Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Maşallah hayırlı olsun. tüm uygulamalar çok güzel ama difizör şart omuş. Aslında düşünüyordum Serkan ama hem arkadaşlardan aldığım yorumlar hem de kendim çok beğendim o nedenle şu an için difüzör den vazgeçtim, teşekkür ederim.... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 hakikaten ya, Mersinli ihtiyarlara ne oluyor böyle. Ehtiyar dedikçe gençlere taş çıkartmaya başladılar Abilerim hayırlı uğurlu olsun Güzel olmuş ama ya Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 hakikaten ya, Mersinli ihtiyarlara ne oluyor böyle. Ehtiyar dedikçe gençlere taş çıkartmaya başladılar Abilerim hayırlı uğurlu olsun Güzel olmuş ama ya Ya sen bana iş koyacağına bak Mersin'de İhtiyar adı altında neler var Serhan Kardeşim güle güle kullan Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Ya sen bana iş koyacağına bak Mersin'de İhtiyar adı altında neler var Serhan Kardeşim güle güle kullan Ustalığına iş koyuyorum abi, yoksa Mersin çoktan bende Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 hakikaten ya, Mersinli ihtiyarlara ne oluyor böyle. Ehtiyar dedikçe gençlere taş çıkartmaya başladılar Abilerim hayırlı uğurlu olsun Güzel olmuş ama ya Estağfurullah kardeşim o sizin ihtiyarlığınız şey pardon güzel görüşleriniz Beğendiysen ne mutlu bana, bir ara gel de senin araca da yaptırayım olur mu ? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Ya sen bana iş koyacağına bak Mersin'de İhtiyar adı altında neler var Serhan Kardeşim güle güle kullan Abi teşekkür ederim beğendiğine sevindim, gençlik ruhunu sana iş koymaya çalışan ihtiyarlara aşılayacağız abi hep beraber merak etme sen 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Estağfurullah kardeşim o sizin ihtiyarlığınız şey pardon güzel görüşleriniz Beğendiysen ne mutlu bana, bir ara gel de senin araca da yaptırayım olur mu ? Arabayı bir daha ki gelişime değiştirelim de ne istiyorsan onu yap abi, Sen ne yaparsan kabulüm Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Arabayı bir daha ki gelişime değiştirelim de ne istiyorsan onu yap abi, Sen ne yaparsan kabulüm Hay hay sen nasıl dersen kardeşim. .. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Hay hay sen nasıl dersen kardeşim. .. hani bi ayak aydınlatması, bi egzoz falan fena olmaz hani, Aslında Sadık abi'nin arabayı mı alıp gelsem direk Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 hani bi ayak aydınlatması, bi egzoz falan fena olmaz hani, Aslında Sadık abi'nin arabayı mı alıp gelsem direk Mevlana gibi söylettirme bana, Gel Gel Gel o istediklerinin hepsi iki saatlik iş halleder seni arabanla da paşa paşa gönderirim merak etme yeter ki gel..... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Mevlana gibi söylettirme bana, Gel Gel Gel o istediklerinin hepsi iki saatlik iş halleder seni arabanla da paşa paşa gönderirim merak etme yeter ki gel..... Arabamı vermem diyorsun, Mevlana böyle değildi ama bak söyleyeyim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Arabamı vermem diyorsun, Mevlana böyle değildi ama bak söyleyeyim Sadık'ın arabası için dedim, benim arabayı istiyorsan getireyim hafta sonu hacı sen yeter ki iste Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Sadık'ın arabası için dedim, benim arabayı istiyorsan getireyim hafta sonu hacı sen yeter ki iste Gelmeye bahane arıyorsun bakıyorum da Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Nisan 2014 Yazar Paylaş 9 Nisan 2014 Gelmeye bahane arıyorsun bakıyorum da hahahhhhhh şu an çok zor, ama bir gece ansızın Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 hahahhhhhh şu an çok zor, ama bir gece ansızın Her daim abim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Nisan 2014 Yazar Paylaş 23 Nisan 2014 Can sıkıntısı ne yaparsın diye lafa başlayarak 23 Nisan tatilini daha önce almış olduğum ısıya dayanıklı boyayı, takım çantamı ve iki hafta önce yaptırdığım ikinci eksoz borusu koruması için hazırlamış olduğum aliminyum korumayı alıp arabanın yanına indim ve bugünümü böyle değerlendirdim. Eksozcu işlemleri bitirdikten sonra gri renkli boyamıştı eksozları ben de ısıya dayanıklı boyayla siyaha boyadım, ardından ikinci eksoz için çekilen boru stepne'nin altından geçtiği için her ne kadar da sıcaklık yaratmayacak olsa ve arada boşluk olmasına rağmen zarar vermemesi açısından aliminyum yansıtıcı ile koruma gerçekleştirdim ve gerçekten hoşuma gitti. Hadi bakalım sıra resimler de sizde beğenecekmisiniz Boyadan önce maskeleme yaptım ve boyadım Aliminyum yansıtıcı yerine monte edildi Ve bitmiş hali Umarım beğenmişsinizdir..... 7 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Eline sağlık Serhan abi....çok güzel olmuş iyi günlerde kazasız,belasız kullan.... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 sen uzmanlaşmışsın ihtiyar. ellerine sağlık. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Nisan 2014 Yazar Paylaş 23 Nisan 2014 sen uzmanlaşmışsın ihtiyar. ellerine sağlık.Feyz aldığım Istanbulda bir abim var 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Çok güzel olmuş serhan eline saglık hayırlı olsun iyi günlerde kullan 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Nisan 2014 Yazar Paylaş 23 Nisan 2014 Çok güzel olmuş serhan eline saglık hayırlı olsun iyi günlerde kullanEyvallah abi, beğendiğine sevindim.... 2 Yorum bağlantısı
Hakan Yar 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts