İçeriğe Yönlendir

Mersinli İhtiyarlara Ne Olduysa :)

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Maşallah hayırlı olsun. tüm uygulamalar çok güzel  ama difizör şart omuş.

Aslında düşünüyordum Serkan ama hem arkadaşlardan aldığım yorumlar hem de kendim çok beğendim o nedenle şu an için difüzör den vazgeçtim, teşekkür ederim....

Yorum bağlantısı
Misafir

hakikaten ya, Mersinli ihtiyarlara ne oluyor böyle. Ehtiyar dedikçe gençlere taş çıkartmaya başladılar :D 

Abilerim hayırlı uğurlu olsun ;) Güzel olmuş ama ya :D

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

hakikaten ya, Mersinli ihtiyarlara ne oluyor böyle. Ehtiyar dedikçe gençlere taş çıkartmaya başladılar :D

Ya sen bana iş koyacağına bak Mersin'de İhtiyar adı altında neler var :D Serhan Kardeşim güle güle kullan :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir

Ya sen bana iş koyacağına bak Mersin'de İhtiyar adı altında neler var :D Serhan Kardeşim güle güle kullan :nazar:

:sandalye: 

Ustalığına iş koyuyorum abi, yoksa Mersin çoktan bende :seytan: 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Estağfurullah kardeşim o sizin ihtiyarlığınız şey pardon güzel görüşleriniz   :D Beğendiysen ne mutlu bana, bir ara gel de senin araca da yaptırayım olur mu ? 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Abi teşekkür ederim beğendiğine sevindim, gençlik ruhunu sana iş koymaya çalışan ihtiyarlara aşılayacağız abi hep beraber merak etme sen  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Estağfurullah kardeşim o sizin ihtiyarlığınız şey pardon güzel görüşleriniz   :D Beğendiysen ne mutlu bana, bir ara gel de senin araca da yaptırayım olur mu ? 

:D Arabayı bir daha ki gelişime değiştirelim de ne istiyorsan onu yap abi, Sen ne yaparsan kabulüm :flowers: 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:D Arabayı bir daha ki gelişime değiştirelim de ne istiyorsan onu yap abi, Sen ne yaparsan kabulüm :flowers:

Hay hay sen nasıl dersen kardeşim. ..
Yorum bağlantısı
Misafir

Hay hay sen nasıl dersen kardeşim. ..

hani bi ayak aydınlatması, bi egzoz falan fena olmaz hani, Aslında Sadık abi'nin arabayı mı alıp gelsem direk :seytan: 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

hani bi ayak aydınlatması, bi egzoz falan fena olmaz hani, Aslında Sadık abi'nin arabayı mı alıp gelsem direk :seytan:

Mevlana gibi söylettirme bana, Gel Gel Gel o istediklerinin hepsi iki saatlik iş halleder seni arabanla da paşa paşa gönderirim merak etme yeter ki gel.....

Yorum bağlantısı
Misafir

Mevlana gibi söylettirme bana, Gel Gel Gel o istediklerinin hepsi iki saatlik iş halleder seni arabanla da paşa paşa gönderirim merak etme yeter ki gel.....

Arabamı vermem diyorsun, Mevlana böyle değildi ama bak söyleyeyim :p 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Arabamı vermem diyorsun, Mevlana böyle değildi ama bak söyleyeyim :p

Sadık'ın arabası için dedim, benim arabayı istiyorsan getireyim hafta sonu  ;)  hacı sen yeter ki iste  :yes:

Yorum bağlantısı
Misafir

Sadık'ın arabası için dedim, benim arabayı istiyorsan getireyim hafta sonu  ;)  hacı sen yeter ki iste  :yes:

Gelmeye bahane arıyorsun bakıyorum da :D 

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gelmeye bahane arıyorsun bakıyorum da :D

hahahhhhhh   şu an çok zor, ama bir gece ansızın  :shok:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serhan Gürbüzol

Can sıkıntısı ne yaparsın diye lafa başlayarak 23 Nisan tatilini daha önce almış olduğum ısıya dayanıklı boyayı, takım çantamı ve iki hafta önce yaptırdığım ikinci eksoz borusu koruması için hazırlamış olduğum aliminyum korumayı alıp arabanın yanına indim ve bugünümü böyle değerlendirdim. Eksozcu işlemleri bitirdikten sonra gri renkli boyamıştı eksozları ben de ısıya dayanıklı boyayla siyaha boyadım, ardından ikinci eksoz için çekilen boru stepne'nin altından geçtiği için her ne kadar da sıcaklık yaratmayacak olsa ve arada boşluk olmasına rağmen zarar vermemesi açısından aliminyum yansıtıcı ile koruma gerçekleştirdim ve gerçekten hoşuma gitti. Hadi bakalım sıra resimler de sizde beğenecekmisiniz  :)

Boyadan önce maskeleme yaptım ve boyadım 

lUkWk5Ol.jpg

Aliminyum yansıtıcı yerine monte edildi

ldG6QNul.jpg

Ve bitmiş hali

ICfMQjwl.jpg

Umarım beğenmişsinizdir.....

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

:nazar: Eline sağlık Serhan abi....çok güzel olmuş :good1: iyi günlerde kazasız,belasız kullan....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sen uzmanlaşmışsın ihtiyar. ellerine sağlık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

sen uzmanlaşmışsın ihtiyar. ellerine sağlık.

Feyz aldığım Istanbulda bir abim var :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel

Çok güzel olmuş serhan eline saglık  hayırlı olsun  iyi günlerde kullan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Çok güzel olmuş serhan eline saglık hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Eyvallah abi, beğendiğine sevindim....
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...