Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Çok emek var bu arabada....maşallah çok güzel olmuş ağam... Evet çok emeğin var kardeşim , hakkını helal et Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Evet çok emeğin var kardeşim , hakkını helal et Rica ederim abi ne demek,senin arabanı kendi arabammış gibi seviyorum Helal olsun ağam.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Rica ederim abi ne demek,senin arabanı kendi arabammış gibi seviyorum Helal olsun ağam.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Ellerinize sağlık, güzel günlerde kullan abim. Çok güZel olmuş, maşallah.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Abi süper olmuş Güle güle kullan.... ellerine sağlık 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Ellerinize sağlık, güzel günlerde kullan abim. Çok güZel olmuş, maşallah.. Maşallah cok güzel olmuş Abi süper olmuş Güle güle kullan.... ellerine sağlık Hepinize çok teşekkürler güzel dilekleriniz için Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Teşekkür ederiz Selçuk, konu Serhan'ın, bu kez de Serhan Virüsü kaptı Bu benim 1997 den beri 21'nci arabam ve nasıl bir virüsse 1997 den beri atamadım üzerimden hayırlısı bakalım artık Yorum bağlantısı
Kubilay Evis 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Araca bir güzel cila atılsa, daha da parlatılsa efsane olmaz mıydı? Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Serhan kardeşim hayırlı olsun çok güzel yakışmış güzel demek az olur mükemmel yakışmış güle güle kullan bu konuyla ilgili yaşlılık yada gençlikle bir ilgisi yok tabiki güzel herzaman güzeldir biz bile neden berbere gideriz güzel görünmek için deyilmidir ben çok begendim maşallah güzelligine güzellik katmışsın allah nazarlardan saklasın 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Maşallah. Hey gidi ehriyarlara bak beeee. Daha ne gençlere taş çıkarırlar 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Maşallah çok ayarinda olmuş yükseklik f2 sedanlar tampon yapısı nedeniyle özellikle arkadan çok yüksek duruyorlardi çok güzel olmuş böyle. Far ve egzozlara söylenecek söz yok zaten. Yazılım da 140hp mi ne yapıyormuş bu focuslari Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Bu ihtiyarlar çok çılgın çıktı Valla bu kadar gencin arasında, ihtiyar kalmak mümkün olmuyor be Hakan.... Araca bir güzel cila atılsa, daha da parlatılsa efsane olmaz mıydı? Güle güle kullanın Aslında cilalı ama resimler çekilene kadar bakım, yay ve eksoz işlemlerinden sonra ister istemez tozlandı, zaten Mersin'de efsane olacak inşallah.... Serhan kardeşim hayırlı olsun çok güzel yakışmış güzel demek az olur mükemmel yakışmış güle güle kullan bu konuyla ilgili yaşlılık yada gençlikle bir ilgisi yok tabiki güzel herzaman güzeldir biz bile neden berbere gideriz güzel görünmek için deyilmidir ben çok begendim maşallah güzelligine güzellik katmışsın allah nazarlardan saklasın Amin abi, işin aslı sedan'a bu kadar yakışacağını bende beklemiyordum ama güzel oldu gerçekten, güzel yorumun için teşekkürler.Mersin'e bekliyoruz artık üçümüz eksozlu eksozlu gezeriz artık..... Maşallah. Hey gidi ehriyarlara bak beeee. Daha ne gençlere taş çıkarırlar O senin güzelliğin kardeşim, teşekkürler. Siz gibi delikanlıların arasında böyle oluyor insan .... Maşallah çok ayarinda olmuş yükseklik f2 sedanlar tampon yapısı nedeniyle özellikle arkadan çok yüksek duruyorlardi çok güzel olmuş böyle. Far ve egzozlara söylenecek söz yok zaten. Yazılım da 140hp mi ne yapıyormuş bu focuslari Güzel yorumun için teşekkürler Ozan, valla yazılım pek düşünmüyorum aslında ya hayırlısı bakalım artık.... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Valla bu kadar gencin arasında, ihtiyar kalmak mümkün olmuyor be Hakan.... Var abi halen numunelik bir tane, takma ismi Emmi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Var abi halen numunelik bir tane, takma ismi Emmi Bizim araba yay'lı onun mondeo da Koni'li ya oda genç sınıfına girer yani Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 çift egsozu olmayana genç demem ben 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Araba değiştirmektense arabada değişiklik yapma fikrini hep benimsemişimdir Bilhassa egsozlar süper olmuş. Bu egsoz ile ses yada performansda değişiklik vs bir şey oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Bu Mersinde birşeyler oluyor amma ne oluyor anlayamadım. İhtiyarlar rahat duramıyorlar. Olmadık işler yapıp gençlerin canını istetiyorlar. Devam Serhan, kim tutar sizi.... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Araba değiştirmektense arabada değişiklik yapma fikrini hep benimsemişimdir Bilhassa egsozlar süper olmuş. Bu egsoz ile ses yada performansda değişiklik vs bir şey oldu mu? Eyvallah Hüseyin doğru söylüyorsun, değiştirmeyi düşünüyordum ama temiz araba olmayınca böyle uygun gördük hayırlısı bakalım. Ses olayında bir değişiklik yok onun için orta susturucu ile oynamak gerekiyor oda fazlası ile abartı olacağı için ellemedim..... Bu Mersinde birşeyler oluyor amma ne oluyor anlayamadım. İhtiyarlar rahat duramıyorlar. Olmadık işler yapıp gençlerin canını istetiyorlar. Devam Serhan, kim tutar sizi.... Abi nasipse en kısa sürede bekliyoruz, beraber takılalım biraz da ondan sonra kimseler tutmasın bizleri olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 abi maşallahı var motor için ne kullandın abi yıkattınmı yoksa Gökhan'cım baktım markasına '' TEROSON '' sprey motor temizliği ve parlatma için..... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Nisan 2014 Yazar Paylaş 7 Nisan 2014 Eksozu boyamak için ısıya dayanıklı boya aldım. 600 dereceye dayanıklı. .... Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Maşallah hayırlı olsun. tüm uygulamalar çok güzel ama difizör şart omuş. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Gökhan'cım baktım markasına '' TEROSON '' sprey motor temizliği ve parlatma için..... teşşekkürler abi... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts