İçeriğe Yönlendir

Mersinli İhtiyarlara Ne Olduysa :)

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Öncelikle dostum Sadık ve değerli forum arkadaşlarımdan Hakan, Mehmet, Ali ve Lokman abimin vermiş oldukları gazlar sonucunda ne zamandır aklımda olan aracıma yapmak istediğim bazı değişiklikleri bu gün itibarı ile bitirmiş ve yorumlarınıza açmış bulunuyorum, umarım beğenirsiniz.....

Sırası ile daha önce almış olduğum mercekli farlarımı satarak yerine Özer kardeşimden almış olduğum bixenon farları taktım. Hakan Erken ve Özer kardeşlerime yardımları için teşekkürler

7mx17wyl.jpg

Ardından yine Hakan Erken kardeşimin destekleri ile almış olduğum Eibach 3,5 cm yayları bu gün Ford Ergin Oto'da 105,000 Km bakımı ile beraber taktırdım

DELTxOsl.jpg

RFmDG65l.jpg

6pUSfeSl.jpg

ve sonuç olarak tam istediğim seviyeye düştü

HrTwPFIl.jpg

Ardından soluğu doğru eksozcu da aldık, dostum Sadık ve aslanımla beraber ve aslanım hemen işe koyuldu  :)

wVzZVRFl.jpg

Usta başımızda gerekli kontrolleri yaptı 

TvfrIEHl.jpg

T4ubBaWl.jpg

Çift çıkışlı ve ikiside faal halde işi bitirdik ve sonuç 

TEcOiI0l.jpg

Ardından servisten almış olduğum motor temizleme spreyi ile motor temizliği yapıldı

0WnP3n0l.jpg

Bu kadar yorgunluğun üstüne de en son ev de kahvemizi içtik. Bu arada serviste arabama müşteri de çıktı belki satıldı haberini de buradan yayınlayabilirim hayırlısı bakalım.

Bu çalışmalardaki yardımlarından dolayı da yukarıda adı geçen dostlarıma da ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum, umarım sizler de beğenirsiniz ve Maşallah'ları eksik etmeyin, daha iyisi ve güzeli tüm forumdaşlarımızın olsun inşallah.... 

• Beğen 21
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Ben de başlıktaki cümleyi yorum olarak yazacaktım.

Tövbe, bundan sonra size ihtiyar demeyeceğim. Siz gençsiniz, MK, Hüseyin ve ben ihtiyarız.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ben de başlıktaki cümleyi yorum olarak yazacaktım.

Tövbe bundan sonra size ihtiyar demeyeceğim. Siz gençsiniz, MK, Hüseyin ve ben ihtiyarız.

Yetişin hadi sizi de kurtaralım ehtiyarlıktan  :D  Maşallahıda unutmuşsun bak görmedim zannetme  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

cok güzel olmus abi :) ı love my focus benim stickermiydi ona benziyor da :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)
:nazar: :nazar: :nazar: Güle güle kullan canım abim. Çok çok güzel oldu ikinizin arabası da.
Yetişin hadi sizi de kurtaralım ehtiyarlıktan :D Maşallahıda unutmuşsun bak görmedim zannetme :p
Abi telefondan yazıyorum. Kusura bakma tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

cok güzel olmus abi :) ı love my focus benim stickermiydi ona benziyor da :)

Aynen Mustafa, kendim beyaz ve kırmızı fosforla elle yazıp kestim ve yapıştırdım, teşekkürler.....

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

hayırlı olsun abi arabaya baya bir değişmiş. güzel günlerde kullanmak dileğiyle

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Serhan abi ben şimdi Mersin'e falan gelince sen ve Sadık abi ile peşpeşe bi yere gitmem artık. Yoksa arabamdan soğurum. Allah nazarlardan esirgesin. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abi ben şimdi Mersin'e falan gelince sen ve Sadık abi ile peşpeşe bi yere gitmem artık. Yoksa arabamdan soğurum. Allah nazarlardan esirgesin. :nazar:

Sen canını sıkma araya alırız seni bir öncü ve bir artçı ile gezdiririz daha sonra da kafayı yersin artık, ekmek arasımı pilav üstümü o sana kalsın  :D  :D

Teşekkürler Serkan daha iyisi sizler olsun kardeşim.....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

hayırlı olsun Genç, maşallah yaptığın her değişiklik araca ayrı bir güzellik ve değer kattı. güle güle kullan. bi arada yere sürtünerek gidiyorum sandım.   :D

Eyvallah dostum, desteğin için teşekkürler   ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Yetmez bide çiptunink oldumu tam olacak. :D

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yetmez bide çip tinunk oldumu tam olacak. :D

Yok kardeşim çip tinunk yok, yaptırırsan çip tuning yaptıracam  :D

Sağol dostum, farların çizgileri konusunda sana da teşekkürler  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullan Sadık abim... Spor yaylar ve farlar 10 numara olmuş... :nazar:

Modifiyenin yaşı yok gibi... :biggrin:

Maşallah... :nazar:

Teşekkürler Selçuğum ama Sadık sadece eksoz yaptırdı, ben Serhan  ;)  ( Öpüyorum seni yanlış anlama espri yapıyorum )

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Estafurullah abim işten yeni geldim... Pert kaydım tramere girmek üzere, kafa 1 milyon... :D

Abi fark ettim fakat iş işten geçti artık... :D

Aklıma gelmedi değil hani, ama olsun güzel bir akşam gülümsemesi yarattı bize eksik olma......

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Abi bugün sorduydum yine sorayım: 18" st jantları ne zaman alıyoruz.  :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

offfff offffff neler olmuş, ben demiştim Serhan'dan büyük bir hamle olacak diye, çok güzel olmuş kardeşim, güle güle kazasız belasız kullan, jant ve yazılım eksik kalmış :D yazılımıda ben yaptırayım önce :D egzoz uçlarımızda aynı. tekrar güle güle kullan. kocaman bir Maşallah.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Chip varmı chip :)

Abi güle güle kullan hakikaten çok güzel olmuş.

Gönlünce bin.

Ali Eren Hüseyin hala birşey yapmadan izlesinler.

Asıl ihtiyar biziz ya. Siz ( lokman abi Sadık abi ve sen) artık delikanlı statüsüne yükseldiniz :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

alıyoruz derken sayın örtmenim, ;) niye çoğul eki kullanıyorsunuz? beni karıştırmayın, bu kadar virüs beni bozar :lol:

Abi o evde ikna çalışmalarında yengeye işliyor ufaktan :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

offfff offffff neler olmuş, ben demiştim Serhan'dan büyük bir hamle olacak diye, çok güzel olmuş kardeşim, güle güle kazasız belasız kullan, jant ve yazılım eksik kalmış :D yazılımıda ben yaptırayım önce :D egzoz uçlarımızda aynı. tekrar güle güle kullan. kocaman bir Maşallah.

Abi çok teşekkürler, şıhımız sen olunca bizde feyz almadan duramadık  :good1:

Chip varmı chip :)

Abi güle güle kullan hakikaten çok güzel olmuş.

Gönlünce bin.

Ali Eren Hüseyin hala birşey yapmadan izlesinler.

Asıl ihtiyar biziz ya. Siz ( lokman abi Sadık abi ve sen) artık delikanlı statüsüne yükseldiniz :)

Çok sağol Mehmet, desteklerinizle oldu. Artık sizleride aramızda görmek isteriz   :)

Abi o evde ikna çalışmalarında yengeye işliyor ufaktan :)

Kesinlikle, öğlenden beri uğraşıyor ama ses çıkmadı daha hadi hayırlısı bakalım.....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...