Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Merhaba arkadaşlar , Kendime kurban seçtiğim , arkadaşımın Focus'una kendi zevkime ve ihtiyaca göre led montajı yaptım Yapılanlar; - Plaka lambalarının sarıdan ampulden lede çevrilmesi , - Yetersiz olan bagaj içi sarı aydınlatmanın ledle kuvvetlendirilmesi , - Okuma lambasının sarıdan beyaz lede çevrilmesi ve kuvvetlendirilmesi, Yapılacaklar ; - Ayak aydınlatması ( ön ve arkalar için ) - Klima ışıklarının değişimi, İlerleyen günlerdede multimedya olayına gireceğiz . Koltuk kafalıklarını değiştiririyoruz . Zaman alan bir iş . Maddi olarak çok birşey tutmuyor . Aracımız (canavarımız ) bu, iyi seyirler plaka lambaları . üzerinde sarı ampuller vardı . hem düzgün ışık vermiyordu hemde çamur olmuş içi . eski hali - yeni hali okuma lambasının eski hali küçük parça yapacaktım sonra elimin ayarı bira kaçmış bitmiş hali ve bagaj aydınlatması ve gece resimleri mutlu son beni izlemeye devam edin 6 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Hakan abi saygılar Kerem abiii çerezleri hazırla Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Hakan abi saygılar Kerem abiii çerezleri hazırla Saygılar bizden.... Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Ellerinize sağlık. Yalnız dediğiniz gibi elinizin ayarı kaçmış kaçması çok iyi oldu . gerçekten bayaa faydası oldu . arkadaşımın küçük bebeği var arka koltukta ilgilenirken çok karanlık oluyor dedi. ondan dolayı biraz fazla led kullandım . orta lambadan fayda göremeseydik ortadaki lamba yerlerine(lamba yok sadece tırnaklı kapak var . emniyet kemerinin olduğu yerlerde ) müdahale etmem gerekecekti Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Tavan ve ayak aydinlatmalarin tamamen sönüyor değilmi okuma lambasını diyorsan sönüyor abi . ayak aydınlatmasını daha yapmadım . gecikmeli sönme olayıda sağlıklı çalışıyor . Yorum bağlantısı
Onur Bulut 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Abi süper olmuş.Eline sağlık benim bagajla iç aydınlatmaya yapmam lazım aynısından. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ellerine sağlık aydın konuşturmuşsun yine 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Ellerine sağlık aydın konuşturmuşsun yine eh işte 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Bizde isteruk Eline sağlık Aydın süper olmuş Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 emek varsa saygı sonsuzdur ellerinize sağlık ... 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ellerinize sağlık.İyi bir çalışma olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Hakan abi saygılar Kerem abiii çerezleri hazırla Mangalı yaktım senin için Aydın, ne çerezi ellerine sağlık.. Çoruma gelince Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 gündüze çevirmişsiniz, elinize sağlık Aydın. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Mangalı yaktım senin için Aydın, ne çerezi ellerine sağlık.. Çoruma gelince bekliyorum Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Aydın ellerine sağlık, güzel dokunuşlar olmuş...... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Tavan lambasi güzel olmus,kesme bicme isi güzel ama lehim... idare eder.. Eline saglik. lehim işi , aktarmaya kullandığım telleri fazla ısıtınca lehimi geri attıda abi . bende mecburen öyle bıraktım . ama önemli olan işlevi değilmi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Eline sağlık Aydın Plakanın bu kadar net okunmamalı ya , ne kadar az ışık o kadar iyi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Eline sağlık Aydın Plakanın bu kadar net okunmamalı ya , ne kadar az ışık o kadar iyi neden 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts