Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 boşuna demiyorum, birileri durdursun bu gençleri. 4 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abi güle güle kullan, böyle dokunuşlar yeni bir arabaya biniyormuş hissi veriyor insana güzel oluyor 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Bir focusun rengi fırtına gri ise gerisi teferruattır zaten 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Eksozlar lokman abininkinden güzel olmus. bu araba daha bir yakisikli olmus sanki.... Serhan yabancı değil Mesut. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Teşekkürler, servisten aldım motor temizleme spreyi ama şu an markasını hatırlamıyorum, yarın bakayım yazarım buraya..... tama abi merak ettim çok temiz olmuş yıkamadan bu kadar oluyorsa bende alıcam çünkü şimdiden teşekkürler abi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Maşallah, ne kadar genç varsa hepsi burada Teşekkürler sağ olun..... Abi güle güle kullan, böyle dokunuşlar yeni bir arabaya biniyormuş hissi veriyor insana güzel oluyor Teşekkürler Özdemir kesinlikle haklısın valla, Eksozlar lokman abininkinden güzel olmus. bu araba daha bir yakisikli olmus sanki.... Çok sağol Mesut, boynuz kulağı geçermiş demiş ya atalarımız 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Bir focusun rengi fırtına gri ise gerisi teferruattır zaten Eyvallah kardeş, kesinlikle haklısın.... aha yakalandik...! kaç kaç görünme yarına kadar ortalıklarda... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Aslinda kasa farki var.. Lokman abininki de ayrı bir güzel tabiki...! :D Ama Focus daha Bir Güzel olmus. Abi. Yigidi öldür hakkini yeme..! Bende yalanda yok hilaf da yok..! :D Kesinlikle haklısın, şaka bir yana aracın modeline göre yapılan aynı aksesuarlar farklı görünüm kazanıyorlar bu nedenle hepsi birbirinden güzel oluyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Mehmet hocam fırçayı yedi kaçtı galiba, sıra sende Ali hocam. Abi buralardayım. Kim fırça attı görmedim. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Hayırlı olsun abi yapılanlar çok güzel olmuş... Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abi aman deyim bu Mersinli gençlere motor deme yoksa gider uçak gibi motor alırlar. Ben korkar oldum bu gençlerden kanları hızlı akıyor. Dizel dedin de aklıma geldi genç. Chip tuning dizel de çok iyi sonuçlar veriyormuş. Bknz örnek benim mondi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Abi elinize emeğinize sağlık egzosları çok beğendim, yaydan sonra yoltutuş ve konforla ilgili deneyimlerini paylaşırsan sevinirim abi,Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) uygulamalar çok güzel ve yerinde olmuş, güle güle kullan abi, buluşma yok gündemde sanırım yakın zamanda 6 Nisan 2014 tarihinde Mehmet Artar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) Çift egzoz çok yakışmış. Güle güle kullan ağbim. Tam göremedim ama tampon ile birleşikse çok ısındığında tampon eritme filan yapmaz değil mi? 6 Nisan 2014 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Ihtiyar mı o ne ola ki forda binen de ihtiyarlık falan kalmaz abi. On numara beş yıldız olmuş güle güle kullanın gençler Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Teşekkürler.. Güzel aracınız var ama şu an düşünmüyorum.... Ver taaa Angara'lardan gazı millete sonuç böyle oldu işte..... Teşekkürler .... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Maşallah abi süper olmuş Ateş ediyorrrr valla Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Maşallah abi. Mersin de ehtiyar mı varmış. yalan. Eyvallah Faruk, söylenenlere pek inanmamak gerekiyor Abi elinize emeğinize sağlık egzosları çok beğendim, yaydan sonra yoltutuş ve konforla ilgili deneyimlerini paylaşırsan sevinirim abi,Hayırlı olsun. Teşekkürler Erol, paylaşırım tabi ki..... Hey maşallah. Sağol Fatih, senin yeni tank gibi olmasa da uygulamalar çok güzel ve yerinde olmuş, güle güle kullan abi, buluşma yok gündemde sanırım yakın zamanda Sağol Mehmet, ayarlamayı düşünüyoruz haberleşiriz o zaman.... Çift egzoz çok yakışmış. Güle güle kullan ağbim. Tam göremedim ama tampon ile birleşikse çok ısındığında tampon eritme filan yapmaz değil mi? Sağol Ahmet, tampona temas yok sorun yok Ihtiyar mı o ne ola ki forda binen de ihtiyarlık falan kalmaz abi. On numara beş yıldız olmuş güle güle kullanın gençler Teşekkür ederim, ford'a binen Lord'da oluyor ya 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 ve sonuç olarak tam istediğim seviyeye düştü Darısı Ali Eren'e Hayırlı olsun Serhan abi Ben de başlıktaki cümleyi yorum olarak yazacaktım. Tövbe, bundan sonra size ihtiyar demeyeceğim. Siz gençsiniz, MK, Hüseyin ve ben ihtiyarız. Al bak Focus nasıl olurmuş. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Maşallah abi süper olmuş Ateş ediyorrrr valla Teşekkürler Samet, aman dikkat değmesin kimseye Darısı Ali Eren'e Hayırlı olsun Serhan abi Al bak Focus nasıl olurmuş. Sağol Semih, darısı herkese.... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Çok emek var bu arabada....maşallah çok güzel olmuş ağam... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Guzel dokunuslar. Gule gule kullanin Serhan Bey. Saygılarımla. Teşekkürler Evren bey, bir şeyler yaptık işte..... Yorum bağlantısı
Recommended Posts