Erkam Elma 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Gayet başarılı arkadaşınız şanslı bir kurban 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 Aydın ustam eline koluna sağlık. Focus'un standart ihtiyacı giderilmiş. Ayak aydınlatması da gelirse on numara olacağı kanısındayım. Merakla bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 Gayet başarılı arkadaşınız şanslı bir kurban normalde araba çokta abi , araba focus olunca kat kat fazla ilgilenmem gerekiyor Aydın ustam eline koluna sağlık. Focus'un standart ihtiyacı giderilmiş. Ayak aydınlatması da gelirse on numara olacağı kanısındayım. Merakla bekliyorum gerçektende ihtiyaç . özellikle bagaj aydınlatması varmı yokmu diye aramak zorunda kaldım . birde sarı ampul devri bitti gibi birşey ve çektiği akımıda düşünürsek araba için model yükseltmiş gibi oldu led işi 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 eline sağlık toprağım benim arabada ellerinden öper yakında 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 eline sağlık toprağım benim arabada ellerinden öper yakında ayıpsın abi Yorum bağlantısı
Atilla Atun 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 (düzenlendi) On numaradan 1 eksik olmuş. on numara nasılmı olur ? Yan aynaların altına led takınca olur.Kusura bakma ama puanım şuan için 9 .Aynalar ledlenirse helalinden bi 10 var. Gaza gelmeyin ama gaz verin 6 Nisan 2014 tarihinde Atilla Atun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Nisan 2014 Yazar Paylaş 6 Nisan 2014 On numaradan 1 eksik olmuş. on numara nasılmı olur ? Yan aynaların altına led takınca olur.Kusura bakma ama puanım şuan için 9 .Aynalar ledlenirse helalinden bi 10 var. Gaza gelmeyin ama gaz verin abi aslında o eksikliği bende gördüm . fakat iş araç sahibinde bitiyor . şimdilik masrafsız işler yapıyoruz Yorum bağlantısı
Burak A. Hayri 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Elinize sağlık. Özellikle iç mekan gündüz gibi olmuş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 (düzenlendi) Gün gelir lazım olur Senden beklemezdim böyle birşey, demek gün gelir lazım olur : Bagajda toprak ve suda varmı gerektiğinde plakayı çamurla kapatmak için. Zaten anlamıştım bi işler çevirdiğini, Hem kamu hem özel sektör nasıl oluyorsa artık. Sayın moderatörümüz lütfen forum üyelerimize kötü örnek olmayalım. 23 Nisan 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Aydın eline sağlık hepsi güzel olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Abi iç aydınlatma ve plaka lambalarını nerden aldın ? Mert bunu iltifat olarak kabul ediyorum .kaliteden anlıyon Made in AKDENİZ Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Aydın abi. C-Max için tavan ledlerimi isterim arka li onlu. Birde ayak aydınlatma ledi, birde bagaj ledi, birde ayna altı ledi , birde plaka ledi. Not :hepsinin tesisatı hazır, aktif sadece ampuller led olacak abi. Sen çalışmalara baslayadur. Coruma gelince montajlayalim. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Aydın abi. C-Max için tavan ledlerimi isterim arka li onlu. Birde ayak aydınlatma ledi, birde bagaj ledi, birde ayna altı ledi , birde plaka ledi. Not :hepsinin tesisatı hazır, aktif sadece ampuller led olacak abi. Sen çalışmalara baslayadur. Coruma gelince montajlayalim. ayıp ettin sen Çoruma gel jet hızıyla son sistem yaparız lambaları Yorum bağlantısı
Eyüp Özdemir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Klima ışıklarına el atmışken düğmeleride değiştirin bence Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Klima ışıklarına el atmışken düğmeleride değiştirin bence abi focus için diyorsan arkadaşım sattı maalesef opel aldı Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 (düzenlendi) abi focus için diyorsan arkadaşım sattı maalesef opel aldı Abi eline sağlık çok iyi olmuş. Bende kendi aracıma yapıyorum iç kısımlara hep hazır kullandım .Bagaja araç hb olduğu için iki tarflı yapacağım yalnız bağlantıyı nasıl almam lazım. Elektriği bagaj aydınlatma lambasından almayı düşündüm Ledleride şu şekilde ayarladım toplamda 2şerden 4 tane kablo oluyor kırmızıları artı olarak bağladım lede. Bunları içine nasıl yerleştireyim 14 Şubat 2016 tarihinde Süleyman Can Şahin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 14 Şubat 2016 Yazar Paylaş 14 Şubat 2016 Abi eline sağlık çok iyi olmuş. Bende kendi aracıma yapıyorum iç kısımlara hep hazır kullandım .Bagaja araç hb olduğu için iki tarflı yapacağım yalnız bağlantıyı nasıl almam lazım. bagajdaki ampülü söktüm 2 parça led hazırladim + - ye ikisinide bağladım. karşı tarafada bagaj kapağının fitilini söküp gizleyerek aktardım. uzun sürmüyor. kolay gelsin . Yorum bağlantısı
Recommended Posts