Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abi yengenin difüzör için dediği aklımdan çıkmıyor Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) derken sayın örtmenim, niye çoğul eki kullanıyorsunuz? beni karıştırmayın, bu kadar virüs beni bozar :lol: Sadık'cım, tabi ki çoğul eki olacak orada sen, Serhan ve Lokman kardeşlerimiz gibi genç arkadaşların arabasına çok yakışır 18" ST jant. Abi o evde ikna çalışmalarında yengeye işliyor ufaktan Abi yengenin difüzör için dediği aklımdan çıkmıyor Gardaş, değişen bi şey yok hala aynı şeyi söylüyor. 5 Nisan 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 jantı çok düşünüyorum aslında, konfor gidecek hocam, birde yay gerekecek o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Gardaş, değişen bi şey yok hala aynı şeyi söylüyor. HahahahahaNe zaman alacan ikinci arabayı 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 abi maşallahı var motor için ne kullandın abi yıkattınmı yoksa Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Hahahahaha Ne zaman alacan ikinci arabayı 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 aslında benim gibi motor alın, tam gençleşirsiniz. araba fazla km. yapmıyor, motor aldığım günden bugüne 660 km. karım oldu. km. yükselmiyor. Mersin gibi dümdüz yerde kısa mesafelerde kullanırsınız. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 abi maşallahı var motor için ne kullandın abi yıkattınmı yoksa Teşekkürler, servisten aldım motor temizleme spreyi ama şu an markasını hatırlamıyorum, yarın bakayım yazarım buraya..... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Demekki neymiş, ford adama gençlik iksiri oluyormuş 6 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 jantı çok düşünüyorum aslında, konfor gidecek hocam, birde yay gerekecek o zaman. Üçünüzü de çok seviyorum abilerim benim. Biz yapamıyoruz bari siz yapın. Hahahahaha Ne zaman alacan ikinci arabayı İkinci araba olursa 5.20d olacak biliyorsun o da ancak rüyamızda olur. 3 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Demekki neymiş, ford adama gençlik iksiri oluyormuş Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Üçünüzü de çok seviyorum abilerim benim. Biz yapamıyoruz bari siz yapın. İkinci araba olursa 5.20d olacak biliyorsun o da ancak rüyamızda olur. Allah gönlünüze göre versin kardeşim, gavur 5,20 ye de eksoz biraz açık olursa o çıkan ses ne yakışıyor ama 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 aslında benim gibi motor alın, tam gençleşirsiniz. araba fazla km. yapmıyor, motor aldığım günden bugüne 660 km. karım oldu. km. yükselmiyor. Mersin gibi dümdüz yerde kısa mesafelerde kullanırsınız. Abi aman deyim bu Mersinli gençlere motor deme yoksa gider uçak gibi motor alırlar. Ben korkar oldum bu gençlerden kanları hızlı akıyor. dieselciyiz canım, gaza gelmeyiz :lol: deeermişim Dizel dedin de aklıma geldi genç. Chip tuning dizel de çok iyi sonuçlar veriyormuş. 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 İhtiyar seninki de güzel olmuş... Keyfini çıkar.. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abi aman deyim bu Mersinli gençlere motor deme yoksa gider uçak gibi motor alırlar. Ben korkar oldum bu gençlerden kanları hızlı akıyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Abi aman deyim bu Mersinli gençlere motor deme yoksa gider uçak gibi motor alırlar. Ben korkar oldum bu gençlerden kanları hızlı akıyor. Dizel dedin de aklıma geldi genç. Chip tuning dizel de çok iyi sonuçlar veriyormuş. Ali'cim canım kardeşim git yat sen ya, gece gece ne gaz verip duruyorsun anlamadım ki. Yok 18 jant yok uçak gibi motor yok chip mip Allah Allah 3 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 İhtiyar seninki de güzel olmuş... Keyfini çıkar.. Emmi, ihtiyar kelimesini artık bu genç arkadaşlar için kullanmıyoruz lütfen. MK ve bana ihtiyar diyeceksiniz artık. 3 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 İhtiyar seninki de güzel olmuş... Keyfini çıkar.. Eyvallah Emmi, sağ olasın Yorum bağlantısı
Serkan Turan 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abicim çok güzel olmuş emeğine sağlık. Güle güle bin inşallah abim maşallah. Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ali'cim canım kardeşim git yat sen ya, gece gece ne gaz verip duruyorsun anlamadım ki. Yok 18 jant yok uçak gibi motor yok chip mip Allah Allah Hakikaten ya ben bu gece erken yatacaktım, nerden açtınız bu konuyu. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Ama şu bir gerçek ki, yaylardan sonra kendimi sanki apaçi Şahin kullanıyor gibi hissettim hatta Sadık bile kullanınca arabayı bayağı bir yere yakın hissetti...... Abicim çok güzel olmuş emeğine sağlık. Güle güle bin inşallah abim maşallah. Sağol Serkan, daha iyileri sizler inşallah..... Teşekkürler Emin.... Maşallah çok güzel. Teşekkürler arkadaşlar.... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Mehmet hocam fırçayı yedi kaçtı galiba, sıra sende Ali hocam. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Mehmet hocam fırçayı yedi kaçtı galiba, sıra sende Ali hocam. Yok abi MK zor gider buralardan 24 saat hazır kıta o maşallah..... 2 Yorum bağlantısı
Hakan Yar 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Maşallah, ne kadar genç varsa hepsi burada 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts