazasız belasız binin inşAllah çok güzel aracınız ayrıca. Kolcak saglam oldu. cokda memnunum hicbir delme islemi yapmadim.bardak yerine geciriyorsunuz Yorum bağlantısı
Emre Usta 13 Aralık 2014 Yazar Paylaş 13 Aralık 2014 Galip beye parca teminindeki yardimi icin teskkur ederim.gri renk hiz sabitleyici olan cerceveyi boyatip taktim sadece yazilim kaldi 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 13 Aralık 2014 Yazar Paylaş 13 Aralık 2014 Direksiyonu soktukten sonra Sag yolcu koltugununda ayak aydinlatmasini taktim ford sagolsun ampulleri takmamis kâr etti milyonlarca aractan [emoji2] [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 13 Aralık 2014 Yazar Paylaş 13 Aralık 2014 hayırlı olsun tekrardan.istanbula gelseydınız yazılım kolay.pazartesı bir aracı daha cc ye kavusturacağız allahın izniyleGalip bey tesekkur ederim.istanbula gelecegim mecburen izne cikinca ilk is istanbul yolu gorundu sizi arayacagim [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 Galip bey tesekkur ederim.istanbula gelecegim mecburen izne cikinca ilk is istanbul yolu gorundu sizi arayacagim [emoji6] Burağın fiestayada Cruise'ı yaptık Ankarada. O da kalibrasyon dosyasıyla yaptı. ani aracın orjinal yazılımıyla ile. demedi demeyin. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 tesisatın var olup olmadığına nasıl bakıyoruz nereyi sökmemiz gerekiyor ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 13 Aralık 2014 Yazar Paylaş 13 Aralık 2014 Agir agir yapiyorum ben izin sikinti oluyor iki aydir ilk kez bos kaldim cerceveyi taktim galip bey cesaret vermese sokmeye calismazdim.airbag sokerken kornanin soketini soktum ses cikiyordu [emoji2] [emoji2] ayrica yazilimi kutahyada yapacak cihaz yok ford servisde dahil. Yokluk icinde yasiyoruz tesisatın var olup olmadığına nasıl bakıyoruz nereyi sökmemiz gerekiyor ?Direksiyon kutusunu sokup bakiyorsunuz galip bey nasil oldugunu anlatmis resimlerle [emoji6] Burağın fiestayada Cruise'ı yaptık Ankarada. O da kalibrasyon dosyasıyla yaptı. ani aracın orjinal yazılımıyla ile. demedi demeyin.Ahmet bey buragin fiesta kac model Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 direksiyon kutusu derken direksiyonun altında kapak var orayımı söküyoruz fotoları gördüm ama yabancı olduğum için bu olaya tam anlayamadım Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 sen halen yapamadın mı? Yok yok Galip Abi yaptım. Gösterdiğin destek içinde teşekkür ederim. Çok faydan oldu abi. Uzun süre yapmak için düşündüm aracın garantisini bozmamak için. Ama yabancı bir kaynaktan kalibrasyon dosyasıyla güncellemeyi buldum. Onunda ECU da mühendis olarak çalışan arkadaşımdan ECU'yu kitliyecek birşey olmadığı onayını alınca ancak yaptık. ve en sonundakavuştuk. böylece Kendi ECU'mda değişiklik yapmadan sadece cruise donanımını göstermiş oldum. Burağın Arabası da 2011. Onun arabaya da ikinci deneme oldu. Sıkıntısız oldu onda da. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 (düzenlendi) galip abi valla link atmadın bana ben senin konuda görmüştüm fotoları ancak nereyi sökeceğimi anlamadım aracım 2011 tesisat varsa orjinal yazılımla yapmak mümkün olacak gibi duruyor zaten tepe lambasından önce hız sabitleyici yaptırmayı düşünüyorum istanbulda rahatsız edicem seni en kısa zamanda 13 Aralık 2014 tarihinde Tuna İşgören tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Aralık 2014 Paylaş 13 Aralık 2014 http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/259366-Mk7-Fiesta-Cruise-Control-Yapımı Buradan bak kardesim tamam abi incelemedim silecek kolunun altı sanıyorum , gördüğüm kadarı ile orasını algıladım inşallah doru algılamışımdır. direksiyonun alt kapağı sökülse yeterli olacktır heralde ? Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 14 Aralık 2014 Paylaş 14 Aralık 2014 Aynen öyle galip abi direksiyonun altunda 1 vida var onu söktüm üst kapağı söktüm ancak alt kapağı alamadım direksiyon arkasında alt kapağı tutan 2 adet vida var dolayısıyla sonuca ulaşamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts