Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Öncelikle dostum Sadık ve değerli forum arkadaşlarımdan Hakan, Mehmet, Ali ve Lokman abimin vermiş oldukları gazlar sonucunda ne zamandır aklımda olan aracıma yapmak istediğim bazı değişiklikleri bu gün itibarı ile bitirmiş ve yorumlarınıza açmış bulunuyorum, umarım beğenirsiniz..... Sırası ile daha önce almış olduğum mercekli farlarımı satarak yerine Özer kardeşimden almış olduğum bixenon farları taktım. Hakan Erken ve Özer kardeşlerime yardımları için teşekkürler Ardından yine Hakan Erken kardeşimin destekleri ile almış olduğum Eibach 3,5 cm yayları bu gün Ford Ergin Oto'da 105,000 Km bakımı ile beraber taktırdım ve sonuç olarak tam istediğim seviyeye düştü Ardından soluğu doğru eksozcu da aldık, dostum Sadık ve aslanımla beraber ve aslanım hemen işe koyuldu Usta başımızda gerekli kontrolleri yaptı Çift çıkışlı ve ikiside faal halde işi bitirdik ve sonuç Ardından servisten almış olduğum motor temizleme spreyi ile motor temizliği yapıldı Bu kadar yorgunluğun üstüne de en son ev de kahvemizi içtik. Bu arada serviste arabama müşteri de çıktı belki satıldı haberini de buradan yayınlayabilirim hayırlısı bakalım. Bu çalışmalardaki yardımlarından dolayı da yukarıda adı geçen dostlarıma da ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum, umarım sizler de beğenirsiniz ve Maşallah'ları eksik etmeyin, daha iyisi ve güzeli tüm forumdaşlarımızın olsun inşallah.... 21 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) Ben de başlıktaki cümleyi yorum olarak yazacaktım. Tövbe, bundan sonra size ihtiyar demeyeceğim. Siz gençsiniz, MK, Hüseyin ve ben ihtiyarız. 5 Nisan 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Ben de başlıktaki cümleyi yorum olarak yazacaktım. Tövbe bundan sonra size ihtiyar demeyeceğim. Siz gençsiniz, MK, Hüseyin ve ben ihtiyarız. Yetişin hadi sizi de kurtaralım ehtiyarlıktan Maşallahıda unutmuşsun bak görmedim zannetme 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 cok güzel olmus abi ı love my focus benim stickermiydi ona benziyor da 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) :nazar: Güle güle kullan canım abim. Çok çok güzel oldu ikinizin arabası da. Yetişin hadi sizi de kurtaralım ehtiyarlıktan Maşallahıda unutmuşsun bak görmedim zannetme Abi telefondan yazıyorum. Kusura bakma 5 Nisan 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 cok güzel olmus abi ı love my focus benim stickermiydi ona benziyor da Aynen Mustafa, kendim beyaz ve kırmızı fosforla elle yazıp kestim ve yapıştırdım, teşekkürler..... Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 hayırlı olsun abi arabaya baya bir değişmiş. güzel günlerde kullanmak dileğiyle Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 hayırlı olsun abi arabaya baya bir değişmiş. güzel günlerde kullanmak dileğiyle 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Serhan abi ben şimdi Mersin'e falan gelince sen ve Sadık abi ile peşpeşe bi yere gitmem artık. Yoksa arabamdan soğurum. Allah nazarlardan esirgesin. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Serhan abi ben şimdi Mersin'e falan gelince sen ve Sadık abi ile peşpeşe bi yere gitmem artık. Yoksa arabamdan soğurum. Allah nazarlardan esirgesin. Sen canını sıkma araya alırız seni bir öncü ve bir artçı ile gezdiririz daha sonra da kafayı yersin artık, ekmek arasımı pilav üstümü o sana kalsın hayırlı olsun abi arabaya baya bir değişmiş. güzel günlerde kullanmak dileğiyle Teşekkürler Serkan daha iyisi sizler olsun kardeşim..... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 hayırlı olsun Genç, maşallah yaptığın her değişiklik araca ayrı bir güzellik ve değer kattı. güle güle kullan. bi arada yere sürtünerek gidiyorum sandım. Eyvallah dostum, desteğin için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 (düzenlendi) Yetmez bide çiptunink oldumu tam olacak. 5 Nisan 2014 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Guzel dokunuslar. Gule gule kullanin Serhan Bey. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Yetmez bide çip tinunk oldumu tam olacak. Yok kardeşim çip tinunk yok, yaptırırsan çip tuning yaptıracam Sağol dostum, farların çizgileri konusunda sana da teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Güle güle kullan Sadık abim... Spor yaylar ve farlar 10 numara olmuş... Modifiyenin yaşı yok gibi... Maşallah... Teşekkürler Selçuğum ama Sadık sadece eksoz yaptırdı, ben Serhan ( Öpüyorum seni yanlış anlama espri yapıyorum ) Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Estafurullah abim işten yeni geldim... Pert kaydım tramere girmek üzere, kafa 1 milyon... Abi fark ettim fakat iş işten geçti artık... Aklıma gelmedi değil hani, ama olsun güzel bir akşam gülümsemesi yarattı bize eksik olma...... Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abi bugün sorduydum yine sorayım: 18" st jantları ne zaman alıyoruz. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 offfff offffff neler olmuş, ben demiştim Serhan'dan büyük bir hamle olacak diye, çok güzel olmuş kardeşim, güle güle kazasız belasız kullan, jant ve yazılım eksik kalmış yazılımıda ben yaptırayım önce egzoz uçlarımızda aynı. tekrar güle güle kullan. kocaman bir Maşallah. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Chip varmı chip Abi güle güle kullan hakikaten çok güzel olmuş. Gönlünce bin. Ali Eren Hüseyin hala birşey yapmadan izlesinler. Asıl ihtiyar biziz ya. Siz ( lokman abi Sadık abi ve sen) artık delikanlı statüsüne yükseldiniz 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 alıyoruz derken sayın örtmenim, niye çoğul eki kullanıyorsunuz? beni karıştırmayın, bu kadar virüs beni bozar :lol:Abi o evde ikna çalışmalarında yengeye işliyor ufaktan 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 offfff offffff neler olmuş, ben demiştim Serhan'dan büyük bir hamle olacak diye, çok güzel olmuş kardeşim, güle güle kazasız belasız kullan, jant ve yazılım eksik kalmış yazılımıda ben yaptırayım önce egzoz uçlarımızda aynı. tekrar güle güle kullan. kocaman bir Maşallah. Abi çok teşekkürler, şıhımız sen olunca bizde feyz almadan duramadık Chip varmı chip Abi güle güle kullan hakikaten çok güzel olmuş. Gönlünce bin. Ali Eren Hüseyin hala birşey yapmadan izlesinler. Asıl ihtiyar biziz ya. Siz ( lokman abi Sadık abi ve sen) artık delikanlı statüsüne yükseldiniz Çok sağol Mehmet, desteklerinizle oldu. Artık sizleride aramızda görmek isteriz Abi o evde ikna çalışmalarında yengeye işliyor ufaktan Kesinlikle, öğlenden beri uğraşıyor ama ses çıkmadı daha hadi hayırlısı bakalım..... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts