Mehmet Ozyurek 15 Mart 2018 Paylaş 15 Mart 2018 Arkadaşımızın biri arka kapıları aktif ettiremedi bi türlü. Gördün mü o mesajı Emre. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 16 Mart 2018 Yazar Paylaş 16 Mart 2018 Mehmet abi mesaji gormedim.elm327 cihazi ile hoparlor secenegini 4 den 6 yapinca arka hoparlorler aktif oluyor.Arkadaşımızın biri arka kapıları aktif ettiremedi bi türlü. Gördün mü o mesajı Emre. Arka hoparlorler takilinca muzik kalitesi artti. Yorum bağlantısı
Emre Usta 26 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 26 Ağustos 2018 Memlekete giderken zigana daginda surekli sis olmasi ve görüş mesafesinin 1 metreye kadar düşmesi nedeniyle sag arka reflektorü duylu sisli model ile değiştirdim sol tarafa paralel bagladim. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk 27 Ağustos 2018 Paylaş 27 Ağustos 2018 On 16.03.2018 at 15:20, Emre Usta yazdı: Mehmet abi mesaji gormedim.elm327 cihazi ile hoparlor secenegini 4 den 6 yapinca arka hoparlorler aktif oluyor. Arka hoparlorler takilinca muzik kalitesi artti. hoparlörleri nereden temin ettiniz parça kodu mevcut mu 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 27 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2018 hoparlörleri nereden temin ettiniz parça kodu mevcut muParca koduna gerek yok.16 cm hoparlor kasnagiyla beraber almaniz gerekiyor.focusun hoparlorleride fiesta ile ayni.sahibinden cikma hoparlor aldim. 1 Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk 28 Ağustos 2018 Paylaş 28 Ağustos 2018 On 27.08.2018 at 13:55, Emre Usta yazdı: On 27.08.2018 at 03:55, Deniz Öztürk yazdı: hoparlörleri nereden temin ettiniz parça kodu mevcut mu Parca koduna gerek yok.16 cm hoparlor kasnagiyla beraber almaniz gerekiyor.focusun hoparlorleride fiesta ile ayni.sahibinden cikma hoparlor aldim. ekstra kablo çekmeye gerek yok değil mi soket hazır halde mi Yorum bağlantısı
Emre Usta 28 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2018 Kabloyu kapi direklerine kadar cekmeniz gerekiyor.Tesisat kapiya direklerine kadar geliyor ancak elm327 cihazi ile fade ayarini aktif etmrniz gerekli.Beyinden aktif edilmesi gerekli. Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk 8 Eylül 2018 Paylaş 8 Eylül 2018 (düzenlendi) On 28.08.2018 at 17:07, Emre Usta yazdı: Kabloyu kapi direklerine kadar cekmeniz gerekiyor.Tesisat kapiya direklerine kadar geliyor ancak elm327 cihazi ile fade ayarini aktif etmrniz gerekli.Beyinden aktif edilmesi gerekli. Cihaz mevcut forscan ile 4 olan hoparlörü 6 yapınca oluyormuş sanırım.o halde kablo çekmeye gerek yok sanırım 8 Eylül 2018 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Usta 9 Eylül 2018 Yazar Paylaş 9 Eylül 2018 Cihaz mevcut forscan ile 4 olan hoparlörü 6 yapınca oluyormuş sanırım.o halde kablo çekmeye gerek yok sanırımMalesef Kablo cekmeden yapilmiyor.kapi direklerine kadar elektrik geliyor. Yorum bağlantısı
Hayrettin Ülgez 24 Eylül 2018 Paylaş 24 Eylül 2018 On 16.11.2014 at 17:37, Emre Usta yazdı: Emre bey merhaba, ayak aydınlatması için baktım bulamadı. Foto çektim burada görüneceğini zannetmiyorum da müsait olursanız fotosunu atabilir misiniz nereye taktıysanız? Ayrıca hangi ampulü almalıyız bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 17 saat önce, Hayrettin Ülgez yazdı: Emre bey merhaba, ayak aydınlatması için baktım bulamadı. Foto çektim burada görüneceğini zannetmiyorum da müsait olursanız fotosunu atabilir misiniz nereye taktıysanız? Ayrıca hangi ampulü almalıyız bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler Fren pedalı üstünde ki krem rengi olan yuvarlak malzeme lamba duyuna benziyor. Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 25 Eylül 2018 Paylaş 25 Eylül 2018 (düzenlendi) Açıklayıcı oldu sanırım Düzeltme: T10 ampul aynı zamanda kedi gözü dediğimiz far ampulünün ta kendisi. Dilerseniz led olanını da takabilirsiniz ama yavaşça yanıp sönme özelliği gider. Ledlerde voltaj düştükçe birden sönüyor çünkü. 25 Eylül 2018 tarihinde Doğa Torpil tarafından düzenlendi Ekleme 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 25 Eylül 2018 Yazar Paylaş 25 Eylül 2018 Gri Soketin arkasinda kablo var elinizle cekince soket yukariya dogru cikiyor.ayak pedalinin ustundeki kolay gorunur hatta ampul dizinize carpinca dusebiliyor [emoji16] yolcu tarafina gelince malesef takarken iyice egilmeniz gerekecek gunduz gozuyle mumkunse fener ile daha kolay bulursunuz.Ampul olarak t10 dipsiz ampullerin hepsi uyumlu.renk degistirebilen led ampul taktim .istedigim renkte ve isik siddetinde uzaktan kumanda ile ayarlanabiliyor. 2 Yorum bağlantısı
Emre Usta 25 Eylül 2018 Yazar Paylaş 25 Eylül 2018 Sag yolcu tarafi torpidonun altinda iyice sirt ustu yatinca kolaylikla gorursunuz [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Ülgez 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 22 saat önce, Doğa Torpil yazdı: Açıklayıcı oldu sanırım Düzeltme: T10 ampul aynı zamanda kedi gözü dediğimiz far ampulünün ta kendisi. Dilerseniz led olanını da takabilirsiniz ama yavaşça yanıp sönme özelliği gider. Ledlerde voltaj düştükçe birden sönüyor çünkü. Çok açıklayıcı olmuş teşekkürler 😀 17 saat önce, Emre Usta yazdı: Sag yolcu tarafi torpidonun altinda iyice sirt ustu yatinca kolaylikla gorursunuz Çok teşekkürler fotoğraflar için. Arabanızın içi gerçekten çok güzel, güle güle kullanın. Sizin gibi yetenekli olup elimden gelse keşke ben de kapıları yapabilsem. Ayak aydınlatmaya da şükür şimdilik Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 19 saat önce, Emre Usta yazdı: Gri Soketin arkasinda kablo var elinizle cekince soket yukariya dogru cikiyor.ayak pedalinin ustundeki kolay gorunur hatta ampul dizinize carpinca dusebiliyor yolcu tarafina gelince malesef takarken iyice egilmeniz gerekecek gunduz gozuyle mumkunse fener ile daha kolay bulursunuz.Ampul olarak t10 dipsiz ampullerin hepsi uyumlu.renk degistirebilen led ampul taktim .istedigim renkte ve isik siddetinde uzaktan kumanda ile ayarlanabiliyor. Emre kardeşim çok güzel olmuş da, yavaşça sönme özelliği gidiyor değil mi? Yorum bağlantısı
Deniz Öztürk 26 Eylül 2018 Paylaş 26 Eylül 2018 Emre kardeşim çok güzel olmuş da, yavaşça sönme özelliği gidiyor değil mi?Güzel olmuş.Bende bugün beyaz park ledlerinden taktım çok güzel oldu ayrı bi hava kattı.Sizin radio ekranı benim aracınkinden büyük bu ekranı sonradan taksak uyum sağlıyor mu ve nerede bulabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 26 Eylül 2018 Yazar Paylaş 26 Eylül 2018 Yavasca yanip sonme ozelligi ampulden ampule degisiyor.bazi ledlerde yavas sonme olmuyor bazilarda oluyor. Yorum bağlantısı
Emre Usta 26 Eylül 2018 Yazar Paylaş 26 Eylül 2018 Güzel olmuş.Bende bugün beyaz park ledlerinden taktım çok güzel oldu ayrı bi hava kattı.Sizin radio ekranı benim aracınkinden büyük bu ekranı sonradan taksak uyum sağlıyor mu ve nerede bulabiliriz Ekran titanyum aractan cikma olarak ankara ostimden aldim.teyp ile ekranin uyumlu olmasi gerekiyor.bazi serilerde uyum olmuyor teyp ile ekrani denemeniz gerekli Yorum bağlantısı
Onur Tüten 16 Mayıs 2019 Paylaş 16 Mayıs 2019 On 28.08.2018 at 17:07, Emre Usta yazdı: Kabloyu kapi direklerine kadar cekmeniz gerekiyor.Tesisat kapiya direklerine kadar geliyor ancak elm327 cihazi ile fade ayarini aktif etmrniz gerekli.Beyinden aktif edilmesi gerekli. Emre bey 2010 Fiesta’da da tesisat kapı direklerine kadar varmıdır Yorum bağlantısı
Emre Usta 4 Haziran 2019 Yazar Paylaş 4 Haziran 2019 Kapi direklerine kadar var.beyinden aktif olmasi lazim Yorum bağlantısı
Onur Tüten 7 Haziran 2019 Paylaş 7 Haziran 2019 On 4.06.2019 at 11:50, Emre Usta yazdı: Kapi direklerine kadar var.beyinden aktif olmasi lazim Emre bey kapı direklerin de tehsisat var hoparlör ü bağladım çalışmadı beyinden de aktif ettik yinede çalışmıyor Yorum bağlantısı
Emre Usta 7 Haziran 2019 Yazar Paylaş 7 Haziran 2019 Forscan ile beyinden aktif edip 6 hoparlor secmeniz gerekiyor.ayrica fade ayari ekranda gozukur ses ayarlari menusunde Yorum bağlantısı
Onur Tüten 15 Haziran 2019 Paylaş 15 Haziran 2019 On 7.06.2019 at 14:44, Emre Usta yazdı: Forscan ile beyinden aktif edip 6 hoparlor secmeniz gerekiyor.ayrica fade ayari ekranda gozukur ses ayarlari menusunde Emre bey İstanbul da bir arkadaşa açtırdım fade ayarı yoktu önceden açtırdıktan sonra Ekranda fade ayarı var acaba 6 hoparlör ü seçmemiş olabilir mi Yorum bağlantısı
Emre Usta 15 Haziran 2019 Yazar Paylaş 15 Haziran 2019 6 hoparlaru secmeniz gerekli fade ayari aktif olduysa arka secenegini yaparsaniz fade ayarindan ön hoparlorden ses kisilir.Bundan sonra ise tesisati baglamak kaliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts