İçeriğe Yönlendir

Megane 1.6 Dynamique 2004 Hb Alınır Mı?

ismail ersin ozdemir

Recommended Posts

ismail ersin ozdemir

Arkadaşlar konu başlığında ki araç nasıl dır. Alınır mı bilenlerin artısı eksisini yazabilirler mi  benzinli LPG var. Yakıt konfor vsvs... 

Yorum bağlantısı
Rifat Berber

Arabanın durumuna göre değişir. Cam tavan vs. opsiyonlar varsa tamiri pahalı olabiliyor. Focus 1 e kıyasla parça fiyatları çok yüksek.

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

Yakit yuksektir derken lpg de kac krs yakar.

Yakıtı yüksektir. Dizel bakinin.

dizel fiyat olarak biraz yuksek birde dizel aractan sıkıldım km yukseldikce korkutuyor beni :)
Yorum bağlantısı
Rifat Berber
(düzenlendi)

Güncel olarak sert kullanımda 0.28ykr yakıyor benzin hariç. Lpg 2,76 (şehir içi)

tarihinde Rifat Berber tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

xenon, cam tavan, cc vs. her şey varsa alınır. bunlar yoksa pek bir numaraları yok o araçların.

Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir

Güncel olarak sert kullanımda 0.28ykr yakıyor benzin hariç. Lpg 2,76 (şehir içi)

o zaman cok iyi soylediginiz degerler

xenon, cam tavan, cc vs. her şey varsa alınır. bunlar yoksa pek bir numaraları yok o araçların.

cam tavan yok ama o kadarda onemli degil aslinda benim icin cam tavan olsa tabikide guzel olur fakat olmamasi sahsi fikrim pek onemli degil
Yorum bağlantısı
Sinan Kozan

bende düşünüyorum dynamique galiba en tutulan modeli.yakıt olarak iyi oldugu söyleniyor fakat parça vs açısından nedir ne degildir iyi araştırmak gerek.

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

bundan önceki aracım 2004 dynamique idi birkaç kronik sorunu var bir ve ikinci viteslerde yığılma yapar çok atik değildir birde motorda yağlı kasnak açı kaydırıcı diye bir parçası var bozuldugunda ilk çalışmada tırrrr die ses gelir o zaman 1000 tl yi gözden çıkar o parça sadece 300 tl ve değişmesi için triger falanda sökülüyor onlarda değişiyor ben inş başıma gelmez diyordum 3000 km de iki defa triger değiştirdim  birkaç sıkıntısı daha var iç kapı kolları soyulması vites topuzu soyulması en güzel yönü içinin çok geniş olması yakıt olarakta çok uygun yani şuanki dizel focus aracımdan daha az yakıyordu tabi bakımlarını yaparsan herşeye rağmen meganeyi seviyorum ama sedan olacak hb biraz tipsiz geliyor bana

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
(düzenlendi)

o zaman cok iyi soylediginiz degerler

cam tavan yok ama o kadarda onemli degil aslinda benim icin cam tavan olsa tabikide guzel olur fakat olmamasi sahsi fikrim pek onemli degil

görüntü olarak büyük farklılık yaratıyor ama işlevsel olarak bir esprisi yok tabi dediğiniz gibi ama cc, 6'lı cd charger ve özellikle xenon bayağı önemli opsiyonlar. bunlarla birlikte -elektronik paketle birlikte- lastik hava basınç kontrolü de geliyor.

tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bana tipi çok itici geliyor özellikle bagaj kapağı ve arka cam.  :i-ih:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

yağmurlu havada hatırladığım kadarıyla bagajın içine ve elinize su akıyor kapağı açtığınızda.

Yorum bağlantısı
Misafir

Motor olarak sorunsuz olduğunu biliyorum. Arkadaşlarda 1,6 benzinli station var. 400.000 km yi geçmiştir şuan ve rutin bakım harici tık demedi. Dışında kronik bir sorunda yaşamadılar..

Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Motor k4m kodlu motor olması lazım çok sağlam bir motordur araçta çok tokluk hissi yok sedan hb her ikisinide kullandım frenleri biraz zayıf geldi bana iki araçtada biri 218000 kmde iki biri 68000 km idi iç plastik aksamı cabuk aşınıyor vites topuzu kapı kolları vs...sunrofflularnda ses sıkıntısı olabiliyor belli zaman sonra tıkırtı şeklinde...Araç genel olarak orta karar bi araç benim focusumdan daha fazla özelliği vardı her ikisininde...dynamique versiyonu değerlendirilebilir.

Yorum bağlantısı
Yusuf Esin

Hiç Kullanmadım ancak kullananlardan iyi yorumlarda almadigim bir arac 2p04 modellerinin kronik sorunlari olduğunu duymustum. Ancak detayi nedir araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...