İçeriğe Yönlendir

Focus 2-Çeşitli Led Uygulamalarım

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Erkam Elma

Gayet başarılı arkadaşınız şanslı bir kurban

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Aydın ustam eline koluna sağlık. Focus'un standart ihtiyacı giderilmiş. Ayak aydınlatması da gelirse on numara olacağı kanısındayım. Merakla bekliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Gayet başarılı arkadaşınız şanslı bir kurban

normalde araba çokta abi , araba focus olunca kat kat fazla ilgilenmem gerekiyor  :blush:

Aydın ustam eline koluna sağlık. Focus'un standart ihtiyacı giderilmiş. Ayak aydınlatması da gelirse on numara olacağı kanısındayım. Merakla bekliyorum

gerçektende ihtiyaç . özellikle bagaj aydınlatması varmı yokmu diye aramak zorunda kaldım :) . birde sarı ampul devri bitti gibi birşey ve çektiği akımıda düşünürsek araba için model yükseltmiş gibi oldu led işi  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Başar Mert

eline sağlık toprağım benim arabada ellerinden öper yakında :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

eline sağlık toprağım benim arabada ellerinden öper yakında :)

ayıpsın abi  ;)

Yorum bağlantısı
Atilla Atun
(düzenlendi)

On numaradan 1 eksik olmuş.

on numara nasılmı olur ?

Yan aynaların altına led takınca olur.Kusura bakma ama puanım şuan için 9 .Aynalar ledlenirse helalinden bi 10 var. :biggrin:

Gaza gelmeyin ama gaz verin :D

tarihinde Atilla Atun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

On numaradan 1 eksik olmuş.

on numara nasılmı olur ?

Yan aynaların altına led takınca olur.Kusura bakma ama puanım şuan için 9 .Aynalar ledlenirse helalinden bi 10 var. :biggrin:

Gaza gelmeyin ama gaz verin :D

abi aslında o eksikliği bende gördüm . fakat iş araç sahibinde bitiyor . şimdilik masrafsız işler yapıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Burak A. Hayri

Elinize sağlık. Özellikle iç mekan gündüz gibi olmuş. Güle güle kullanın. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Gün gelir lazım olur :p

Senden beklemezdim böyle birşey, demek gün gelir lazım olur  : :i-ih: Bagajda toprak ve suda varmı gerektiğinde plakayı çamurla kapatmak için. Zaten anlamıştım bi işler çevirdiğini, Hem kamu hem özel sektör nasıl oluyorsa artık. :D  Sayın moderatörümüz lütfen forum üyelerimize kötü örnek olmayalım.  :biggrin:

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aydın Akdeniz

Abi iç aydınlatma ve plaka lambalarını nerden aldın ?

Mert bunu iltifat olarak kabul ediyorum  :good1: .kaliteden anlıyon :)

Made in AKDENİZ  ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Aydın abi. C-Max için tavan ledlerimi isterim arka li onlu. Birde ayak aydınlatma ledi, birde bagaj ledi, birde ayna altı ledi , birde plaka ledi. :p Not :hepsinin tesisatı hazır, aktif sadece ampuller led olacak abi. Sen çalışmalara baslayadur. Coruma gelince montajlayalim. :p

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Aydın abi. C-Max için tavan ledlerimi isterim arka li onlu. Birde ayak aydınlatma ledi, birde bagaj ledi, birde ayna altı ledi , birde plaka ledi. :p Not :hepsinin tesisatı hazır, aktif sadece ampuller led olacak abi. Sen çalışmalara baslayadur. Coruma gelince montajlayalim. :p

ayıp ettin sen Çoruma gel jet hızıyla son sistem yaparız lambaları :)

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Klima ışıklarına el atmışken düğmeleride değiştirin bence 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Klima ışıklarına el atmışken düğmeleride değiştirin bence 

abi focus için diyorsan arkadaşım sattı maalesef opel aldı :) 

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Süleyman Can Şahin
(düzenlendi)

abi focus için diyorsan arkadaşım sattı maalesef opel aldı :)

Abi eline sağlık çok iyi olmuş. Bende kendi aracıma yapıyorum iç kısımlara hep hazır kullandım .Bagaja araç hb olduğu için iki tarflı yapacağım yalnız bağlantıyı nasıl almam lazım.

Elektriği bagaj aydınlatma lambasından almayı düşündüm

478a861a5a66166f740c0f0fe4e3b555.jpg

Ledleride şu şekilde ayarladım toplamda 2şerden 4 tane kablo oluyor kırmızıları artı olarak bağladım lede. Bunları içine nasıl yerleştireyim

4aaa5a6fdb96f572c71bfb61336e3e2b.jpg

tarihinde Süleyman Can Şahin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Abi eline sağlık çok iyi olmuş. Bende kendi aracıma yapıyorum iç kısımlara hep hazır kullandım .Bagaja araç hb olduğu için iki tarflı yapacağım yalnız bağlantıyı nasıl almam lazım.

bagajdaki ampülü söktüm 2 parça led hazırladim + - ye ikisinide bağladım. karşı tarafada bagaj kapağının fitilini söküp gizleyerek aktardım. uzun sürmüyor. kolay gelsin .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...