İçeriğe Yönlendir

Mersinli İhtiyarlara Ne Olduysa :)

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Çok emek var bu arabada....maşallah çok güzel olmuş ağam... :nazar:

Evet çok emeğin var kardeşim , hakkını helal et  :yes:

Yorum bağlantısı
Misafir

Evet çok emeğin var kardeşim , hakkını helal et  :yes:

Rica ederim abi ne demek,senin arabanı kendi arabammış gibi seviyorum  :) Helal olsun ağam.. :yes:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Rica ederim abi ne demek,senin arabanı kendi arabammış gibi seviyorum  :) Helal olsun ağam.. :yes:

:good1:  :bravo:  :bravo:  :flowers:

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Abi süper olmuş Güle güle kullan.... ellerine sağlık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ellerinize sağlık, güzel günlerde kullan abim. Çok güZel olmuş, maşallah..

Maşallah cok güzel olmuş

Abi süper olmuş Güle güle kullan.... ellerine sağlık

Hepinize çok teşekkürler güzel dilekleriniz için   :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Teşekkür ederiz Selçuk, konu Serhan'ın, ;)  bu kez de Serhan Virüsü kaptı  :D

Bu benim 1997 den beri 21'nci arabam ve nasıl bir virüsse 1997 den beri atamadım üzerimden hayırlısı bakalım artık  :D  :D

Yorum bağlantısı
Kubilay Evis

Araca bir güzel cila atılsa, daha da parlatılsa efsane olmaz mıydı?  :kihkih: Güle güle kullanın  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mahmut Guzel

Serhan kardeşim hayırlı olsun çok güzel yakışmış  güzel demek  az olur mükemmel yakışmış güle güle kullan  bu konuyla ilgili yaşlılık yada gençlikle bir ilgisi yok tabiki  güzel herzaman güzeldir biz bile neden berbere gideriz  güzel görünmek için deyilmidir   ben çok begendim maşallah güzelligine  güzellik katmışsın  allah nazarlardan saklasın 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Maşallah.  Hey gidi ehriyarlara bak beeee.

Daha ne gençlere taş çıkarırlar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Maşallah çok ayarinda olmuş yükseklik f2 sedanlar tampon yapısı nedeniyle özellikle arkadan çok yüksek duruyorlardi çok güzel olmuş böyle. Far ve egzozlara söylenecek söz yok zaten.

Yazılım da 140hp mi ne yapıyormuş bu focuslari :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bu ihtiyarlar çok çılgın çıktı :)

Valla bu kadar gencin arasında, ihtiyar kalmak mümkün olmuyor be Hakan.... 

Araca bir güzel cila atılsa, daha da parlatılsa efsane olmaz mıydı?  :kihkih: Güle güle kullanın  :nazar:

Aslında cilalı ama resimler çekilene kadar bakım, yay ve eksoz işlemlerinden sonra ister istemez tozlandı, zaten Mersin'de efsane olacak inşallah.... 

Serhan kardeşim hayırlı olsun çok güzel yakışmış  güzel demek  az olur mükemmel yakışmış güle güle kullan  bu konuyla ilgili yaşlılık yada gençlikle bir ilgisi yok tabiki  güzel herzaman güzeldir biz bile neden berbere gideriz  güzel görünmek için deyilmidir   ben çok begendim maşallah güzelligine  güzellik katmışsın  allah nazarlardan saklasın 

Amin abi, işin aslı sedan'a bu kadar yakışacağını bende beklemiyordum ama güzel oldu gerçekten, güzel yorumun için teşekkürler.Mersin'e bekliyoruz artık üçümüz eksozlu eksozlu gezeriz artık.....

Maşallah.  Hey gidi ehriyarlara bak beeee.

Daha ne gençlere taş çıkarırlar

O senin güzelliğin kardeşim, teşekkürler. Siz gibi delikanlıların arasında böyle oluyor insan .... 

Maşallah çok ayarinda olmuş yükseklik f2 sedanlar tampon yapısı nedeniyle özellikle arkadan çok yüksek duruyorlardi çok güzel olmuş böyle. Far ve egzozlara söylenecek söz yok zaten.

Yazılım da 140hp mi ne yapıyormuş bu focuslari :)

Güzel yorumun için teşekkürler Ozan, valla yazılım pek düşünmüyorum aslında ya hayırlısı bakalım artık....

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Valla bu kadar gencin arasında, ihtiyar kalmak mümkün olmuyor be Hakan.... 

Var abi halen numunelik bir tane, takma ismi Emmi :p

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Var abi halen numunelik bir tane, takma ismi Emmi :p

Bizim araba yay'lı onun mondeo da Koni'li ya oda genç sınıfına girer yani :D  

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Araba değiştirmektense arabada değişiklik yapma fikrini hep benimsemişimdir :)

Bilhassa egsozlar süper olmuş.

Bu egsoz ile ses yada performansda değişiklik vs bir şey oldu mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu Mersinde birşeyler oluyor amma ne oluyor anlayamadım. :unsure2: İhtiyarlar rahat duramıyorlar. Olmadık işler yapıp gençlerin canını istetiyorlar. :D

Devam Serhan, kim tutar sizi....

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Araba değiştirmektense arabada değişiklik yapma fikrini hep benimsemişimdir :)

Bilhassa egsozlar süper olmuş.

Bu egsoz ile ses yada performansda değişiklik vs bir şey oldu mu?

Eyvallah Hüseyin doğru söylüyorsun, değiştirmeyi düşünüyordum ama temiz araba olmayınca böyle uygun gördük hayırlısı bakalım. Ses olayında bir değişiklik yok onun için orta susturucu ile oynamak gerekiyor oda fazlası ile abartı olacağı için ellemedim.....

Bu Mersinde birşeyler oluyor amma ne oluyor anlayamadım. :unsure2: İhtiyarlar rahat duramıyorlar. Olmadık işler yapıp gençlerin canını istetiyorlar. :D

Devam Serhan, kim tutar sizi....

Abi nasipse en kısa sürede bekliyoruz, beraber takılalım biraz da ondan sonra kimseler tutmasın bizleri olur mu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

abi maşallahı var motor için ne kullandın abi yıkattınmı yoksa 

Gökhan'cım baktım markasına '' TEROSON '' sprey motor temizliği ve parlatma için.....

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Eksozu boyamak için ısıya dayanıklı boya aldım. 600 dereceye dayanıklı. ....

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Maşallah hayırlı olsun. tüm uygulamalar çok güzel  ama difizör şart omuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

Gökhan'cım baktım markasına '' TEROSON '' sprey motor temizliği ve parlatma için.....

teşşekkürler abi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...