Serkan Karadağ 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Tabi surooof olunca temizliğini yapıp sunroofum var Havası atılmış. Şaka şaka eline sağlık Abi. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ön iki köşede onlar.dikkat ettim.sıkıntı yok Arkada da 2 tane delik var, aklında olsun, toplam 4 Tane Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Arkada da 2 tane delik var, aklında olsun, toplam 4 Tane Tortu kirin hepsini ıslak mendille aldım artık toz kir olmadı.giderler sağlam gözle kontrolü yapıldı.Tabi surooof olunca temizliğini yapıp sunroofum var Havası atılmış. Şaka şaka eline sağlık Abi.teşekkürler...Abi sunroofun mu var derdin var bikere hiçte küfür küfür olmuyor.iç mekanı hiçte ferah göstermiyor.yukarda kalan kırmızı ışığı bile göremiyorsun.Tırt:p Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Ben aldığımdan beri karışmadım Mehmet Özyürek'in bir sözü var. "Çalışan sistem kurcalanmaz." +1 Kesinlikle... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 bunun ilacı,Emniyet kemer spreyidir. aklında bulunsun bi dahakine Kerem,Senin ilacında mum sprey. Elini tutunca zırıltı gidiyorsa,Mum sprey alıcaksın. Hakana bi sor bi ara (HE) olması lazım Eskisi gibi değilim Alet işler,el övünür, Rafına bak bi ara, Alası var sende bu spreyin Yorum bağlantısı
Oktay Temiz 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Eline sağlık Erol kardeşim güzel iş çıkarmışsın valla helal olsun darısı başımıza artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 bunun ilacı,Emniyet kemer spreyidir. aklında bulunsun bi dahakine Kerem,Senin ilacında mum sprey. Elini tutunca zırıltı gidiyorsa,Mum sprey alıcaksın. Hakana bi sor bi ara (HE) olması lazım Alet işler,el övünür, Rafına bak bi ara, Alası var sende bu spreyin Biliyorum canım el atıp yapacak adam lazım. Allah senden razı olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 bunun ilacı,Emniyet kemer spreyidir. aklında bulunsun bi dahakine Kerem,Senin ilacında mum sprey. Elini tutunca zırıltı gidiyorsa,Mum sprey alıcaksın. Hakana bi sor bi ara (HE) olması lazım Alet işler,el övünür, Rafına bak bi ara, Alası var sende bu spreyin Ok, sorucam, sağol.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Tebrik ediyorum resimler ve anlatım harika Erol Arabama sunroof yaptırıpta temizleyesim geldi valla Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Tebrikler hep çekinirdim sunrooftan ilk boş vakitte bende girişecem. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Yalnız bir küçük hatırlatma Silikon sprey uyguladığımız yerleri iyice silmezsek fena toz kapıyor, sunroof çerçeve lastiğini spreylerken tavana silikon sprey bulaşmış diğer gün evin balkonundan bir baktım tavanın bir bölgesi yağ sızdırmış ve üzeri toz kaplamış gibi, yani iyice silinip kurulanmalı, kaportaya gelen yerlerde cam sille silinip kurulanmalı... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Nisan 2014 Paylaş 7 Nisan 2014 Yalnız bir küçük hatırlatma Silikon sprey uyguladığımız yerleri iyice silmezsek fena toz kapıyor, sunroof çerçeve lastiğini spreylerken tavana silikon sprey bulaşmış diğer gün evin balkonundan bir baktım tavanın bir bölgesi yağ sızdırmış ve üzeri toz kaplamış gibi, yani iyice silinip kurulanmalı, kaportaya gelen yerlerde cam sille silinip kurulanmalı... Bu arada bende işe el atamadım. Dün çok isteksizdim, Ayaz la geçirdik zamanı, yattık, kalktık, uyuduk. Akşam üstüne hava bozdu, soğuk, rüzgar, yağmur derken kaldı.. Güzel bir havada yapacağım. Malzemeler hazır.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts